בנות יקרות!!!!

בנות יקרות!!!!

בואו ניקח חומר למחשבה שניה אחת אני מצדיקה את כותבת בדמעות מאוד מאוד וזה מאוד ריגש אותי והסיפור הזה יכול להחזיר בתשובה עוד כמה נשמות טועות (כמוני)בקיצור בואו נגיע למסקנה לריב ולהתרגש זה לא 2 דברים שיכולים להיות ביחד אז קחו את עצמכן לידיים תודה

צודקת!

זה מה שאני מנסה לומר להם כבר מאתמול אך כל אחד בא ומוסיף עוד איזו מילה ועוד איזה משפט והוא חושב שאת הדבר הזה עדיין לא אמרו וזה יהיה חכם מצידי לומר... עם ישראל התברך גם בשוטים מה לעשות...

יאללה כל אחד עם היציאות המוזרות ש..

שלו סבבה עבר היה מה שהיה אז יאללה לא שמתי לב מה הקטע שלכן ``בנות צדיקות``??

אויייי ומה יקרה אם לא תסלחו יאללה..

חאלאס בנים שמתם לב שאתם כבר נדושיםםםםם רדו מהפס שהרכבת לא תמעך אותכם יאללה דיי סולחים או יש אוצרות או קמח טחות למה תמיד הבנים אלה שחייבים למצוא סיבות למריבות(וגם יש כמה בנות כאלו לא יגיד שלא)

toxic2004

New member
וואו, גם הטחת אשמה בבנים, וגם שגיאות כתיב

ללא אבחנה. אפשר להבין למה הפגיעה האישית..

toxic2004

New member
(וגם יש כמה בנות כאלו לא יגיד שלא)

טוב, נו אם לא שמת לב לבד אז never mind יצא חרוז?

jack ace

New member
תעשו טובה ותרגעו שתיכם.

בחיית. אתם מורידים את הרמה מתחת לאפס די עם השטויות. יש בנים גרועים, בנות גרועות. 50 50 או לא 50 50 מה זה משנה!?! יש פה בעיה של רגש מופרז. מה אתם בני שלוש? איפה הכבוד שלכם? בסדר יש פה הרבה נפגעים חלק מהרגש חלק מהשכל. אבל להעליב? במיוחד את מי שלא קשור לעסק באמת, למה? אני ב"ה גם נפגעתי קשות מבחורות. אז זה הופך את כולן להיות על הפנים? לא יש מלא בחורות נפלאות, ובמיוחד פה. אולי קשר כזה כאן לא שייך, אבל זה לא פוסל מציאות אחרת נפלאה יותר ומכובדת יותר . מסקנה קשר יותר מאשר שרשורשושים או איך שלא יקראו לזה זה המקסימום ששיך פה. יותר מזה אני מקווה שכולנו נעשה בחוץ בצורה מכובדת וטובה. אוף.... אני שוב פעם ריגשי. אוף... נמאס כבר די...... לילה טוב חברה נפלאים. כל טוב.

למעלה