בנות יקרות

לא../images/Emo10.gif

חבל שמירוץ כזה לא מאפשר לנשים שעובדות ביום שישי להשתתף

אי אפשר שיתאים לכולן

בשישי אחה"צ או בשבת - יפגע בשומרות שבת. בשאר ימי השבוע - יפגע במי שעובדת באמצע שבוע ויהיה בעייתי עם כל שגרת השבוע הלחוצה. מבאס, אבל ככה זה.

אבל רוב המירוצים בשישי../images/Emo10.gif

מזכיר לי את התקופה שארגנתי כמעט כל שבוע מפגש פורום. עשיתי מאמצים היסטריים להתאים אותו לדתיות. הן באופן קבוע לא באו... פעם אחת שעשיתי מפגש שלא מתאים לשומרי שבת, התנפלו עלי בכעס....

די מעצבן באמת

לידיעתך - נרשמתי להקפת הכנרת. כדי שאי אפשר יהיה להתחרט. כדי שיהיה מועד ויעד ויעדי ביניים שצריך להספיק בזמן הקצר עד אז. ואם לא ציינתי - אז להקפה המלאה. התייעצתי עם האישופניים הסופר-נחמד שלי, והוא הציע שידאג לי לאופני זנב קשיח מאלומיניום (במקום השיכוך מלא פלדה שלי) ויחליף צמיגים לחלקים. לדעתו לא תהיה לי בעייה לרכב ככה הקפה מלאה, ולכן כך אני מתכננת (מקסימום - עם מנוחות).

../images/Emo234.gifאיזה כיף - רוצה לרכוב ביחד../images/Emo35.gif../images/Emo61.gif

אולי נתאם הפעם יותר טוב. היתרון באופניים שאפשר לרכוב עם נייד. אני על איירונהורס פשוטים, זנב קשיח לגמרי. טוב שהזכרת לי שגם צריך להרשם..... תמרים למנוחות, עלי....

בטח ../images/Emo13.gif

אני נוסעת מחר לחופשה בבולגריה למשך עשרה ימים (היפ-היפ-הוריי!!!), וממילא יש לנו עוד המון זמן לתיאום. אם את רוצה - איזוטוני תוצרת
(קצת מגעיל
ויטמנצ'יק+מלח ים) עלי. האיש שלי ואבי רוכבים מהעמק לכנרת ושם יעשו את ההקפה, ונחזור כולנו באוטו יחד. מקווה שהפעם נימנע מפדיחות מעכבות

חופשה נעימה../images/Emo70.gif

נתאם אחריה. לגבי איזוטוני תוצרת בית - אם זה ממילא עשוי ממשהו שאני לא שותה ולא מכניסה הביתה (ויטמינצ'יק - עוד מוצר שהצליחו לשכנע אנשים שהוא בריא
), אני כבר מעדיפה משהו מתועש מקצועי... עדיין לא מצאתי איזוטוני בריא שעשוי מחומרים טבעיים. עובדת על זה....

efratramati

New member
לי תמיד נראה שיש המון מירוצים בשבת ../images/Emo13.gif

ששי זה תמיד מאבק עם הביתספר של הקטנטונת

מרב.

New member
שישי הוא היום הכי נוח למירוץ.

יום חול כמובן אינו מתאים, ושבת בעייתי מבחינת דתיים.

תלוי למי זה נוח....

למי שעובד שש שעות בשישי זה ממש לא נוח. יש אנשים שהרבה יותר נוח להם בשבת. מעניין האם העובדה שיש מירוצים בשישי גורמת לכך שיהיו בהם הרבה דתיים שבאמת לא יכולים לבוא בשבת. אני לא יודעת, רק שואלת. עובדה שיש מירוצים מוצלחים גם בשבת....

מרב.

New member
לא התבטאתי נכון.

התכוונתי שנוח אולי יותר למארגני מירוץ. תראי, בסופו של יום יש שלל מירוצים- ימי חול בבוקר, ימי חול אחה"צ, שישי ושבת, וכל אחד בוחר את מה שנוח לו (אני למשל לעולם לא אעשה מירוץ ביום חול, בעיקר לא אחה"צ). נדמה לי שרוב האנשים דווקא לא עובדים בשישי, אבל אולי זו רק הסביבה האישית שלי. אין לך אפשרות לקחת יום חופש פעם בכמה זמן? (ובטח שיש מירוצים מוצלחים בשבת- לדעתי ימי שבת עם הכי מוצלחים, ולו רק כי לא ממהרים לשום מקום, וזה גם פחות מפריע לתנועה!)

למורים אין ימי חופש לבחירה

נכון שיש לנו הרבה ימי חופש אבל אנחנו לא יכולים לבחור מתי. אצלנו הורידו שעות למורה שנעדר כי אשתו ילדה והוא היה איתה בחדר לידה וכי השתתף בברית של בנו על חשבון שעות בית ספר. אני יכולה להעדר מעבודה ושיורידו לי שעות בתשלום (איכשהו זה תמיד יוצא יותר ממה שבאמת משלמים לי) ואז התלמידים שלי יקבלו ממלא מקום שלא ילמד אותם כלום. לכן, אם אבקש רשות, לא אקבל ואני צריכה לעשות את זה בסתר ולהגיד שהייתי חולה. זו הסיבה שאני לא ממהרת להשתמש באופציה הזו....

evale2

New member
../images/Emo24.gifאני והילה נרשמנו למרוץ נשים וגם לנייקי

מור שלז

New member
../images/Emo26.gifתזכורת: הנחה למי שנרשמת דרך הפורום

שלחו מייל ל[email protected] תגידו שאתן מפורום נשים בספורט ותקבלו קוד הנחה שניתן להזין בעת ההרשמה בשוונג.

למעלה