בנות!! כנסו דחוף!

בנות!! כנסו דחוף!

מחר, בערוץ MTV *לאלו שיש יס זה ב65* יש שעה של מוזיקת אימו ויהיו שם קליפים של פאניק! ופוב..! בשעה 15:30 אם אני לא טועה! אז אל תפספסו

הגרו

New member
אבל הם לא אימו../images/Emo109.gif

מתי תקלטו שהם לא מנגנים מוזיקת אימו? ופוב בכלל לא נראים אימו.. אולי פיט קצתקצתקצת. ופאניק אמ כן אבל אז מה? הם לא מנגנים אימו. ויכולת לנצל"ש >,>

חח אני יודעת שהם לא אימו

אבל הMTV הדפוקים הכניסו אותם לקטגוריה הזאת.. =/

Nittle Grasper

New member
לא רק הם, כל מי שמזכיר באיזשהי דרך

את פוב דואג לציין שהם אימואים, כדי להראות שהוא מבין במוזיקה. ולא הולך לו במיוחד :X

KNS

New member
אבל הם נחשבים לאימו..

בגלל הליריקס שלהם...הם סופטקור כזה ואפילו פיט אמר שאיכשהו (הוא אפילו לא יודע איך) אנשים מסווגים אותם לאימו, וזה לא כזה אכפת לו....

הגרו

New member
>,>../images/Emo109.gif

אני לא חושבת שמישהו ששומע שניים וחצי שירים שלהם אי פעם הקשיב באמת למילים
[יו איך זה מתאים לרשום פה "נאו קורקט מי איף איים רונג... ואז להמשיך ת'שיר
דיס לוקס לייק פאן דיס לוקס לייק פאן האו קן איט בי? איי גאט מיי וויש! וואט איז דיס?! כריסמס טאון? מממ..." XD]

אה נכון!../images/Emo223.gif

או שזה בעצם היה אמור להיות לפני כמה ימים כי כשהיה הוישליסט של HIM רשמו שם שיהיה את זה מחר לא משנה.. כל מי שאמר שהם לא אימו צודק אבל MTV קוראים ללהקות כמו פול אאוט, פאניק, לוסטפרופטס, טאקינג באק סאנדי וMCR - אימו אבל זה עדיין שעות טובות.. היה פעם שעתיים אימו בMTV2 ושמו כמה אימו אמיתי וביניהם גם אותם

לא../images/Emo223.gif

אולי חלק מהליריקס שלהם מזכירות אבל הרוב ממש לא כנ"ל AFI שעכשיו תפסו פוזת אימו הם גם לא אימו ד"א בווישליסט - מקום 2 טייקינג עם TTS מקום ראשון פו"ב עם SWGD את השאר לא ראיתי

הגרו

New member
ליריקס?../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif

איך "טוונטי טוונטי סרג'רי פור צ'יפ" ו"לייר לייר איט טייקס וואן טו נואו וואן" זה אימו בדיוק? XD ואייאףאיי סתם חשים >,> אהבתי אותם אבל כבר לא הם נורא חשים. ואני לא אשכח לג'ייד ת'מכנסיים הסגולים שהוא דפק לVMA חחחחחחXD

זה לא../images/Emo223.gif

אבל "דה טרוט יז יו קולד סליט מי טרו אנד ויט מי ואן לסט גאספינג ברט איד אפולגייז פור בלידינג און יור שירט" (
) יכול להיחשב כמשפט 'אימו'אי בגלל זה אמרתי חלק... מסקנה TBS הם לא אימו! ובואו לקומונה ;[

orw93

New member
../images/Emo205.gif

מקום 3- afi-mis murder מקום 4- wttbp-mcr מקום 5- iwsnt-p!atd את כל השאר שהיה לא הכרתי.. רק מקום 10 אני זוכרת שזה היה משו עם גרדואייט משו כזה:|

הגרו

New member
miss*../images/Emo109.gif

פיייי ס'שירים חרושיםםםם. דאמנ. גם שוגר, גם מיס מרדר, גם WTTBP גם איי רייט >,> אוכך.

mirymoo

New member
אמממ למה פול אואוט בויי אימו?

לאמטיוי יש בעיות קשות ופאניק גם אבל איתם זה כבר מזמן ככה

למעלה