בנות יקרות...

pizi33

New member
אני בעד מפגש

מאוד מאוד בעד מפגש. אבל ספונטני? איך בדיוק? איפה ניפגש? מתי? איך מזהים אותך או כל אחת אחרת? באופן ספונטני אפשר להיפגש עם מכרים שלא ידעת שהם במקום מסויים ונתקלת בהם. זה יכול להיות נחמד, זה יכול להיות לא מתאים. כבר הצרתי על זה שקשה להיכנס לכאן, כי יש תתי קבוצות. ההודעה שלך רק מחזקת את ההרגשה הזאת. מי אלו אותן בנות יקרות שאת רוצה לפגוש אותן באופן ספונטני? האם הן מכירות אותך? האם הן ידעו שאת זאת את? אם כן לא צריך לתלות מודעה על לוח המודעות של הפורום שאתן נפגשות. אם לא אז... זה כמו להגיד מי רוצה לעשות סקי בחרמון??? כולנו יודעים שאין שלג בחרמון, ואולי גם לא יהיה השנה.

אופק136

New member
ואני בעדך...

זה בא ממקום של לפגוש כאלה שעוברים איתך את אותה הדרך.. מהצורך להכיר כאלה שלא יוצא להכיר ולהפתח בשגרת החיים. לי באופן אישי לא זה לא נראה כזה בעייתי לצור מפגש- אם יהיו מספיק ידים באויר..:) וכן יקירתי...באחריות מלאה יירד עוד שלג בחרמון...:)

ef26

New member
הנה הצעה ספונטנית

מזמינים שולחן ארוך בג'וז ולוז בתל אביב ופשוט מגיעים זה יהיה קסום ומופלא נקבע תאריך כל אחת תאשר השתתפות נזמין מקומות כמספר המאשרים ואז נגיע לשם נתיישב, נסמיק, נכיר, נצחק, נשתה כוס יין כל אחת תספר כמה מילים על עצמה נרגיש מאוד בטוחות מה אתן אומרות?

pizi33

New member
יהיה לכן כיף

אני לא אגיע. התרחקתי מתל אביב. המצב הגופני/ נפשי/ כלכלי לא מאפשר לנהוג עד שם לבד ולחזור אחרי בילוי לבד. תהנו.

pizi33

New member
אין לי שותפות.

כל הנשים שיצא לי להכיר הן מסוג ה... "לך יש מכונית. מצויין, תבואי אליי, תקיחי אותי, תחזירי, ותמשיכי הביתה לבד". לא תודה. אבא שלי לא הבעלים של דלק. ואני לא שייכת לארגון עזר מציון. אף אחת אף פעם לא הציעה להתחלק בדלק, או להחליף אותי בנהיגה כי אני כבר עייפה. חלקן מגדילות לעשות וגם מקוות שאני אשלם על מה שהן אוכלות ושותות במקום שהגענו אליו. ממש ממש לא מתאים לי.

אופק136

New member
ואי איזה ניסיון מר..

לשמחתי אני לא נתקלתי בזה. בואי נראה אם נצוד כאלה מהצפון-אחרי ההודעה שלך הם גם יישלמו לך על הקפה...:) אגב-מה עם רכבת וכד'..

אופק136

New member
בנות הפורום...תרימו ידים באויר!!!!!

זה יכול להיות ממש מעניין מפגש מסוג זה.

pizi33

New member
רכבת וכד'

להזכירך תחבורה ציבורית במדינתנו אינה עובדת 24 שעות ביממה. נסיעה מביתה הקט לת"א (וזה בלי לדבר על איך מגיעים מתחנת הרכב לג'וז ולוז) זה עניין של 3 שעות לכל כיוון. אם הבילוי יסתיים ב23:00 ולא תהיה לי רכבת, או שתהיה לי רכבת אבל לא אוטובוס כדי לחזור הביתה אז... אני ברחוב. לשלם על אכסניה בת"א כדי לשתות לא חשוב מה עם אנשים שאני לא מכירה זה מעבר ליכולות הכלכליות שלי וכן מעבר למה שאני מוכנה להשקיע. קמצנית? אולי. ישרה? אין ספק. המפגשים של הפורום הזה הם תמיד באזור מרכז או טיפה דרומה. בשבתות ברור שאין סיכוי למי שאין לה מכונית. באמצע השבוע קובעים בשעות הערב ובפאב. מעולה למי שיש לה כוחות, זמן וכסף. לי כרגע אין. חברה שגרה ברחובות באה לבקר אותי ביום ראשון. הגיעה בשעה 12:30 בשעה 14:45 כבר הקפצתי אותה לתחנת הרכבת. לא הספקנו כלום. אני לא יודעת מתי בדיוק היא יצאה מהבית. רצתה לתפוס את הרכבת של 8:14. זה לא הצליח לה. אין לי מושג מתי הרכבת עצרה בתחנה, היא עצרה שם לקפה. ואולי שרותים ואז לקחה את האוטובוס אליי ששוב אין לי מושג כמה זמן הוא נסע. אז כשאבא שלי מזמין אותי להדלקת נרות ברעננה אני עושה שמיניות באויר ונוסעת עד אליו. אבל בילוי בת"א? לא בשלב זה של חיי.

pizi33

New member
נכון יש רכבת מלוד בשעות הזויות.

לא בטוח שהיא עוצרת בת"א. לא בטוח שהיא עוצרת בחיפה. היא בטוח לא מגיעה לק.אתא. דווקא את מכולן צריכה לדעת כמה קשה להגיע ממרכז חיפה לקריות אם אין לך רכב. ואת יודעת מה? אם את יורדת למפגש הספונטני הזה, תעדכני אותי. אני אסע איתך ברכבות.

פאמקי

New member
פיצי, למה את כל כך כועסת?

מקווה שאת ההודעה תצליחי לקרוא ממקום טוב- כי זו כוונתי. אולי הייתה שם אי הבנה? אולי לא היית ישרה מולה? איני יודעת מי נסעה איתך (ואני לא רוצה לדעת), אך יש שם אשה, שהמילים שאת אומרת יכולות מאוד להכאיב לה, מבלי שאת יודעת מה הסיבה. להיות ישרה וישירה, יכולות להיות תכונות נהדרות, רק שהן כוללות בתוכן תקשורת מול אותה אשה, לא? יודעת שכוונתך אינה רעה, אך כשעושים זאת כך, הכוונה נראית בעייתית. יש נשים שמציעות מיוזמתן, ויש נשים שלא. אולי בגלל שבכל מקרה התכוונת לעשות את הנסיעה הזו, אז נראה לה לא מספיק חשוב להציע? אולי היא רגילה לזה שנשים מהפורום, עושות זאת ברוב נדיבותן? נכון, היא לא צריכה לעשות את החשבונות שלך, ואני ממש לא מצדיקה התנהגות כזו, אך אולי גם את לא צריכה לשער מה הן הסיבות שלה, ולדבר איתה ישירות? בהתנהלותי מול נשים בנושא הנסיעות (בהקשר של מפגשי הפורום), רבות התנדבו לאסוף טרמפיסטיות. גם כי זה מפוגג מעט את המתח, וגם כי נעים יותר להגיע עם מישהי, לא נתקלתי באף תלונה של ועל נשים. מציעה לך לנסות לדבר איתה ולנקות את השולחן. לא נעים לפגוש את התלונה הזו, פעם אחר פעם, על גביי הפורום. יום נפלא.

אופק136

New member
וזוהי תגובתי...

אני גם אצטרך להסחב ברכבות או להצטרף לכאלה שמעולם לא ראיתי-לי זה דווקא נשמע אחלה חוויה. מאמצת את דברי פאמקי- "אנשים מסויימים תמיד מתאוננים על כך שלשושנים יש קוצים; אני אסירת תודה על כך שלקוצים יש שושנים". ראי משל זה לתגובתך..זה בסך הכל מפגש שיכול רק לתת כתף ולעזור אם את לא מרגישה בכך צורך-אל תטרחי את עצמך..אבל אם כן נוכל לארגן את זה בשעה סבירה כנגד כל טענותייך-ואולי גם חבר'ה טובים כמו מלכת הלבבות שתעביר לך את הנסיעה הזו בנעימים..:) בסה"כ את מגיעה בשביל עצמך-זכרי זאת.

אופק136

New member
ועוד משהו...

פנו אליי באישי בנות שכן רוצות להגיע.. כך שאנו עומדות כרגע על בערך עשר נשים..ואפשר להרחיב את זה עוד ועוד... אבל כל אחת תצטרך לתת למען זה משהו. אגב פאמקי את תגיעי? (יישר כוח על מילותייך:))

pizi33

New member
פאמקי בואי נעשה סדר בדברים

אני נשמעת כועסת כי זאת הדרך היחידה שלי להתמודד עם התסכול, הבלבול וחוסר האונים שאני נמצאת בו כרגע. אני חודשיים בצפון. השארתי מאחור (במרכז) גרוש, שני בנים הורים ואחיות. אני לא מצליחה למצוא כאן עבודה ואין לי שום מקור הכנסה. קשה לי!!! בתנאים כאלו אני לא מסוגלת לפתח חברויות ובטח לא זוגיות. בכל זאת אני מנסה לא להתנתק מהעולם, להיות חלק להכיר להטמע וזה קשה. נסי פעם להוסיף כוס מים לבצק מוכן, הסיכוי שלך שואף לאפס. הטענות שלי הן לא כלפי אף אחת ספציפית. אני לא סוגרת חשבונות אישיים על גבי הפורום. אני גם מפרגת לכולן הכל. ההודעה שלי לא היתה "אל תיפגשו ואל תעשו" אמרתי שאני לא אגיע. ונימקתי. אולי לא הייתי צריכה לנמק. מכתב ארסי שישלח אלי כמסר יקבל פה במה. אוטינג אסור, פרסום מסרים אישיים אסור, גם לכעוס (על עצמי בעיקר) שאני לא יכולה להגיע למפגש בבית קפה ייעודי בתל אביב אסור. אז... אהיה דני דין בשבילך ובשביל כל באות הפורום. רק דני דין הוא שובב לא קטן ומסוכן...

למעלה