בנות יקרות ערב טוב ......

בנות יקרות ערב טוב ......

לא הייתי פה הרבה זמן אני בהתנחתה מטיפולים האמת שהייתי צריכה לעבור החזרת מוקפאים על בסיס טיבעי החודש אך הE2 שלי היה מאוד נמוך ביום 18 למחזור וכך גם הרירית אז ויתרתי ... סה"כ אני חודש וחצי אחרי הטיפול ההפריה והמחזור לא מגיע כבר 35 יום עברו ואני לקחתי דיכוי קצר של צטרוטייד האם יש סיכוי שאולי אני בהריון ???? למרות שזה נדיר כי הגוף שלי לגמרי ישתבש ..... ועוד משהו הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על פרופ' עמית ואיפה הוא מקבל במרכז אולי אשקול שוב להחליף ולשנות תודה
יונית

זקיקית

New member
למה לא לעשות בדיקת דם?

זה הדבר הראשון שהייתי עושה. לא מבינה כלום בנושא הפריות, אבל אני מקווה שהבנות יוכלו לעזור. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

Big Mama 1

New member
פרופסור עמי עמית ../images/Emo98.gif

הוא מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים ליס (איכילוב). מספר הטלפון ביחידה הוא 03-6925637. הוא נחשב אחד הטובים בארץ ללא צל של ספק. אני מטופלת ביחידה בליס, אמנם לא מטופלת אישית על ידו אבל "זכיתי" לא פעם להיבדק על ידו (הוא אמנם מנהל היחידה אבל עושה US בתורנות כמו כולם.....). מעבר להיותו רופא בחסד, הוא אדם פשוט מקסים! אני אישית ממליצה בחום.

נועם@בת

New member
הכל יכול להיות יוניתוש

אם זה היה תולי בי אני מעדיפה שתהיי בהריון
. יחד אם זה יכול להיות שבגלל הE2 הנמוך הביוץ התאחר לך. הכי בטוח זה לקפוץ לסופרפארם ולבזבז עוד כמה שקלים על בדיקת הריון. בהצלחה
נועם

זהו זה קניתי ערכה מחר על הבוקר..

אעשה את הבדיקה ואם אכן אני בהריון אני אשתגע משימחה הלואי תחזיקו אצבעות
יונית החיובית

משהו יודע כמה עולה טיפול אצל עמית

מאיכלוב... האם הוא עושה גם טיפולים באסותא והאם מכבי שולחים לאיכלוב תודה מראש יונית

sher72

New member
אני לא יודעת מה התשלום שהוא גובה

על ייעוץ פרטי חד פעמי, אבל אם את מתכננת לקבוע בקרוב הוא בחופשה מה - 28/12 - 18. בהצלחה

s h i r a 3 0

New member
מקווה לשמוע בשורות טובות.

לגבי פרופ' עמית. חברה שלי טופלה אצלו וגם עברה כבר לפורום השני עם
. היא אומרת שהוא רופא נפלא ואמרה זאת כל הזמן. גם לפני שהטיפול הצליח כמובן.

../images/Emo45.gifהלוואי ומחזיקה גם בשבילך ../images/Emo45.gif

גם אני שמעתי רבות על פרופ' עמית ודיי התלבטתי אם לפנות אליו או לאסותא, חברתי מטופלת אצלו והיא ממש ממש מאוהבת בו. אני החלטתי לעבור לאסותא מכיוון שאחד הרופאים שם הוא מהמשפחה של בעלי (ואם להודות ממש לא אהבתי את אסותא ממש מפעל שם והיחס בלשון המעטה ממש לא משהו)...בשאיבה דיברתי עם אחת הבנות שעברו לאסותא והיא אמרה לי שהיא ממש מצטערת שהיא עברה לאסותא ולא נתנה צ'אנס נוסף לפרופ' עמית, היא אמרה שהיחס היה נהדר והטיפול רק שהיא החליטה לעבור מקום משנה מקום משנה מזל לדבריה... אז מה שלא תחליטי שיהיה המון המון המון בהצלחה ומחזיקה אצבעות. חלי

למעלה