בנות יקרות מקווה לקבל את עזרתכן...

בנות יקרות מקווה לקבל את עזרתכן...

שבוע טוב ומוצלח לכולכן, קוראת כאן הרבה אבל לרוב קוראת שקטה :) אתן מקסימות! מקווה שתוכלו לעזור לי בפיתרון הסוגיה... מהסה להיכנס להיריון כבר כמה חודשים. הוסת מגיעה כל 23 יום והביוץ בהתאם. לפני 10 ימים קיבלתי, המחזור היה קצת חזק מהרגיל אבל לא משהו קיצוני ואחריו עוד מספר ימים של כתמים חומים מוזרים, לא זכור לי שקרה לי לפני. לפני יומיים כבר היו צריכות להתחיל לי הפרשות ביוץ אבל כלום... הכל יבש, ממש אבל.. אני יודעת שיכול להיות שהביוץ קצת מתאחר ואחרי הכל אנחנו לא שעון מדויק, אבל בכל זאת אנחנו נשים ולמה להישאר רגועות אם אפשר להיכנס להיסטריה?? אשמח אם מישהי תוכל לעזור אם איזה הסבר נורמלי. תודהההה xoxo

shirael

New member
פרספקטיבה אולי תעזור?

המחזורים שלי כמעט תמיד נמשכים 32 יום עם ביוץ ביום ה-18, אבל השונות אצלי גם מאוד גדולה, היו פעמים שהגוף התחיל "לבשל" ביוץ בימים 10-12, ופתאום הכל התייבש לו והוא נתקע לא פה ולא שם, ופתאום ביום ה-23 הצליח להביא את הביוץ לשיא, הכל רגיל ותקין, ו-14 יום אחר כך וסת תקינה. לפני שני מחזורים היה פתאום ביוץ ביום ה-15-16. קורה. זה תלוי בתזונה, התרגשות, עיסוקים (גם במציאות וגם בראש), תנודות במשקל (כשאני יורדת במשקל נראה לי שמשתחררת פסולת שהגוף אחסן ברקמות השומן, ותמיד זה עושה בלגאן הורמונלי).
ותכלס עם כל השונות הזאת הרופאה שלי מבטיחה שאין חשיבות לפרטים - היה ביוץ? הפרשות וחום השחר וצוואר הרחם וסימנים הורמונליים והכל לפי הספר? אז היה ביוץ. לא משנה אם ביום 10 או ביום 30.

למעלה