בנות יקרות

בנות יקרות

אחרי שנים של חברות בפורום ושנים של ניהולו הגיע הזמן לפרוש. כיום מאוד עסוקה בפעילות בעמותה לאנדומטריוזיס שהקמנו ואיני מוצאת את הזמן להיות נוכחת כאן בפורום, היה לי מאוד חשוב למצוא את הנשים המתאימות שינהלו את הפורום שיקר מאוד לליבי ולכן העיניין לקח קצת זמן. עכשיו כשמצאתי את הנשים המתאימות לנהל את הפורום אני פורשת בלב שקט ויודעת שהפורום נמצא בידיים טובות. שמחה לבשר לכן שהמנהלות החדשות של הפורום הן liats80 ו - פז08 . פז וליאת יקרות אני בטוחה שתעשו עבודה נפלאה עם הפורום ותהיו מנהלות מוצלחות. מאחלת לכן המון בהצלחה ועשייה בפורום. לכל בנות הפורום תודה על הכל אתן נפלאות....אשמח לראותכן פעילות בעמותה שנוסדה למען כולנו. אוהבת מכל הלב ז'ק

liats80

New member
תודה ז'ק!!

ז'ק, המון תודה על כל שנות הניהול והעשיה שלך בפורום. תודה על כל המידע, התשובות וההכוונה שנתת לי באופן אישי כששמעתי את המילה אנדומטריוזיס לראשונה ולא ידעתי מה לעשות ולמי לפנות. תודה שאת ממשיכה לעשות במסגרות אחרות. אני מקווה שאת פורשת רק מהניהול ולא מהפורום ושעוד נראה ונקרא אותך פה הרבה. המון בריאות והרבה הצלחה בפעילות העמותה! כל סוף הוא התחלה של משהו חדש... מאחלת לך תקופה חדשה מוצלחת ומשגשגת. מקווה ומאחלת שעוד נפגש.
ליאת.

פז08

New member
זק יקירתי

תודה רבה על הפרגון. מודה לך על שנים רבות של עשייה מבורכת. מאחלת לך מכל ה-
שתצליחי בכל מה שתעשי, הן בחיים האישיים והן בפעילות המבורכת שלך ושל שותפותייך לעמותה. אני מאחלת לך המון בריאות, מקווה שתמשיכי להיות פעילה גם בפורום, אנחנו בכל אופן, נשמח מאוד לראות אותך כאן..... בהצלחה,
פז

חילופי מנהלות בפורום

אנו מודים ל זק המקורית על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לה הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל
אנו מברכים את liats80 ו פז08 עם כניסתן לניהול הפורום ומאחלים להן הצלחה והנאה בתפקיד. המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

זואילי

New member
קולולוווו! ברכות למנהלות החדשות!

בחירה נהדרת
ואני בטוחה שתעשו עבודתכן נאמנה!! מי יתן והבית שלנו יחזור להיות פעיל כבימי קדם, שוקק, תומך, עשיר בידע בהכלה ואהבה ושנדע כאן גם צחוק וימים שמחים. בהצלחה!! עלו והכחילו

דסי31

New member
ז'ק היקרה

תודה על פעילותך המדהימה בפורום, ועל זה שתמיד נתת לנו להרגיש שיש לנו פה בית. נתת לי המון השראה מהסיפור שלך וידיעה שאפשר גם אחרת. אני שמחה שאת עוזבת מסיבות טובות של פעילות במקום אחר בעולם האנדו, ומודה על כך שיש נשים כמוך שתורמות מעצמן ונלחמות למען כולנו לעתיד טוב יותר של האנדואיות. חזקי ואמצי! ולבנות המקסימות שיורשות את מקומך - המון בהצלחה! אתן בהחלט ראויות לכך ובטוחה שתמלאו את תפקיד המנהלות כראוי
תודה שוב ובהצלחה בהמשך! נשיקות

בהצלחה למנהלות החדשות

הרבה הצלחה למנהלות החדשות, בטוחה שיצליחו ויתרמו לכל הבנות... אומנם לא הייתי כאן הרבה זמן, אבל מתוך הכרות אישית עם פז, אני בטוחה שהיא תעשה את המקסימום שהיא יכולה בכדי לעזור לכולן....וכן...כמו שזואילי אמרה: הלוואי והפורום יחזור להיות כמו שהיה בעבר...שוקק חיים והרבה חברויות שנוצרו כאן...חברויות עם הרבה הרבה נשמה ואהבה... האמת שהתגעגעתי ומקווה למצוא את הזמן בכדי להתעדכן גם כאן ולהיות יותר פעילה בפורום כבעבר... בהצלחה לבנות המדהימות והרבה תודה לז'ק המקסימה על התמיכה ועל העזרה ...

tuli2210

New member
בהצלחה ותודה

תודה על העשייה ותודה על המשך העשייה בעמותה...תודה ובהצלחה לליאת ופז!

פיצ 50

New member
פז וליאת היקרות

קצת באיחור...בגלל אשפוז ארוך וקשה... מכירה את שתיכן אישית....ולכן אני יודעת עד כמה הפורום הזה נשאר בידיים טובות..... מאחלת לכן הצלחה ענקית בניהול הפורום ובכלל.... פזיתוש, עם כל הידע הרפואי שבך, והאמפתיה, כמי שמכירה מקרוב את המערכת אני בטוחה שתועילי הרבה לבנות הפורום אין כמוך...
ולליאתוש אני יודעת עד כמה רצית לחולל שינוי...הנה שוב הזדמנות אני בטוחה וסומכת שליך שתעשי את זה הכי יסודי ויעיל שאת יכולה...כזו את
ולזק....
כל סיום הוא בעצם התחלה...שכן משהו חדש הולך ונברא... בהצלחה ענקית!!!
אוהבת אתכן

פז08

New member
בנות יקרות, ריגשתן אותי מאוד

תודה רבה על הברכות.... מבטיחה לעשות יחד עם ליאת את המיטב, ולדאוג שהמקום הזה יהיה
חם, תומך ומעודד לכל אחת ואחת.... שולחת
לכ-ו-ל-ן

liats80

New member

מצטרפת לפזוש . המון תודה על התמיכה והברכות.
אני מקווה ומאמינה שיחד נוכל לטפח את הבית הזה שלנו ושכולנו נרגיש פה הכי בבית שאפשר - נעים ובטוח.

liats80

New member
מתוקה!!!

התגעגעתי! עצוב לי לשמוע על האשפוז. מקווה שאת מרגישה יותר טוב ורואה כבר את האור בקצה המנהרה. תודה על המילים החמות. אשמח לדבר - אני בסקייפ, צרי קשר אם יש לך זמן. נשיקות בובה. שמרי על עצמך!

kukunut

New member
פז היקרה

בטוחה שתעשי נפלאות עם ההזדמנות שנפלה לחיקך! בהצלחה!

skylee

New member
תודה רבה זק ובהצלחה למנהלות החדשות

מתנצלת על האיחור אבל רק חזרתי מניתוח בחו"ל. עוד ארחיב עליו כאן בפורום. פז יקירה בעלי ואני מודים לך מקרב לך. ובטוחה אני שיחד עם ליאת תעשו נפלאות לבנות הפורום. בהצלחה.

למעלה