בנות יקרות,
הודעה חשובה מאוד

טלי בת 31

New member
בנות יקרות,../images/Emo41.gifהודעה חשובה מאוד../images/Emo41.gif

אני לא מאמינה
המחזור מאחר לי כבר יומיים...ואני מרוב הסקרנות שלי,לא יכולתי לחכות עד הבוקר...ולכן עשיתי את הבדיקה לפני חצי שעה... ומה שיצא לי כך:
שני פסים,אחד כהה,ואחד בהיר-שזה מסמל הריון
וכשקראתי את העלון,כתוב שם,שלא משנה עם הפס בהיר או כהה, כל עוד הקו נראה לעין זה מסמל על הריון.. ליתר ביטחון,הזמנתי למחר תור לבדיקת דם... ואפילו התקשרתי לאחות בקופ'ח-ושאלתי אותה בקשר לצבע של הקוים.. אז היא אמרה לי,שיכול להיות שההורמון נמוך,בגלל זה יצא לי אחד בהיר ואחד כהה.... פונג יקירתי,תקפיצי את שני הפסים..בשבילי... וואו,אני מתרגשתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עדיין לא מעכלת...מקווה שהכל יהייה בסדר,בעזרת השם. אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

bubamara

New member
WOW, טלי , איזה יופי!!!

יש לנו זוכה, יש לנו זוכה!!! אני מחריזה עליך כזוכה במקום ראשון בתחרות שני הפסים
!!!! איזו הודעה משמחת
ומה שלא יהיה פס הוא פס, אפילו אם הוא בהיר
אני פשוט מאושר בשבילך
הלוואי וכל ההודעות שיבוא בהמשך יהיו כמו ההודעה הזאת... מאחלת לך המון הצלחה בהמשך, שיהיה הריון קל, בריא, ומשעממם (כמו שמאחלים בפורום השכן) עשית לי את היום

טלי, כל כך שמחתי לשמוע את ההודעה

שלך,המון מזל טוב !!! הלוואי וגם אני אוכל לבשר על כך אוטוטו... גם ה-
שלי שולחת מזל טוב ענק !

טלי, שיחקת אותה

ברכות חמות להיותך מיס פסים הראשונה של הפורום. כן יירבו ושלך יהיה רק היריון קל ומשעמם כמו שאומרים. ודרך אגב, למה הפורום עוד לא מככב ברשימת הפורומים של תפוז?

פּוֹנְג

New member
יש יש ישי יש יש לנו זוכה ../images/Emo13.gif

מזל טוב
מזל טוב
מזל טוב.
עכשיו את חייבת לחתום לנו כאן שאת לא זונחת אותנו את מחוייבת לעזור לנו לענות לבנות על כל מיני שאלות טרום הריון שיהיו להן. לספר לנו איך סיפרת לבעלך, למשפחה, לחברות. את מחוייבת לעדכן אותנו איך מתפתחת לך הבטן. מי ומה גדל בה וכמובן כמובן עוד 8 חודשים בערך להראות לנו את הרכ/ה הנולד. לחתום בטופס המצורף
שיווווווו הריון ראשון בפורום.

מעיןבר

New member
../images/Emo124.gifקולולולולולולו!../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo48.gif

שיעברו עלייך 8.5 חודשים קלילים ונפלאים! אל תשכחי לעדכן אותנו!

איזה הודעה משמחת ליום ראשון בבוקר|ח

מ-ז-ל ט-ו-ב איזה כיף לנו ולך במיוחד הלוואי שיהיה לך הריון משעמם ומהנה בתקווה שכל יום ראשון יתחיל כך ברכות....... ובהצלחה לכולנוווווווו

lulyK

New member
בהחלט קולולולולולולולולו ../images/Emo41.gif

פס זה פס זה הריון... (מאד הגיוני שהפס הבהיר הוא בגלל שזה לא השתן של הבוקר) התרגשות גדולה!

Gill Gallad

New member
מזל טוב!!!!!!!!!! ../images/Emo142.gif../images/Emo50.gif

איזו התרגשות. זה פשוט נפלא!!!! המון בהצלחה ותבואי לבקר אותנו פה!!!

m i c h a l y

New member
ובמקום הראשון.....

כל הכבוד!!!!!!!! זוכה ראשונה בפורום..... נקווה שעוד הרבה ילכו בעקבותייך.... היום אני גם יומיים מאחרת, אך עדיין חוששת מאוד מהבדיקה. חוצמיזה שאצלי המחזור אינו סדיר, כלומר יכול להיות שהיום ה30 הוא בכלל לא איחור.... אם לא החודש אז בחודשים הבאים מקווה מאוד להצטרף אלייך. מזל טוב מזל טוב מזל טוב
מיכל.

PUGNI

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאיזה כיף!!!

מזל טוב! אני מאחלת לך הריון קל בריא ומשעמם! תמשיכי לעדכן אותנו כאן. וגם מקווה שזה מדבק

kushkulina

New member
אני לא מאמינה !!!!!!!

חמודה, עקפת אותי ואני כ"כ שמחה בשבילך- אין לך מושג כמה !!!!!! אני יושבת לי בעבודה ונחנקת מדמעות ומתפללת שלא יזלו על לחיי (בכל זאת, לא נעים...). אני מאחלת לך כל טוב ובעיקר הריון משעמם ורגוע.... תחזיקי לי אצבעות למחר ואולי אני אצטרף אלייך.... תספרי איך את מודיעה לבן זוגך.... המון חיבוקים של אושר (ואולי שותפות גורל...

ganotb

New member
יוהווווו מזל-טוב !!

אולי נהיה ממש קרובות בתאריך... בהצלחה!!!

נשואה 28

New member
וואוווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב, אין הודעה יותר מרגשת מזו על הבוקר. אני ממש שמחה בשבילכם.
בנות, בקרוב אצלנו.

טלי בת 31

New member
בנות יקרות../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה רבה לכולכן,על היחס החם
את האתמול ביליתי במיטה עם בחילות והקאות,ואפילו שנתי נדדה לה.. את היום פתחתי בקופ'ח,בבדיקת דם... מה שכן,כאבים והתכווצויות ברחם עדיין יש לי,ובעזרת השם ביום חמישי יש לי תור לרופא נשים...ואז אספר לו בדיוק מה עובר עליי... איך סיפרתי לבעלי,ולמשפחתי כך
קודם כל אני חיה עם בעלי אצל ההורים שלי.. ככה שההורים שלי ידעו לפני בעלי,הוריי מאוד שמחו,התרגשו,נישקו אותי.. אחותי צעקה משמחה,וממש היתה מאושרת... בעלי ידע השני,כשחזר מהעבודה,הראתי לו את הערכה הביתית, ואמרתי לו ממי,מה אתה רואה? והוא צעק,את בהריון?רגע.....שאני אבין...את בהריון? הוא שאל את השאלה מ'ס פעמיים,עד שעיכל את הבשורה,חיבק אותי, נישק אותי בלי סוף,התיישב ולקח אויר...עד שנרגע,ושוב פעם קם ונישק לי את בטן,ונגע בי...ואפילו הזיל דמעות....ואמר לי: את עשית אותי האדם הכי מאושר בעולם,אני אוהב אותך,שרוף עלייך, אח,איזו בשורה...אני מאושר...וכ'ו... המשפחה של בעלי עדיין לא יודעת,אנחנו מחכים לתוצאות בדיקת המעבדה, בעוד יום או יומיים...ואז נבשר להם... לבנתיים,אני מאושרת,ומקווה שההריון הזה יהייה הריון בריא... בנתיים הבחילות והקאות חוגגים...וגם הכאבים ברחם..לא חסר תופעות.. בנות,,,,,,,שיהייה רק בשמחות
בקרוב אצל כולכן
אמשיך לעדכן אתכן... להתראות לבנתיים..

למעלה