בנות, יש לי שאלה;

• פותח הנושא EDBN
  • פורסם בתאריך

EDBN

New member
בנות, יש לי שאלה;

גבר שיצא לו שם של זיין, (שלא בכוונה) מה זה עושה לכם?

snoway

New member
אם יצא לגבר שם של זיין

זה לא אומר שהוא כזה. אני מעדיפה להכיר מישהו קודם כל באופן אישי ואז להחליט מה אני חושבת עליו, בלי קשר למה שאחרים אומרים.

flowr..

New member
למה, מה אתה חושב שזה עושה?

אם כבר מאמינים לשמועה, אז חושבים על אותו בן-אדם שהוא לא אמין.

imagine

New member
קודם כל

אם אתה פונה אלינו הבנות השתמש במונח לכן ולא לכם, נפגענו קשות! דבר שני, מה אתה חושב שזה עושה לי? שאני מגיעה לאורגזמה ברגע שאני שומעת את זה ורצה לזיין אותו? לא חכה! שלא רטורית, אל תענה! זה מה שאני אעשה - כלום. יותר טוב?

kinuy

New member
זה לא עושה רע כמו שאתה חושב

שם של זיין...המ.....זה לא רע. זה בסך הכל אומר בטחון עצמי גבוה. גם אם זה לא נכון (ציטוט דבריך: ``שלא בכוונה``)אז זה עדיין אומר שהוא מדבר הרבה....או שתופסים ממנו. כלומר - האגו משפריץ. (מיץ של מיתוסים - מה הקשר?!) אז השאלה שרפשר לשאול זה האם מישהו עם כמות מרוכזת של אגו בין הרגליים - עושה לנו את זה...?! לי אישית - כן (שלא בכוונה) אבל אתה לא יכול לבחור למי אתה נמשך... ויש לי שאלה אליך...זיין/לא זיין...מה אתה?! ועל מי נכתבה האגדה? שגשגו

F-17

New member
לא הייתי רוצה לצאת איתו

זה אומר שהוא מחפש רק דבר אחד.. וגם אם זה רק שם, עצם העובדה שיצאתי איתו, ישר ידליק אצל אחרים נורה אדומה ואין אחד שלא יגיד שאותו ``זיין`` כמובן זיין אותי, ``איך לא``.. אז אני כבר מעדיפה לוותר על ``התענוג``

LI$A

New member
חבל לי עלייך.....

למה לעזאזל אכפת לך מה אחרים חושבים?

F-17

New member
באמת אכפת יותר מדי

אני לא חיה לבדי בעולם ואכפת מה שאנשים חושבים.. אומנם לא בהגזמה, אבל יש פעמים שכן, ולא הייתי מוכנה בשום אופן שיצא עלי שם

אני לא מקשיבה לשמועות בדר``כ...

אבל אם אומרים שמישהו זיין, אז אני מחשיבה אותו לגבר, באמת. כמו כן, גם בחיים לא הייתי יוצאת איתו (ע``ע קרלינסקי... :) ) אבל בסה``כ אני מתקרבת אל אנשים לפי המראה של הפנים שלהם, ותנועות הגוף. כאילו, לא בקטע של ``יפה לא יפה``, אלא יש המון בני אדם שרואים על הפנים שלהם אם הם אנשים טובים או לא... ובדר``כ אני קולעת בול על מה שאני חושבת...

למעלה