בנות.... יש לי בקשה!

בנות.... יש לי בקשה!

בעיקרון אני מה זה מסתבכת עם כל העניינים פה בנט... ואין לי שמץ איך מורידים שירים כאילו חיפשתי ונכנסתי לקאזה וכל התוכנות האלו ועדיין אין לי מושג מה הולך שם. בקיצור יש שירררר שאנייי חייבת להוריד-"בוא" אבל בביצוע של עברי לידר, זה היה שיר של ריטה אבל הוא חידש מי שלא יודעת... בכל מקרה אם מישהי תוכל לעזור לשים לי איזשהו לינק או בכל דרך אחרת אני אשמח נורא.... כי שמתי לב שאתן ספציות פה בכל הדברים האלו....ואני חייבת את השיר הזה! אניוואי תודההההההה

shiran™

New member
לא הבנתי מה הבעיה שלך...

את לא יכולה לרשום בקאזה "בוא" לחפש את הביצוע של עברי לידר ולהוריד

יכולה....

רק שאין לי שמץ איך להיכנס לקאזה כאילו ניסיתי ולא הלך במחשב הקוקסי שלי.... ואני לא יודעת מה לעשות זה משגע אותיייייי אני אשמח אם תעזרי לי פליזזזז תראה איזה התחננותתתת ואת ממש חמודה (גם התחנפות:)

shiran™

New member
חחחחח

ת´אמת.. אני לא ממש יודעת איך לעזור לך... יש לך אייסיקיו
אם כן, אני אוריד את השיר ואשלח לך אותו

mya 6

New member
סליחה....

כשאת אומרת "קוקסי".. למה את מתכוונת?? או שמה אני אגיד.. האם את הומופובית?!?!!? כול מקרה אני הבנתי שאסור לדבר על הורדות בתפוז.. וגם אני מחפשת את השיר הזה... כמה בכיתי ביוסי וג´אגר זה לא יאומן..!! בכול מקרה אם באמת יש למשהי את השיר, היא תוכל לשלוח לי במייל?

הקוקסי היה בצחוק....

יש לי דיבור מאוד מוזר... ובסוף קניתי את הדיסק כמו איזה סתומה מה אני יעשה?! אף אחד לא רצה לעזור לי....

תגידי העידן רייכל הזה...

זה לא ששר או עשה משהו בשיר "בואי"? איזה שיר סוףףףףף הדרך אני מתה עליו... ואל זה לא השיר שביקשתי "בוא" זה השיר "בואי"... חחחח שוף על ההבדל של ה-י´. ואם לא אז סורי מי מיסטייק

למעלה