בנות יקרות:-

בנות יקרות:-

יש לנו פורום בזכות אישה אחת שהתעקשה שיהייה לנו אחד כזה! קוראים לה דיפי והיא אחת הכותבות הכי איכותיות שפגשתי בפורום הזה ובכלל! בסוף השבוע האחרון, מה שקרה כאן היה לחלוטין - מתחת לכל ביקורת! ההתקפה האישית שדיפי קיבלה הייתה מיועדת ל"מנהלת הפורום" דייקסטרה! אני לא מאשימה את דייקסטרה בכל מה שמונע ממנה לנכוח כאן ולנהל את הפורום כי אם על העובדה שבמצב כזה - פורום צריך מנהלת!! הגברת "זהבי עצבנית" יצרה את ההפגנה שלה בצורה שגויה שגרמה לנזקים שיהיו אולי בלתי הפיכים ואני פונה אליך, זהבי, בשאלה - ככה מצילים שדרה בוער? - שופכים עליו עוד נפט?? עוד יותר מציקה לי העובדה שאת "אחת משלנו"! אני רוצה להגיש בזאת התנצלות עמוקה לדיפי על ההתקפה האישית שהיא ספגה כאן, הפורום הזה מיועד לכולנו ואין סיבה שהוא לא יהייה נעים ומעניין לכולנו, אני רוצה שכולכן תצטרפו אליי להתנצלות הזאת כי כולנו יודעות עד כמה זה מגיע לה! כולי תקווה שנצליח לשים את הזוועות שהתרחשו כאן מאחורינו ולפתוח דף חדש, נקי ומסודר שיתאים לכולנו! מלבד כל זאת הייתי רוצה לציין שהמפגש פורום היה פשוט מעולה, להודות לכל המשתתפות ולהביע את אכזבתי על כך שחלק מהבנות בחרו שלא להגיע על רקע ה"מריבה" שהייתה כאן בסוף השבוע. יחד נוכל למנוע את הפורום שלנו מלעבור טלטלות כאלה! שנסו מותניים - אנחנו יוצאות לדרך חדשה! יום נפלא!!

למעלה