בנות יקרות הנה הבאתי לכן מתכונים אל תשכחו להזמין אותי שיהיה מוכן
N nir2323 New member 7/12/01 #2 מעניין שאחרי הדיון על הפמיניזם אתה מציב כותרת - בנות יקרות - ומביא מתכונים לבישול... ולעצם העיניין:- מרק אפונה עם נענע ???????????????????????? מרק הבצל נראה מעולה, ואפילו אין בו אבקת מרק בצל !
מעניין שאחרי הדיון על הפמיניזם אתה מציב כותרת - בנות יקרות - ומביא מתכונים לבישול... ולעצם העיניין:- מרק אפונה עם נענע ???????????????????????? מרק הבצל נראה מעולה, ואפילו אין בו אבקת מרק בצל !
T Tokyo New member 7/12/01 #3 מה קשור מחט לתחת? הבנות של הפורום היו נשארו ויהיו יקרות לי בלי שום קשר לדיון שהיה פה. אם ההודעה הייתה בפורום פמיניזם היית יכול להעיר.
מה קשור מחט לתחת? הבנות של הפורום היו נשארו ויהיו יקרות לי בלי שום קשר לדיון שהיה פה. אם ההודעה הייתה בפורום פמיניזם היית יכול להעיר.
G Gefen New member 7/12/01 #4 מה עניין שמיטה להר סיניי???? כך מן הסתם אבשלום קור היה שואל את זה.. ואת המרקים- אנסה אחד בשבוע הבא יום חמישי - אתה מוזמן..
מה עניין שמיטה להר סיניי???? כך מן הסתם אבשלום קור היה שואל את זה.. ואת המרקים- אנסה אחד בשבוע הבא יום חמישי - אתה מוזמן..
G Gefen New member 8/12/01 #8 אופס... ../images/Emo12.gif אידית...קטעים איתך תישארי. יש פרסים בסוף או ליצן.. ואם תצליחי לעקוב אחריי עד הסוף תזכי גם בגיפט סרטיפיקייט מ"סירס".. שלך ב- גפן (תחת מעקב....)
אופס... ../images/Emo12.gif אידית...קטעים איתך תישארי. יש פרסים בסוף או ליצן.. ואם תצליחי לעקוב אחריי עד הסוף תזכי גם בגיפט סרטיפיקייט מ"סירס".. שלך ב- גפן (תחת מעקב....)
I Idit-Kansas New member 8/12/01 #9 ../images/Emo6.gifקטעים איתך see you in the afternoo(במסגרת המעקב)n