בנות כולם להיכנס!

בנות כולם להיכנס!

אוקיי כמה דברים למנהלות...את מה שאני כותבת פה אני רוצה שתנעצו! תקישבו לגיים בויז שלנו יצאו 2 קליפים חדשים! לצערנו הרב הקליפ "אשמור את ליבי" יצא מהמבוקשים ומהמצעד.. למרות שהוא החזיק יחסית הרבה זמן במקום 1 וה-2 עכשיו הבנים נורא התאכזבו מזה...שהוא התחיל לרדת.. ועכשיו יש להם את הקליפ "שמחה" שיצא אתמול בהקרנת בכורה לשידור... ומי שלא ראתה את הקליפ אז יש את הקליפ באתר הרישמי שלהם! והקליפ "שמחה" נכנס כבר למבוקשים.. וכבר אפשר להצביע אני מקווה שלרוב הבנות פה יש משתמש מי שאין לה אז זה פשוט ב-ו-ש-ה כן בושה! ומי שלא יודעת איל לפתוח שתכתוב לי מסר אישי אני יפתח לה... אני מקווה שהרוב הצביעו כבר מי שעדיין לא הצביעה אז זאת ההזדמנות שלה להצביע http://www.music24.co.il/ זה האתר... תיכנסו למבוקשים תירדו למטה קצת ושם כתוב לכם את השם של הקליפ ותצביעו! עכשיו אני ממליצה שתעשו כמה משתמשים.. לפחות 3...! יום חמישי הבא יהיה המצעד ושם יהיה את השיר "כמה אהבה" מן הסתם זה יכנס גם למבוקשים וגם זה צריך להיות בין המקומות הראשונים..שגם "שמחה" וגם "כמה אהבה" יהיו או מקום ראשון או מקום שני! אנחנו חייבות לא לאכזב את הבויז שוב! בהתחלה בטוח ניהיה במקום הראשון אם תצביעו כמובן..אבל אפילו שתראו שאנחנו הרבה זמן אל תפסיקו להצביע...לא כמו בקליפצ"אשמור את ליבי" שבנות ראו שהקליפ הרבה זמן אז הן פשוט הפסיקו להצביע וזה מה שקיבלנו.. גם יצאנו מהמבוקשים וגם מהמצעד.. אז בבנות תתחילו להצביע!! בלי הפסקה... :)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חח אבל..

בקשר לכמה אהבה ושמחה לא נראה לי שאפשר להצביא ל 2 קליפים של אותו אומן.. לפי מה ששמתי לב תמיש שמישהו יצא עם שיר חדש אז השיר הישן יצא מכל המצעדים שבערוץ.. אבל פה 2 חדשים אז לא יודעת.. נקווה לטוב [= חח אהה ושתדעו לכם שהם יכולים להיות הצ'וטטות יענו האמן הימי [= כי יש 2 קליפים ואחרי המצעד של יום חמישי יהיה 3 יאללה להצביעע! :)

../images/Emo45.gif

אני אישית מצביעה יותר מ100 פעמים ביום דרך האתר יש לי מלא משתמשים.. ובנוסף לכך אני גם מצביעה בהודעות sms אז בנות אם אתן לא יכולות לפתוח מיילים, תשלחו sms עם הקוד 4031 למספר 2424 וזה רק בעלות של 50 אג'... שזה ממש אבל ממש כלום!! אז יאללה בנות תתחילו להצביע!!

בנותת בטח שמצביעות ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אפשר גם לשלוח SMS עם המספר 4031 למספר 2424..חחח

yafit93

New member
אני כל הזמן מצביעה יאללה כולם להצבי

ע גםםם שיהיו מקום 1

ירדוששש

New member
../images/Emo41.gifועוד משהו :

האתר טאייר ברשת יש את התחרות "מי הכי סלב" עם תרדו קצת למטה , תראו שהבויז במקום ה-5. חייבים להצביע להם כדיי שיעלו!
האתר: www.tayar.co.il

your star

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo79.gif...../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

your star

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo79.gif...../images/Emo206.gif../images/Emo53.gif

אני הצבעתי אתמול בצהריים[ב-13:15] במבוקשים, ועכשיו התחברתי וזה לא נותן לי אפשרות להצביע!!!
למה?
מה לעשות?

your star

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo79.gifאבל אי אפשר באותו מייל!

את תוכלי לפתוח לי? דברי איתי במסרים אישיים ואני אגיד לך איזו סיסמא לעשות...
!

למעלה