בנות יקרות, שאלה:

mari273

New member
בנות יקרות, שאלה:

אם החבר שלכן היה גר בשותפות עם הידידה הכי טובה שלו,
עוזר לה מבחינת כספית כשלו בעצמו אין כסף,
והיא הייתה משתפת אותו בנושאים כמו מתי התחיל לה המחזור,

איך זה היה גורם לכן להרגיש?

DogsPCI

New member
מה זה חשוב מה זה היה גורם להן להרגיש?

&nbsp
יש כאלה שזה ירגיש להן ככה, ויש כאלה שזה ירגיש להן אחרת...
&nbsp
מה שחשוב זה - איך זה גורם לך להרגיש :).
&nbsp

ובכן...

באופן כללי, העניין של לעזור כספית והשיתוף בנושאים כמו מחזור לא היה מפריע לי.
מה שכן היה מפריע לי זה העובדה שהוא עוזר כשאין לו כסף.
לא שאני אמורה להתערב בעניינים שאינם שלי, אבל זה היה יוצר אצלי אינסטינקט הגנתי כזה, והייתי מתערבת בכל זאת.
להבין למה הוא עושה משהו שגם מזיק לעצמו, אם אין לו יכולת. מה העניין פה.

כי כשיש לה מחזור הוא יכול לחסוך

בהוצאות על אמצעי מניעה. איך הם הכירו? והאם חדר שינה אחד שם ממש יותר מושקע מהשני? זאת אומרת שממש ישנים וגרים בו.
לא רק אחד מהשניים. אבל אני לא בת (ולכן אני לא מרגיש) יקרה, אם הייתי בת הייתי זולה.
&nbsp
האמת היא שהשאלה איך את מרגישה? כי יש אנשים עם חברים טובים קרובים ואיכותיים באמת, וזה לא משנה
שהם מהמין השני.

הייתי מרגישה מוזר עם זה

בהנחה ההיפותטית שהייתי עם חשיבה מונוגמית, שכוללת חשיבה על האפשרות של חוסר נאמנות /קנאה...
אז ככל הנראה הייתי מקנאת אבל רק אם זה משהו שהוא לא עושה גם בשבילך.
&nbsp
האם גם לך הוא עוזר כשאין לו בשביל עצמו? האם הוא משקיע בך? האם את מסוגלת לנהל אתו תקשורת פתוחה כמו שהיא פתוחה אתו?
אם את מרגישה שתשומת הלב שלו יותר שם, מאשר אתך, זה הזמן לבדוק למה. להיות יותר נוכחת בחיים שלו, להבהיר ולסמן לידידה הזו שאת החברה, ו/או להציב גבול- "שומע? אני לא בקטע של לאכול סרטים. אני אוהבת אותך ונהנית אתך ושמחה שאתה החבר שלי, אבל כל הקטע הזה עם הדברים שקורים עם השותפה שלך- זה מוזר לי. במיוחד מרגיש לי לא במקום ומדאיג אותי איך שאתה דואג לה כלכלית כשלך עצמך אין כסף. אז בבקשה תסביר לי מה באמת קורה שם".

mb196

New member
בכנות

הייתי מרגישה מאוד לא בנוח כנראה.
בקשר למה הייתי עושה עם ההרגשה הזו, אני חושבת שהייתי משתפת את הבחור בעדינות שמפריעה לי המערכת יחסים הכמעט אינטימית בינהם אבל לא מעלה את עניין הכסף, כי אני יוצאת מנקודת הנחה שהבחור יודע לנהל את הכסף שלו בעצמו, וכנראה התערבות שלי בנושא רק תעצבן אותו...

בעיה

בדרך כלל אני בעד לתת לבני הזוג לחיות את חייהם ולא להתערב אבל כאן נדמה לי שיש בעיה שלא קשורה אליך. לבחור יש בעיה אם הוא חי באינטימיות כזו עם בחורה וגם תומך בה כספית (אין לזה מילה אחרת) בלי שיש לו איתה קשר אינטימי-זוגי. לדעתי יש מצב שהוא או קלוש-אופי, או הומו.
&nbsp

למעלה