בנות, לאחר המון

רולדההה

New member
בנות, לאחר המון

מאמץ, יזע, שבירת ראש ומחסור חמור בהשראה. סיימתי את הפרק ה19 בסיפור שלי. מכיוון שעבר המון זמן מאז פרסום פרק 18, אני מצרפת את כל הפרקים בוורד. בבקשה. פרק 19: "השדים של קאיטון אה? אז בוא נכסח להם את הצורה!" אמרתי בהתלהבות. הרמאדים החלו לתקוף אחד אחד, מכים מכות חזקות בחרבות ארוכות בעלות להב משונן שהשמיעו קול קרקוש כאשר נתקלו בחרבה של לי. היא הצליחה להדוף את רובם במאמץ מסוים, אך לפתע התגבר זרם הרמאדים שתקפו אותה ולאט לאט, עם כל הנפת חרב, היא חשה עצמה עייפה יותר, חלשה יותר, עד שכמעט ולא יכלה לעמוד. לפתע פינו הרמאדים את מקומם לדמות אפלה אשר הגיחה מחשכת היער. הדמות קרבה ללי בצעדים חרישיים, מכשפת אותה עם כל צעד, מרתקת אותה לדמותה הנוגה. ליאנה הרגישה קור פושט בכל אבריה, מרעיד את עצמותיה ללא תקנה ומרתק אותה לקרקע בלא יכולת לזוז או להיאבק. הדמות שלחה את ידה לעבר מצחה של לי, כמעט נוגעת בה בזוהר לבן ובוהק. ""אורלוק..." מלמלה ליאנה בחולשה. הדמות נגעה במצחה. בהבזק של אור לבן הרגישה לי כיצד כל שארית כוחה עוזבת אותה, מעבירה גלים של חולשה וקור בגופה. היא צרחה בכאב. אורלוק הסב את מבטו למשמע הצרחה של ליאנה, ומצא את\ותה על הקרקע, מעולפת, הדמות הכהה גוהרת מעליה. "עזבי אותה!" צעק, מעיף את כל מי שהפריע לו בדרכו אל ליאנה. הוא ניסה להגיע אליה בכל כוחו, כל שריר בגופו אומר לו להילחם ולהגיע אליה לפני שיהיה מאוחר מדי. ליאנה עמדה במרכז מעגל אש שהטיל צללים על הדמויות שעמדו מסביבה-דמויותיהן של נפטה, פא יאי ואורלוק. היא הרגישה שנאה ממלאת אותה. שנאה, ורצון להרוג. תאווה לדם1 שלא ידעה שקיימת בתוכה החלה מתעוררת. היא הסתובבה לכיוון פא יאי. מישהו שלט בה, מישהו שהיה חזק ממנה, יותר מדי חזק מכדי להתנגד לו, והיא לא רצתה להתנגד. ליאנה הרגישה ריקנות גמורה כאשר החלה פונה לכיוון פא יאי הנפחד. בידה הופיעה החרב שלה. 'מה אני עושה פה? מה החרב שלי עושה פה?' היא שאלה את עצמה. ואז היא שמעה קול רועם. "תהרגי אותם." הקול הדהד בתוך ראשה. "אני לא רוצה להרוג אותם, אני אוהבת אותם." אמרה בקול רועד. "תעשי את זה!" אמר הקול הרועם, והיא לא יכלה להתנגד לו עוד. היא התקרבה לפא יאי כשמבט צמא דם בעיניה, ובאוושה מהירה אחת תקעה את חרבה בבטנו. פא יאי צנח לרצפה מדמם, החרב של ליאנה עוד תקועה בתוכו. באדישות גמורה ועיניים ריקניות וקרות למראה, חסרות כל רגש, התכופפה ליאנה ושלפה את חרבה מגופו של פא יאי. היא החלה לפסוע לכיוונה של נפטה המבועתת, שהחלה ללכת אחורנית, נצמדת ככל שאפשר לקיר כשעל פניה הבעה נפחדת מאוד. "לא ליאנה, לא!"-צעקה בפחד-"זו לא את! תילחמי בו!" "זה לא משנה עכשיו"-אמרה ליאנה בקול שקט- "ואת הולכת למות." "לא!"-צעקה נפטה כשחרבה של ליאנה עשתה את דרכה לתוך גופה, מפלסת את דרכה בעד הבשר והעצמות ומזילה נהרות דם. לי מיהרה לשלוף את החרב המגואלת בדם מגופה של נפטה.

רולדההה

New member
חלק-ב':

"ועכשיו, האחרון." היא החלה מתקרבת לאורלוק. לרגע אחד ניסתה לי להילחם בכוח ששלט בה. "לא. אותו אני לא אהרוג!"-"שקט!" רעם הקול, וליאנה הייתה נתונה לשליטתו שוב. "ליאנה, מה קורה לך?" צעק אורלוק. לי נקשה באצבעותיה וחבלים הופיעו, נכרכים סביב אורלוק וכובלים אותו לקיר. היא נקשה באצבעותיה בשנית ופיסת בד חסמה את פיו של אורלוק הנאבק. היא התקרבה אליו. בתנועת יד עדינה היא הורידה את הבד. "תקשיבי לי ליאנה, אסור לך לעשות את זה בבקשה!" היא ליטפה את פניו, מסיתה ממצחו המיוזע קצוות שער שחורה. "להתראות" אמרה בלחש, ונעצה את חרבה בלבו. אורלוק סילק את הדמות עוטת הברדס ואת כל הרמאדים מסביבה של לי. הוא מיהר להתכופף ולהפוך אותה על גבה. עיניה היו עצומות. "לא..." מלמל. "תתעוררי ליאנה, את חייבת." הוא ליטף את מצחה המיוזע וסילק ממנו קצוות שער בהירות. 'צריך להעביר אותה למקום עם אוויר' אמר לעצמו. אורלוק הרים את גופה הרפה וחסר ההכרה של ליאנה בזרועותיו, מביט בעיניה העצומות בדאגה. הוא הוציא אותה מזירת הקרבות, איפה ששכבו על האדמה חלקים וגופות מדממות של רמאדים, לתוך קרחת יער נקייה.

רולדההה

New member
חלק-ג':

לי הביטה בידיה המגואלות בדם. דם חבריה. חרבה צנחה מבין אצבעותיה. "מה עשיתי?" לחשה. פניהם של פא יאי ונפטה ואורלוק רדפו אותה. "לא...בבקשה לא..." לחשה ברעד. "את עשית את זה." אמר לה הקול הרועם. "לא!!!" צרחה, ואז מצאה את עצמה בקרחת היער. "ליאנה. את חיה." לחש אורלוק. הוא הושיט את ידו לברה, מנסה לברר האם זו באמת היא. "אל תיגע בי!" צעקה לי, נבעתת. "מה?" השתומם אורלוק. "אני מצטערת...אני כל כך מצטערת..."דמעות החלו לזלוג מעיניה. היא נעמדה והתחילה ללכת. אורלוק זינק אחריה. ליאנה נדה בראשה בכאב. "אני לא התכוונתי...אני לא רציתי לעשות את זה!" היא בכתה. "לא רצית לעשות מה?" שאל אורלוק בבלבול. "היה שם קול אחד, והוא הכריח אותי להרוג אתכם. אבל אני נשבעת, אני לא רציתי, באמת שלא..." היא אמרה בחוסר אונים. פניה התעוותו בכאב והיא נצמדה לאורלוק, שלרגע לא ידע מה לעשות, אבל אז כרך את זרועותיו סביב גופה הרועד של ליאנה. "ששש...הכל יהיה בסדר." הוא ליטף את שערה בתנועות מנחמות, מצמיד אותה אל לוח ליבו כאילו הייתה ילדה קטנה שזקוקה להגנה או פסל זכוכית עדין שיתנפץ למליוני רסיסים אם רק לא יחזיק בו כמו שצריך. ליאנה מיהרה להשתחרר מחיבוקו. "אני הרגתי אתכם. אני מרושעת! לא היה לי אכפת שאתם החברים שלי ואני אוהבת אתכם. הרגתי אותך ואת נפטה ואת פא יאי." אורלוק תפס את לי בזרועה ומשך אותה אליו, כורך סביבה את זרועותיו בשנית. "תקשיבי לי!" הוא הכריח אותה להביט בעיניו. "את לא מרושעת. אני לא יודע מה קרה שם, אבל דבר אחד אני כן יודע. את לעולם לא תפגעי בחברייך." הוא הידק את אחיזתו. "אתה יודע שלא התכוונתי, נכון?" שאלה לי, קוברת את פניה עמוק יותר ויותר בחזהו של אורלוק. "אני יודע." הם עמדו ביער עוד מספר דקות, הדמעות ממשיכות לזרום על לחייה של לי בדממה עד שאורלוק הרים את ראשו ושאל: " את תהיי בסדר?" לי הנהנה ומחתה את פניה בשרוולה. "אני אהיה בסדר. אבל אני רוצה תשובות." אורלוק הנהן. "בואי נחזור. אני חושב שאת זקוקה לשנת היופי שלך." אתה רומז שאני מכוערת?" צעקה לי. "אני...טוב"-התחכם אורלוק-" יש דברים שאי אפשר להסוות." "אתה יודע מה?" שאלה לי. "מה?" "אני חושבת שלא תהייה לי בעיה להרוג אותך אחרי הכל." הם הלכו חזרה לאוהל וכאשר נכנסו לתוכו ואורלון נפל בעייפות לצורת ישיבה לי נפלה לידו. היא התמקמה בנוחיות על כתפו ואמרה תוך כדי פיהוק: "אולי אתה לא כזה פוץ אחרי הכל" ונרדמה, ואורלוק חזר להיות זועף כתמיד.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif~ביקורת בונה~

1. הרגשתי שבפרק הזה השתפרת יותר, הסגנון הכתיבה שלך נעשה יותר מלוטש. 2."""אורלוק..." מלמלה ליאנה בחולשה
אורלוק הסב את מבטו למשמע הצרחה של ליאנה"
אם היא מלמלה איך הוא שמה אותה צועקת?
3. בכל הקטע איך שהוא מפלס דרך אליה זה נשמע יותר מדי קל. כאילו, היו שם הרבה מאוד מהיצורים הללו, א יך הוא הצליח לבדו לגמרי להעיף אותם ואת יצור האופל שהיה עם ליאנה?
3. אהבתי את דימוי של ליאנה לבובת חרסינה קבלי ח"ח
4. אבל אלה האנשים לימדו אותה להילחם למה היה לה כל כך קל לנצח אותם? כאילו, אני מבינה שהם לא היו פוגעים בה, אבל לפחות להתגונן?-אה, ובאותו עניין, מה בעת שהיא הרגה את הסיני אז אורלוק ונפטה לא עשו כלום? פשוט עמדו והסתכלו עליהם? ככה גם עם הרצח של נפטה, אורלוק פשוט הסתכל איך היא דוקרת אותה למוות?
[אלא אם כן החמצתי משפט שהיה כתוב שהם קשורים או משהו, אבל אני זוכרת שהיה כתוב שהם עמדו במעגל סביבה] אמ..זהו בהחלט השתפרת
בהצלחה

Sweet 6teen

New member
../images/Emo15.gifדורית... בשבילך :

""אורלוק..." מלמלה ליאנה בחולשה. הדמות נגעה במצחה. בהבזק של אור לבן הרגישה לי כיצד כל שארית כוחה עוזבת אותה, מעבירה גלים של חולשה וקור בגופה. היא צרחה בכאב. ואז הוא הסתובב.. :)

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifמוזר../images/Emo12.gif לא זוכרת שקראתי

את השורה הזו

../images/Emo39.gif אי..סוף סוף...../images/Emo9.gif

גם אני מחכה להמשך...זה פשוט סיפור מאמם!!!!
וגם לאיפה נעלמת? אני מקווה שמעכשיו תתחילי לכתוב שוב

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifגאאד כמה הייתי זקוקה

לסיפור שלך עכשיו
!!!.... ענק-פשוט ענק!!!!...... סיפור מהמם!!!!!!!!!!!!!!!.. קבלי ח'ח ענקייייי

Sweet 6teen

New member
../images/Emo15.gifווואי לי!!! תודה לאל שחזרת

אלינו!! כמה שאני מחכה לסיפור שלך!!!! איזה פרק מדהים! הוא היה ארוך ומעניין כמו שצריך! קבלי ח'ח ענקייי!!

למעלה