בנות יש לי הודעה !!!

בנות יש לי הודעה !!!

שלום לכן בנות יקרות!!! אני מקווה בשבילכן שאתן מבינות שיש לכן כוחות שלנו אין וידוע שאישה היא חזקה מגבר ויכולה לסובב אותו על האצבע. העניין ,האם זה מה שאתן מחפשות ??? האם אתן מחפשות ריגושים שאולי גורמים להרס? איני אומר שלא צריך ריגושים ונסיונות חדשים אך האם זה צריך להגיע למצב שצריך בגלל זה לפרק את חבילת הנישואין? בנות רק רציתי לומר לכון שתבינו שאנחנו הגברים אוהבים אתכן מאוד ורק רוצים שיהיה לכן טוב , אז תשתמשו בתובנה שלכן רק לבנות ביחד ,בשיתוף פעולה ברצון להבין אחד את השני ולנסות להגיע למצב של ביטול האגו והכוחניות כי רק כך מגיעים לזוגיות ארוכת טווח. אני יודע שהפיתויים בחוץ רבים ומגוונים,אבל כל הכיף זה להצליח להתעלות מעל הכל ולהשאר יחד עם הבן זוג ,לא?!(אני מדבר רק לנורמליות) אז אנא בנות תתפכחנה ,דרך אגב אני אלמן ... בן 28

רואים שאתה לא יודע מהחיים שלך

אתה באמת חושב שמישהי כאן התגרשה בגלל הפיתויים שבחוץ??!! אתה לא יודע איזה טראומות עברנו!!!!!!!!! זה לא ג`קי קולינס, או סקס שקרים ווידאוטייפ. זה החיים!!!!!!! אני יותר צעירה ממך אבל אני יודעת שהחיים הם מה-זה לא פיקניק. מה שעוד אני יודעת הוא שלא צריכה להיות שום סתירה בין נישואים ארוכים ויציבים לבין ריגושים - להפך. בנישואים טובים יש ריגוש, הריגוש הוא לא להזדיין כל לילה עם גבר אחר. הריגוש קיים גם ביחסים זוגיים מונוגמיים של שנים, רק צריך למצוא אותו. אוריאנה

אוריאנה תרגעי ותקשיבי מתוקה

מצד אחד את מצדדת בעניין ומצד שני אני לא מבין???? אני רק נתתי נקודה אחת מני רבות זה לא אומר שהיא לא נכונה! יש הרבה סיבות לגירושין ואני מסכים איתך שזה לא פיקניק ,גם אני הייתי נשוי , אך מה שאני חושב שצריך להדגיש זה הרצון לנסות בכל הדרכים האפשריות להשאר יחד ולפתור את כל הבעיות,כנראה שהאמוציות שלך עלו על הרציו, דרך אגב אין ספק כשיש אהבה בריאה אכן הריגוש סוחף לא פחות ומהנה יותר אני מקווה שהסברתי את עצמי באופן ברור.

מצטעת

מצטערת שאין לי כוח לענות לך, ועוד לעניין. מצטערת שאתה מעיק. מצטערת שאני לא סובלת מעודף אנרגיה. מצטערת שאני לא מבזבזת זמן ומאמץ על מה שמתיש אותי. מצטערת שלהגיע ומיד לשאול את כולן בנות כמה הן, ועוד בפורום - מעוז הוירטואליות, לא מביא לי את הקראש. ואני גם גרושה ממורמרת ומכורה לטיפה המרה. ולסמים קשים. מצטערת. אוריאנה

eyal shimshon

New member
אוריאנה באהבה

אני שמח על הווידוי ואין לך על מה לה להצטער קבלי חיבוק ונשיקה למרות שיש מצב שלא תרצי... את מתוקה אוריאנה...

למעלה