בנות יקרות

yonit7

New member
בנות יקרות ../images/Emo39.gif

התחלתי לעלעל בדפי הפורום בשבוע שעבר, אין לי מושג איך הגעתי בעצם יש לי, חיפשתי מומחה לאנדומטריוזיס והגעתי ומצאתי הודעה לפני כחצי שנה של ליהי אם ל- 4 יוצאי יחידת ivf חולה באנדומטריוזיס בדרגה חמורה מאד. חיפשתי אותה כדי לקבל אינפורמציה על פרופ' משיח אבל טרם מצאתי. בכל אופן זה לא הענין, קראתי את ההודעות ואת הדיאלוגים אשר נוצרו בינכן עם הזמן ופשוט התפעלתי והתרגשתי. פתחו לי את הבטן פעמיים בשנה האחרונה, לא לפרסקופיה, אלא פתיחת בטן. אחרי הפעם הראשונה ניסינו להרות באופן טבעי וכמה חודשים אחר כך הייתי שוב בחדר ניתוח. הגענו במסלול הישיר להפריה החוץ גופית. אני קוראת כאן על נשים לאחר כ"כ הרבה הפריות אשר מצליחות להישאר שפויות ואני פשוט עומדת (יושבת מול המסך יותר נכון) נפעמת מהכוח העצום והרב המופגן. אני בשלב הדיכוי - הדקפפטיל ואני מרגישה מחורפנת לגמרי, אני בקושי מתפקדת, בקצב הזה לא ישארו לי חברים. בכל אופן - מחזקת את ידיכן ומקווה לקרוא פה רק דברים טובים. יונית

פּוֹנְג

New member
יונית יקרה. לא ישארו לך חברים, אז

תרכשי חדשים כאלו שכן יכולים להכיל את מה שעובר עליך על כל הכרוך בזה. וחוץ מזה, אל תשכחי שאת בשלב הדיכוי, זה מדכא כל חלקה טובה אצלנו כשתהיי בשלב האופטימי, תרגישי אחרת.
בהצלחה.

אופס

סליחה ...התכוונתי להכניס תגובה זו להודעה אחרת. אבל זה כנראה סימן שבקרוב תהיה לך הודעה מעודדת על הבוקר ! בהצלחה

yonit7

New member
תשלום לרופא

חש כאן בנות שלא משלמות לרופאים ביחידות החוץ גופיות או שכל הארץ זאת מסחטת כסף אחת גדולה? מנצלים את הרצון והכמיהה וסוחטים בלי להניד עפעף?

בבוצי

New member
אני לקחתי רופא

פרטי לשאיבה ולהחזרה , כי רציתי משהו מסויים ופחדתי ליפול על מתמחה בשאיבה. הבחירה היתה שלי, מי שלא משלמת מקבלת את הרופא שנמצא בתורנות בטוח שלא כולן משלמות.

hyb

New member
אני לא שילמתי פרטי

אני בתה"ש ולא שילמתי פרטי לאף אחד, ולמרות זאת הרופא שלי עשה את השאיבה והיה זמין לשאלות

לי מ ו ר

New member
אני לא שילמתי

וקיבלתי יחס יותר טוב מפרטי. שרציתי שהרופא יעשה את השאיבה, פשוט אמרתי לו, והוא עשה רק לי את השאיבה באותו היום. יש גם רופאים מצויינים ברפואה הציבורית, צריך קצת מזל.

מעולם, בכל שנותי הארוכות ב IVF,

לא שילמתי כסף לרופאים. טיפלו, ועדיין מטפלים בי רופאים מצויינים שלא ראו וגם לא ביקשו ממני אגורה. שיהיה בהצלחה!

המחכה

New member
ואם כבר מדברים על פרטי...

אחרי שנתיים של טיפולים פרטיים (והמון המון כסף) עברנו לטיפול ציבורי. ההחלטה לעבור לציבורי לא היתה קלה, אבל חשבון הבנק צעק הצילו. והפלא ופלא : היחס מעולה, הטיפול מצויין, ואנחנו מרגישים פי מיליון יותר טוב נכון, אנחנו עומדים בתור קצת, והאולטרסאונד נעשה בבוקר ולא בערב, אבל המעקב צמוד יותר ואישי יותר. לפחות מבחינתנו.

תמר27

New member
בכלל לא !

אני יכולה להעיד שבפעם האחרונה כמעט רבנו עם הרופאה כדי שתקח כסף, והיא פשוט סרבה !

Big Mama 1

New member
כמו שאמרה כבר דובה'לה ../images/Emo85.gif

לא רק שמעולם במשך כל שנות הטיפולים לא שילמתי אגורה שחוקה אחת לרופא. אני חושבת שזה מיותר לחלוטין. הרפואה הציבורית נותנת לי מענה מספק, ועד עתה לא היו לי שום טענות. את הכסף שתחסכו בפרטי, תבזבזו בשילב!!!

yonit7

New member
יחידה חוץ גופית - לניאדו

למישהי יש מידע על היחידה ב"לניאדו"? הבנתי שזו יחידה פרטית, קטנה מעולה ודיסקרטית וצריך הרבה מזל להגיע לשם.? מנהל היחידה דר' ממט, מישהי יודעת מה ההתמחות שלו ו / או הידע ו / או עד כמה הוא מקצועי?

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. עד היום לא שילמתי לרופא אגורה אחת על הטיפולים, ופרט לרופא אחד שפישל אצלי פעם, גם לא היו לי תלונות על הרופאים. ההיפך, אני רק מלאת ששבחים על היחס והאכפתיות שקיבלתי מהרופאים שטופלתי אצלהם. את הכסף אני אשמור כדי לקנות בשילב את החדר המושלם לילדים שלי
. נועם

yonit7

New member
דקפפטיל

מישהי יודעת כמה עולה דקפפטיל למבוטחות מאוחדת "עדיף"????.....

hyb

New member
כן עלה לי

126.65 שקלים בבית-מרקחת של הקופה. המון בהצלחה

yonit7

New member
ספורט

בכלל, יש כאן בנות שמקפידות נוכח המצב על פעילות גופנית? (ולא סקס!) אני כעיקרון אוהבת ספורט. אבל נוכח המכות שניחתו עלי לאחרונה קשה לי להקפיד. שמרתי על כושר וסיבולת ולפני כשנתיים הפסקתי לקחת גלולות ולא כדי להיכנס להריון אלא במסגרת טיפול הומואפטי שנועד לטפל בין היתר בכאבי מחזור נ ו ר א י י ם שסבלתי מהם שנים. אחרי שמונה חודשים הייתי בחדר ניתוח עם גוש אגני בגודל של 20 ס"מ!!!! הפסקתי את הספורט כמובן ושלושה חודשים אחרי הניתוח, התחלתי לחזור לפעילות בהדרגה. זה היה לאט כי פתחו את הבטן ככה יפה - צלקת גדולה ומרשימה בקו של הביקיני. בגלל המצב לקחתי גלולות באופן רצוף - חצי שנה ולאחר מכן, התחלתי לנסות להרות. אחרי חודשיים הייתי שוב בחדר ניתוח עם גוש באותו גודל כמעט בשחלה השניה. שוב פתיחת בטן חתכו את אותו המקום - חתך יותר גדול. ושוב הפסקתי לעשות ספורט - ולאחרונה חזרתי בהדרגה לאט לאט - כבר עברו חודשיים ואני מתאוששת. זה לא קל ממש לא - לעבור את הזוועה הזאת פעמיים בהפרש של שנה בקושי - בגלל המצב הקשה הגעתי במסלול הישיר להפרייה עם דיכוי מסיבי של דקפפטיל וזאת כדי למנוע פתיחת בטן נוספת! אני מצפה בכיליון עיניים שיהיה בסדר - אבל זה קשה מאד - אני רוצה כבר לעבור שאיבה ושיגידו לי שיש ביציות ושהשחלות לא נפגעו... בכל אופן - ספורט מקל על ההתמודדות היומיומית - מה לעשות בנות - להשתדל לקחת בפרופורציה.ולהשתדל לעשות ספורט.

yonit7

New member
המתנה

גם אני ממתינה לתשובה. מחר אדע אם אני סוף סוף מתחילה להזריק לעצמי את החומר הטוב והמוכר לכן. אני טרם זכיתי להכיר - אני מחכה ומחכה ומחכה ומחכה ואולי מחר יהיה אור ירוק להתחיל את הטיפול בלי להסתכן בגירוי יתר. אולי מחר אקבל בשורות טובות? אולי ואולי לא. אם לא אתחיל החודש אז אקבל דקאפפטיל פעם נוספת שיקרב אותי ככה טוב לגיל 80 יושבת בגיל הבלות , לא מתפקדת כבר מזמן, מקרטעת, גרוטאה נטולת הורמונים ומדוכאת תרתי משמע. אבל צריך להמשיך קדימה ולשדר עסקים כרגיל במיוחד כשאת עצמאית ויש לך לקוחות שאת מתפרנסת מהם וחיה מהם ...

למעלה