בנות יקרות

לחי7

New member
בנות יקרות

אני מצטערת שאני פותחת שרשור חדש לזה אבל אני פשוט מתרגשת מידי...... אני לא יודעת אם אתן זוכרות אבל שבוע שעבר כתבתי שאני צריכה לעבור בדיקות ושהיה לי פחד מוות מזה.... אז פשוט הרשתי שאני חייבת לשתף אתכן שהבדיקות עברו בסדר... הן יצאו שליליות (שזה טוב כמובן...)....... אני רוצה להודות לכן על התמיכה שהפגנתן ברגע שכתבתי את ההודעה הקודמת.... הייתן לי לתמיכה מאוד מאוד חשובה וקריטית... אז..תודה לכולכן ו... אני שוב מצטערת כי פשוט ,כמו שכתבתי אז, לא סיפרתי לאף אחד על הבדיקות הללו,חוץ מלחברה אחת, כי לא רציתי להכביד על אף אחד...אז בגלל זה אני מעדכנת אתכן... תודה שנתתן לי תמיכה ושהייתן לי גב חזק ברגע שהייתי צריכה אותם הכי הרבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אתן מקסימות../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

טל אז

New member
יווו איזה יופי!!!

אני כלכך שמחה לשמוע... הלוואי שמעכשיו הכל יהיה בסדר!! תודה שאת מעדכנת, באמת דאגתי, דאגנו.. ../images/Emo24.gif

efratushb

New member
יופי, יופי, יופי...

אני כל כך שמחה בשבילך שהכל בסדר ועל כך מגיע לך לפתוח שרשור חדש עם בשורה כל כך טובה... תודה על השיתוף וכן גם על העידכון המשמח הזה מאחלת לך הרבה בריאות ואושר אפרתושששששש

איזה יופי!

אני כל כך שמחה שחזרת לעדכן בנושא. ואולי זה גם אומר לך משהו על תמיכה - את אומרת שלא ספרת לאנשים כי פחדת להכביד. אבל יכול להיות שההכבדה היא רק בראש שלך ... שווה לפעמים לעשות "ניסוי כלים" כדי להפריך תפיסות ... את מוזמנת תמיד להעיזר בנו. שולחת לך חיבוק גדול!

לחי7

New member
תודה תודה תודה!

תודה לכן מכל הלב! באמת!!.......... אני דומעת מלראות את כל התגובות שלכן!!!! אתן תומכות ועוזרות יותר ממה שאתן חושבות........ אתן מקסימות אחת אחת...תודה..שוב... ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

למעלה