../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מעניין לעניין באותו עניין...
גם אני לקראת IVF ראשון...בהמתנה לתשובה של הועדה הרפואית בקופ"ח כללית. למעשה, עברו כבר 11 ימים מאז הבקשה שמילאנו, ותגובה-אין! גם אני וגם האיש שלי עשינו את כל בבדיקות הנדרשות ומה שנותר לי זה להמתין לאישור הפורמאלי כדי שאוכל להמשיך הלאה בתהליך. בהתייעצות עם הרופא המטפל החלטנו לקחת החודש...גלולות למניעת הריון (כן..כן שמעתן נכון ונא לא לצחוק): בעיקר בשביל לשפר את מצב האקנה הססגוני שמעטר את פניי, ובעיקר- בשביל "לשמור" על המחזור החמקמק שלי... הרופא הסביר לי שעליי לקבוע אליו תור בביה"ח שבו הוא מטפל, כמו כן רמז על נושא של "יחס אישי ופרטני" ואיך דואגים לכך (...) האמת היא שאני היום כבר לא ממהרת לרופאים פרטיים (זאת בעיקר נוכח אמירות חשובות בהקשר לכל בתיה"ח הפרטיים מחד וזכותנו לקבלת שרותים ציבוריים איכותיים מאידך). מה שאני בכל זאת אינני מבינה (ומשום מה אף אחד שם בקופ"ח לא ממש יוצא מגדרו להסביר לי), אם וכאשר אקבל את האישור מה עליי לעשות...מהם זכויותיי מבחינת רופאים, בתי"ח וכו' האם כדי שהרופא המטפל בי כרגע (ואמנם יש לי בו אמון מלא) יהא זה שילוה אותי לכל אורך התהליך כולל שאיבה והחזרה...עלי לגבות זאת בתשלום באופן פרטי... זקוקה לעידוד ולתשובותיכן בנושא שרון ~שמצליחה להבין את כל אלה שמתגעגעות לתקופת ההזרקה...כי אחרת מרגישות הרגשה של חידלון וריחוק מן המטרה...~