בנות!!! זה פשוט כואב!!!

bioc1

New member
בנות!!! זה פשוט כואב!!!

אני כל כך מפחדת שהחבר ינסה לחדור אלי שוב....בפעמים הקודמות שהוא ניסה סבלתי מכאבים איומים שפשוט אמרתי לו להפסיק... אני לא יכולה לתאר לעצמי שבנות נהנות מזה....כרגע אני ממש סובלת וכבר ניסינו מספר פעמים... אוף...יש לי חברות שאמרו שבכלל לא כאב להן בפעם הראשונה....איך זה יכול להיות?

ארטימיס

New member
אממ...

לי כאב ב8 פעמים הראשונות. אחרי 5 פעמים הוא רק הצליח לחדור עד הסוף שתביני.. חשבתי שאני הולכת למות. שנגזר עלי להשאר בתולה עד קץ ימי.. מותק.. יהייה בסדר!! סבלנות.. תנסו עם אצבעות קודם, לשון, עדינות, חופשיות. אל תהיי בלחץ, תנשמי עמוק.. :)) זה יקרה בסוף ואז תהני תאמיני לי!!!!

קודם כל הירגעי.

אוקיי, מניסיון. נסי להרגע יותר... תרגישי חופשיה וקלילה, תתחילו לגעת אחד בשני- כדאי ועדיף לעשות המון משחק מקדים [את מוזמנת להכנס לפורום סקס לנוער - 733, שם יש מאמר שלם על המשחק המקדים שיכול לעזור המון לך ולבן זוגך] כשתהיי רטובה תתחילו עם החדרת אצבעות קודם, כדי להרחיב את המקום. תבקשי ממנו להיות עדין איתך, שיבוא לאט ובזהירות. כשהוא מנסה לחדור עדיף שתהיו בתנוחה המיסיונרית [הגבר למעלה] ושהוא ילבש קונדום, כי יש עליו חומר סיכה, שאולי יקל את הכניסה. הכי חשוב זה המון הקשבה, ליטופים ואהבה
דברי איתו על זה, קיראו שניכם את המאמר ויהיה בסדר
בהצלחה!

bioc1

New member
חחח....עצוב אבל אני כבר לא ילדה

אני בת 22 עוד מעט... יישמנו את העצות הללו ועדיין זה כואב

תראי...

זה או שתמשיכו לנסות או שתפסיקו... לאט לאט אני מאמינה שזה יכאב פחות ופחות ותנסו אולי להשתמש בחומרי סיכה [על בסיס מים בלבד!!! - כמו KY למשל] נוספים כדי להקל. בהצלחה

yaaraher

New member
הייתי מציעה דווקא

לנסות בעמידה, כשאת נשענת על משהו/עליו ולהרגע... :)

סיון 1 23

New member
תראי... כל אחת שונה...

יש בנות שנורא צר להן שם למטה... ויש בנות רחבות... יש בנות שקצת כואב להן בפעם הראשונה, יש כאלה שמאוד כואב להן, וכאלה שבכלל לא. לי לא כאב בכלל... ותמיד נורא פחדתי מהכאב... לא רק בקונדום יש חומר סיכה... אני אומרת שתנסי לקנות חומרת סיכה מיוחד... שמים אותו על הקונדום, אולי אפשר להחדיר קצת לתוך הנרתיק... וזה בטוח יוריד את הכאב לפחות קצת... נסי! המון הצלחה!!

היי ../images/Emo140.gif

ראשית, תנשמי עמוק. ההשוואה לחברות במקרה הזה לא בהכרח מועילה. כל אחת שונה בכל הבט שהוא... יש לי כמה שאלות, כדי להבין יותר מה קורה: האם את מגורה? רטובה? רוצה שהוא ייכנס אלייך? האם את גומרת לפני כן? האם את מרגישה רפויה שם למטה, או בכלל מתחשק לך שיתקרבו אלייך לשם? האם כל הגוף שלך מוכן, רוצה, נפתח? הגוף האנושי הוא לא איזה מכונה שאם היא מקולקלת מתקנים אותה. את יצור מורכב. שווה לראות את הכל התמונה
אשמח להמשיך ולעזור...

bioc1

New member
תשובות

אני מגורה וגם רטובה אבל לא גומרת לפני כי זה לוקח לי מליון שנה ואיו לי סבלנות... אני בהחלט רוצה שהוא יכנס לשם...רפויה? לא נראה לי אחרת זה לא היה כואב כל כך

אוקיי, אז עוד שאלה קטנה ../images/Emo13.gif

למה את רוצה שהוא ייכנס לשם? אני שואלת באמת.

bioc1

New member
חחח...למה באמת?

לא יודעת...יש בנות שנהנות מחדירה....אולי אני בינהן? אבל הסיבה האמיתית היא שחדירה היא הביטוי הכי חזק לאהבה לדעתי....כאשר הגבר בתוך האישה והם הופכים לאחד... חוץ מזה, הוא לא גומר משום דבר אחר...

סיון 1 23

New member
אני יכולה להבין את מה שאת אומרת,

בנוסף לכך שזה הביטוי החזק ביותר לאהבה, זה גם הביטוי החזק ביותר למין... עם כל הכבוד לכל השאר שעושים עבודה טובה... הפנטזיות שלי בדרך כלל יגיעו עד יותר משמישהו ירד לי... אלא עד לחדירה... וגם קשה להיתקל בפורנו ולא להאמין שזה כל כך מהנה כמו שזה נראה...

גלית35

New member
bioc1 אם את לא יודעת סימן שאת../images/Emo20.gif

עוד לא מכונה לזה. עשי את הכל בזמן שלך.

אוקיי...

לא גומר משום דבר אחר? זה מה שהוא אמר?
וברצינות, האם ניסית לעשות הרפיה לפני, לקבל מסאג' ארוך ארוך ארוך, לעשות אמבטיה מרגיעה, להתענג בפינוקים וחיבוקים וליטופים המון המון זמן, עד שאת כבר לא יכולה יותר, להתנשק המון, פשוט לקחת את הזמן. נשמע שאולי את לא מרגישה לגמרי ראויה ל"לקחת את הזמן" בשבילך, בקצב שלך. נסי למצוא מה הקצב המתאים לך, ונסו שניכם לרקוד לפי הקצב הזה. תראי מה קורה בך אז. את לא אמורה לגמור מהר, או לעשות כל דבר אחר מהר, או לפי איזה ציפיה כלשהי. מצאי את הקצב שלך. קחי אחריות על מה שקורה לך. ואל תאפשרי לדברים לקרות אחרת...

עע30

New member
אני מצטרף

לכל מי שטענה שמדובר על עניין רגשי/ נפשי מובהק. זה באמת צריך להגיע ממקום רגוע ואז זה נעים. חשוב גם שתדברי איתו על החששות שלך ושתסכמו שאם זה כואב לך, הוא מפסיק.

למעלה