בנות יקרות

לימי5

New member
בנות יקרות ../images/Emo53.gif

האם יצא לכן לעשות בדיקה דם לא במחלקה ולהביא למקום אחר את המבחנה עם הדם? האם המבחנה צריכה בדרך תנאים מסויימים? אני רוצה לעשות בקופ"ח את הבדיקה כי יש שם אחות שמוצאת לי וריד בשנייה ולהביא את המבחנה למחלקה מדובר במרחק נסיעה של 10 דקות גג. אני לא מוכנה שאחיות במחלקה שלא יודעות להוציא דם יחטטו ויחטטו ויהרסו לי ורידים שאפשר להשתמש בהן ולא יצליחו. התקשרתי לשאול האם אחות מסויימת שהצליחה נמצאת אמרו לי שלא אז האחות שדיברה איתי אמרה לי "אני יכולה לנסות ןיש פה עוד אחות, אה... המרדים ניסה לקחת לך? ואם לא אז יש אחות נוספת במעבדה למטה" מה אני שפן??? זה מרגיז אותי כי בקופ"ח מוצאים לי בשנייה.

מ ו ח

New member
היי לימי

לא יצא לי להביא דם בעצמי, אבל אני מקיבוץ. כל בוקר הבדיקות דם נוסעות 20 דקות ברכב רגיל, ללא תנאים מיוחדים לבית החולים. בקיצור אם מדובר על נסיעה של 10 דקות בערך לא נראה לי שישנה איזו בעייה. שיהיה בהצלחה

כן. כשעברתי הזרעות בתל השומר הבאתי

את הדם מקופ"ח שם יש אחות מדהימה שידעה למצוא אצלי את הורידים בדקה. בנוסף אצלי היתה בעיית הסטריה קלה כשלא מצאו וירד בדקירה בראשונה (וזה קרה לא מעט). אחרי שהגענו לשלב ההפריות כבר הייתי יותר מתורגלת (ולמדתי להפחיד את האחיות כך שמיד שלחו אותי למומחה המקומי בהוצאת דם...). אחרי הכל זה באמת מאד מסבך את הבוקר ומאריך אותו לעמוד בתור בקופ"ח ואח"כ עוד פעם בבית החולים. מה עם העבודה???

לימי5

New member
וואו תודה! כרגע אני לא עובדת אני

מורה. אני רצה לקופ"ח ואקח איתי את המבחנה. האחות עוד רצתה לשכנע אותי ואמרה משהו כמו : ואולי אין להן מבחנות כמו שלנו שלא תהיה בעייה" תגידו אלו לא שטויות במיץ עגבניות?

למעלה