בנות!? כנסוו מהר

ענברביי

New member
בנות!? כנסוו מהר

אני אחת מהבנות שעשינו את הגיימגירלז! אז קודם כל,תנוחו אתן! אנחנו לא חשות מפורסמות ולא חשות כלום! ה=כ=ל בצחוק! וכולם יודעים את זה! הבנות מהפורום הרישמי ביקשו חתימות והקדשות אז עשינו להן! הכל בהומור! חוץ מזה?! באמת תנוחו! שרון הגיב לנו על זה! וכן גם הבויז יודעים על זה! וגם להם זה ברור שזה בצחוק! אז זהו..במילה אחת?! תרגיעוו! כל זה בצחוק,לפחות אצלנו בפורום יש חברות אמיתיות
-ענבר לויי-

SHiRi88888

New member
כןןן באמתת

כן באמת תירגעו!! אני אחת מהגיימגרילז! והכל בצחוקקק מה לקחתן את זה קשה אה? ואנחנו הכי לא משועממות שיש והכי לא חשות! אז לנוח!

SHiRi88888

New member
מה לא לענות!!

מה קשור לא לענות!!! אתן שאלתן מי אלו הגיימגרילז לא?

ענברביי

New member
?!

רציני מה לא לענות!? אתם יורדות עליינו בגלל משהו שעשינו?! אז רצינו להסביר לכן למה עשינו ושתבינות שאנחנו לא חשות כלום-בשונהה מאחרותת האממ

גיים גירלז שלי..

תתעלמו מבנות שלא מבינות את פירוש המילה : צ-ח-ו-ק.. כן בנות יש מילה כזו,חפשו במילון :]

Roti Toti

New member
נכון

מה הקטע שלכם לרדת עליהם?! זה בצחוק וזכותם ד"א אני RoTeM מהפורום הרשמי

OoנויoO

New member
אפחד לא ירד עלהם פה...ועשו טובה אל

תריבו פה עכשיו כתבתי לא לענות כי אני לא רוצה שיהיה פה עוד שרשור של ריב או משהו כזה....

מה הקטע שלכן שהן הקימו להקת בנות

וזה בצחוק יאוווווווווווווו והן אחלה של בנות! תאמינו ליייייי!

ענברביי

New member
רותםם:]

כפרעלייךך:] ואדם חיים שלי..מה הכינוי שלך? ונוי..בסדר! אבל חלק התחילו לדעת עליינו!

OoנויoO

New member
לא יודעת מה אמרו עליכן אבל למה אתן

עפה עלינו אפשר לחשוב מה הן אמרו?! וגם אם אמרו מה אכפת לך שיגידו מה שרוצים.... אל תתיחסי...

KiSs KiSs KiSs

New member
אוףף..גיימגירלז תקשיבו דקההה!!!!!!!

אתם אומרות לנו להירגע?!?!?!?! שמתן לב בכלל איך התנפלתם עלינו?! אימל'הההה!!! זה הייה מפחידדד
(חח..סתםם הגזמתי) אבל דוגרי אתם מעירות לבנות אחרות על ההתנהגות שלהן ואתן לא שמות לב איך אתן מנהגות!!! אנחנו (פורום תפוז) ממש לא רוצות לריב כי הפורום הזה כבר עבר הרבה ריבים..וזה ממש לא נחמדד...=] ח..ואחרי הכל כולנו מעריצות של הגיימבויז.. אז ל-מ-ה- לריבבבב?!?!?!?!?!?!??? ושימו לב גם על איזה שטויותתתת!!! אז סליחה מראש אם העלבנו או משו כשבנות אמרו שאתן חשות.. כי אפ'חת לא יודעת ת'צד של השנייה... יאללה...סולחה?!?!? חח

הם התנפלו -בצדק!

יש סיבבה שהם באו בגישה הזו!! את בעצתך אמרת שכתבתן שהן חשות..! אני בדיוק כמוהן [או יותר] הייתי יוצאת עלייכן באותו צורה.. זה לא יפהה.. הם עשו משהו בצחוק בכיף שלהם.. ואתן קוטלות בלי לדעת בכלל!

למעלה