בנות כנסו בקשה..

בנות כנסו בקשה..

בנות למי שיש את הפלאפון ואת הבית של שרון יכולה להביא לי שתיכנס לאיסי שלי:321915236

litalg06

New member
ד=י לפתוח שרשורים!!! אוןףףףףףףף

הפורום בסוף יקרוס את מבינה מה זה?! י=ק=ר=ו=ס את רוצה שזה יקרה? אני חושבת שלא.. אז את יכולה לשרשר להודעה הראשונה שפתחת...

OoנויoO

New member
יש לי שאלה פשוטה אלייך...או יותר

כבר פתחת על זה שרשור נכון?! אז למה עוד אחד?! את רוצה שהפורום יקרוס?! לא חבל?! אפחד לא יכול להביא לך ת'מספר שלו אסור וזה גם מציק!! קפיש?!

בר יוסף

New member
אתם יודעות מה...

כבר לא מגיבה על זה.. נמאס לי עשיתי מה שיכולתי ועדיין ממשיכים... לאט לאט כולם עוזבות שהפורום יסתדר נחזור...

OoנויoO

New member
ברוש? אפחד לא צריכה לעזוב פשוא שילד

ים ילמדו לנצל"ש זה הכל...

סי12

New member
יש לי שאלה?../images/Emo4.gif

אההההה אני מקווה שלא תקפצו גם עליי........
יש לי שאלה?יש לכן את המספרים של כל הבויז?|(ולא בגלל שאני רוצה אותם) עם יש לכן אז כיף לכן לה אין היא רוצה את המספר מה לעשות היא חשבה שמישהי יכולה לתת את לא חייבות לקפוץ אליה ככה מסכנה זה מבאס שכולם קופצים אלייך אתן יכולות להסביר לה לא?! אני לא באה בקטע של לנזוף או משהו תארו היו עושים לכן את זה. אההההה אני מקווה שלא תקפצו גם עליי........
נוליייייייי אני אוהבת אותך בטטי שליטה

OoנויoO

New member
אני לא הולכת לקפוץ עלייך =]

אבל אני בטוחה שהיא יודעת שאסור לתת אז בכל זאת והיא פתחה שתי שרשורים אבל לא נורא...

סי12

New member
תודה שלא קפצת עליי חחחחחחחחחח

בטטי שליטה נולי אני אוהבת אותך המונים המונים

tome5

New member
לע הבנתי דבר אחד...

תסבירו לי זה דחוףף!!! למע הפורום יקרוס אם פותחים כ"כ הרבה שירשורים?? ולמע לאט לאט כולן עוזבות????

tome5

New member
יש לי שאלה...

למע אם יפתחו עוד שירשורים אז הפורום ייקרוס? ולמע כולן עוזבות???

קפיש..

זאת שגיאה נפוצה, אבל אומרים "קפיטו" ולא קפיש...(אם את רוצה להיות איטלקיה אמיתית)

למעלה