בנות...ובנים

greentigerchild

New member
בנות...ובנים

נורא עצוב לחשוב שאבא של הודיה היה יכול לעשות משהו רע לילדה שלו, אבל עוד יותר נורא יהיה אם יתגלה שהוא לא אחראי לדבר... תחשבו על זה. אחרי שאמרתי לכן שיש שקט בנושא ה"בנים"...מגיע נסיך ושובר לי את המילה. בכל מקרה, תודה אטלס יקירי, ואני מקווה שתמשיך להביע ולתת תמיכה... אלוהים יודע שאנחנו צריכות את זה. [שמתן לב איך הגברים שלי מגיעים הנה לתמוך ?!] לגבי ההתקדמות שלי: עד כמה שהבנתי, אביבה מהוועדה צריכה לתאם בין אנשי המקצוע השונים, כדי להגיע לתאריך מוסכם, כדי "לראות" אותי. אני כבר רוצה להתחיל...ובטח המיועדים שלי על קוצים...אבל - אין ברירה. בירוקרטיה. מישהו בכלל חושב על המתח הנפשי של המיועדים ?! מה קורה עם כולכן ? אני יודעת מה עם ענתי, כי אנחנו בקשר יומיומי (ענתי, הבנתי שלמאיצו´ היה יומולדת מקסים בגן היום. תמסרי לה נשיקה ועוגה מצורפת מכולנו). דרדי, איך את מרגישה ומה עם אמא שלך ? מירבי, איך ליבי ושילי ? בנדה ? דניאל ? וכל האחרות ... תחזיקו אצבעות שהכל כבר יתחיל... להתראות בקרוב. אילי.

מירבי*

New member
אילי, יש לך ספק לגבי מעשיו של האבא?

זה נראה לי כל כך ברור, זה היה ברור מהשניה הראשונה, כולם ידעו רק חיכו לראיות מוצקות..מה גורם לך לחשוב שאולי בסוף יתגלה שזה לא הוא אחראי לדבר??. אנחנו מרגישות נפלא, אני מאוד עייפה, עסוקה עם המון דברים אבל נהנית מהכל ומכל רגע עם בנותיי המתוקות..תמונות נוספות בקרוב.. אילי מאחלת לך שתצליחי להעביר את הזמן עד ההתחלה עם הרבה אהבה ושמחה, ההמתנה קשה מאוד, אני חכיתי מעט מאוד זמן מהרגע שהכרנו את סלי ועד תחילת הטיפול ובכל זאת זה נראה לי נצח...

אילי היי

מחזיקה לך ולי ובעצם לכולן שהכל יתקדם..... את צודקת זה בלתי נתפס שאחד מההורים יעשה משהו לילד שלו. אבל אבא של הודיה נשמע לי(עיתון ידיעות אצלי בבית)תמהוני לא קטן,ומוזר מאוד. אללה איסטור

אילי שלום

מסרי לגברים שבחייך ח"ח על התמיכה והפרגון
נו בטח שאתם במתח, אבל בקרוב כל זה יהיה מאחוריכם ותוכלו להתחיל בעיקר. אנחנו בטיפול ארוךךךךךךך נוראאאאאאא, בינתיים אין חדש.

למעלה