בנות יש לי שאלה,

בנות יש לי שאלה,

מישהי כאן מבינה ערכים של בדיקות דם שתן וכימיה בדם וכ´.... עד יום שלישי לתור לרופא אתפחלץץץץץ קבלתי היום תוצאות של בדיקות שעשיתי לפני עשרה ימים, ועשיתי הרבה כמו שנהוג לעשות לאישה בהריון ולא מבינה כל כך על התוצאות מלבד הקו שמסמל את הנורמה, אבל נורמה למה לאישה בהריון? לא מבינה בכלל איך להסתכל על הבדיקות האלה. ערב טוב

מירבי*

New member
דרדסית, אצל אישה בהריון ערכי הנורמה

משתנים, ההמוגלובין נמוך יותר, הרכב השתן משתנה ונקבע לפי כמויות ההורמונים שהגוף מפריש בגלל ההריון. יש ערכים שחורגים מאוד מהנורמה אצלך? כתבי לי מהם ואסביר לך.

טוב אז אתמול צילצלנו לרופא...

הפרטי והעברנו אליו בפקס את הבדיקות הוא עבר עליהן ואמר שהכל תקין ומתאים לערכים של אישה בהריון בשבוע שלי טוב אני לא כל כך מומחית גדולה לבדיקות האלה אגב ההמוגלובין שלי הוא 13 וחצי והרופא אמר שזה מעולה ואפילו קרישת הדם שלי 390 שזה מעולה כך אמר הרופא כך שנרגעתי, אחרי השיחה עם הרופא. בוקר טוב מירבי ולכולן

מירבי*

New member
../images/Emo20.gifדרדסית, זה נהדר...

אני שמחה שנרגעת, תתחילי להנות מההריון... איך הכאבים, חלפו לגמרי או שיש עוד?

הכאבים חלפו כלא היו כל טפוטפו../images/Emo57.gif

כבר שלושה שבועות שקט ... והאמת מתחילה להיות קצת יותר עירנית למשוך קצת יותר שעות בערב מול תוכניות טלויזיה, עוד שבוע ויומיים מסיימת חודש שלישי
..ומרגישה פשוט נפלאאאאאאאאא.... רונית ובעלה בסוף השבוע הזה טסים לאנגליה ללונדון לחופשה אצל אחותו של בעלה של רונית.. והם מתעקשים שאגיד להם מה אני רוצה שיקנו לי מתנה שהם חוזרים חחח אמרתי להם כלום, רק תחזרו שלמים חזרה.. אני ורונית מחכות ממש לסקירת מערכות שתהיה ב25 לינואר אצל ד"ר בורנשטיין...רוצות כל כך לדעת מה יש שם בן או בת סתם מן סקרנות כזו... בקיצור הכל יופי הולך עד עכשיו טפו טפו
ושימשיך כך אמן ואמן!

למעלה