בנות יקרות

פז08

New member
בנות יקרות

מתנצלת על העדרותי מהפורום השבוע, האינטרנט שלי בבית לא מתפקד (עלאק 10 גיג'ה.....).
מבטיחה להשיב בסוף השבוע מהבית של ההורים שלי.
דרך אגב- איכות הגלישה שלי בבית כל כך גרועה שאני למעשה לא מצליחה לגלוש.
יש למישהו רעיון לספק שמספק את השירות כמו שצריך???
אני די מיואשת

כל כך הרבה הודעות שנכתבו ונמחקו ברגע.......
אי יכולת לכתוב יותר משתי מילים מבלי שהמחשב ייתקע...
רעיונות יתקבלו בברכה!!!!
זקוקה לחיבור לעולם החיצון!!!!
(יש לי גלקסי S2 אבל גם שם איכות הגלישה לא משהו ושם גם זה שותה לי את כל הסוללה ברגע....
).
מחכה להמלצות. צריכה להחליף ספק כבר בתחילת השבוע הקרוב (בתקווה שזה יפתור את הבעיה...)

nsy1987

New member
אם את לא צופה באלימות ופורנוגרפיה-רימון מומלץ

אמנם הוא חוסם, אבל זה תלוי בדרגת החסימה שאת מגדירה לו,. אני הגדרתי רק אלימות ופורנוגרפיה, אז כשהוא חוסם, אני שמחה.
הם ממש טובים. אמנם פעם בחצי שנה תקלה אבל חוצמזה הם בסדר. (והם גם מודעים לה ומתקנים לבד)
מה שכן, צריך מאוד ללחוץ עליהם בענין המחיר.
עדיף שתבררי קודם, לפני שאת מדברת וסוגרת איתם.

אני משלמת על 12 מגה משהו כמו 45 ש"ח. הם לא יציעו לך מלכתחילה. את צריכה לומר שיש לך חברה שמשלמת ככה אז למה שתשלמי יותר?
עדיף גם שתביאי הצעת מחיר מספקים נוספים ואז תוכלי ללחוץ שיורידו (רלוונטי בכל תחום) חייבים להתמקח איתם אבל בסוף הם נותנים אחלה דיל ושרות טוב.

לגבי הסלולארי, א. אם יש לך אינטרנט אלחוטי בבית, אז תדאגי שכשאת בבית את גולשת בגלאגסי דרך האלחוטי ולא דרך האינטרנט הסלולארי.
ב. זה מאוד מוזר, לי יש אייפון 4 והגלישה שם ממש מהירה. והסוללה זה בעיה של כולם, תתחילי להסתובב עם מטען, ואם את הרבה מחוץ למקום עם חשמל קחי מטען סולארי. (כן כן כזה שעובד על השמש) או בטריה חלופית.

איזה באסה שנמחקו לך הודעות, אחרי שכותבים הודעה והיא נמחקת כבר אין כוח לכתוב שוב. מבאס.
מחכות לתגובות שלך.
בהצלחה ושנה טובה.

פז08

New member
אז ככה

סוף סוף ליד המחשב של ההורים....
אממממ בעיה: חשבתי שתיקנו אותו אבל לא... וגם אצל ההורים יש בעיה: כל כמה דקות הוא נכבה... עצמונית... יש לו אופי!!
ממש "נוח" להיות ככה מחוברת לעולם!!
אני בהחלט אבדוק את החברה שהצעת..... אני ממש מיואשת.
אין לי אינטרנט אלחוטי בבית ....
ואכן באסה שנמחקות ההודעות...
האינטרנט שלי מעולם לא היה טוב בבית אבל בשבוע האחרון זה הפך לבלתי נסבל. שבוע שלם הייתי מנותקת מהעולם!!
מקווה שבשנה החדשה יהיה לי חיבור טוב יותר לעולם החיצון.....

בדקת אם למחשב שלך יש אנדומטריוזיס???

אולי הבעיה במחשב ולא באינטרנט??? איך שאר התוכנות והקבצים במחשב עובדים? לא כמו האינטרנט? האם המחשב שלך עמוס מאד בתוכן ולא נשאר לו מקום בזכרון לחשוב??? האם את מורידה הרבה חומר מהאינטרהט? זה הורס את הדיסק הקשיח (מילה של אשת מנהל רישת מחשבים בחברת הייטק)
אולי תעשי לו איזה לפרסקופיה.

פז08

New member
אז זהו, שלא יכול להיות לו אנדו' כי הוא גבר!!;

רק גבר יכול להיות כל כך איטי

מדובר במחשב שלא השתמשתי בו כל כך הרבה, אז לא יכול להיות שהוא עמוס מדי. שאר התוכנות עובדות מצוין (אם כי אני משתמשת רק באופיס...)
נראה לי שחד משמעית הבעיה היא באינטרנט...
אני אנסה להחליף השבוע ספק ואם לא יעזור נביא טכנאי.....

למעלה