בנות זה עם קשה . . .

קליט

New member
אולי יש להן

תכונה לקטר לפעמים ? . . . לא נראה לי שכולן קשות . . . יש דברים שחשוב להן עד מאוד . צריך לדעת איך להתיחס אליהן . כך נראה לי . . .

לא תמיד

ברוב המקרים..

אם

להיות כנה (מבלי להתייחס ספציפית למה שקרה אצלך..) כמו שאם אתה אומר לחבר איזה דבר מה, והוא מגיב בעצבים סימן שמשהו במה שאמרת לא היה כשורה.. על אחת כמה וכמה!! אצל בנות שאם הן לא מתייחסות כמו שאנחנו מצפים מהן, זה בהכרח איזה חיסרון בנו...!

עזובותך מפלוסופיה בגרוש . . .

אמנם המשפט שאמרתי הוא נשמע משפט מכליל מאוד אבל אני לא מכליל את כולן אלא רובן ככולן הן כאלה, ואל תביא לי דוגמאות מחבר כי זה מה-זה לא נכון ולא דומה אפילו, אשה/בחורה עובדת וחיה על תדר אחר לגמרי מגבר, ההסתכלות שלהן לחיים היא בתזה אחרת לגמרי מזו של הגבר ולכן נוצרים לפעמים המון אי הבנות והתנגשויות בין שני המינים.

החבר

היה כמשל בלבד.. לא כדמיון או השוואה.. טבעי שיהיו אי הבנות והתנגשויות.. וזה החלק היפה שבקשר.. השאלה היא רק איך מתייחסים ומתנהגים בכל אותם התנגשויות ומתחים... ומה עושים גם שהם יהיו כמה שפחות..

קליט

New member
איך שאני רואה את זה

ש האישה היא "חתיכת רגש" ולכן היא מתנהגת בצורה שונה, - שנראית מוזרה בעיני הגבר . וגם מתבקש שהיא תגיב בקיצוניות בדברים מסוימים . והגבר הוא "מאוד שכלי" ולכן . . . . . . . . . .

הבעיה

היא שכשהן אומרות לך, `אויש, לא הבנת אותי, אתה לא מבין אותי`, בדרך כלל מדובר כשהבחורה לא מבינה את עצמה..

צודק

בנות הם עם קשה... וכזה מתלהב. ולכן ממליצה לך להיות כמוני וללכת על בנים אינפנטיליים על גבול הפיגור...

למעלה