בנות.. ובנים..

BeerBozZ

New member
בנות.. ובנים..

סליחה שאני פותחת הודעה חדשה... אבל אני פשוט מאד נסערתת ואני לא יכולה להדביק את זה לשום מקום.. אז הינה זה בא! אתם לא תאמינו מה שאני חלמתי.. חלמתי.. שאני מתחתנת עם סוקי.... כן כן עם סוקי... (אני בת.... וזה לא שיש לי איזה נטיות או משהו...) גם אני הייתי בשוק מעצמי.. וחלמתי גם.. שאני מבטלת את החתונה.....

z O e i

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif .... ../images/Emo6.gif

ברור
חחחחח איזו קרועה.....

*קליאו*

New member
פחחחח דותן!!!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

מה לעזאזל עובר עלייך???
איך היה? ^_^

BeerBozZ

New member
היה ממש מפחיד...

והקטע היה.... שהתעוררתי איזה 2 באמצע החלום.... והייתי כל כך בשוק ממנו שכל פעם הוא המשיך..... אני לא יכולתי.... זה היה ממש מפחיד..... שהייתי צריכה להגיד למשפחה שלי שאני מבטלת את החתונה....

*קליאו*

New member
../images/Emo6.gif אבוי... ^_^_^_^../images/Emo105.gif

חיחיחי.. כבר שבוע בערך לא היה לי חלום מעניין.. תמדי היו לי חלומות מענייניים.. כלומר, בחופש היו לי המון, אבל.. עבר לי.
מעניין אם גם היום הוא ימשיך.. ^_^ אבל איך יכולת לעשות את זה לסוקי???

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני לעומתכם, חלמתי על ביצפר.../images/Emo5.gif../images/Emo117.gif

לא פחות מארבעה חלומות הקשורים בדרך זו או אחרת לביצפר. שלושה מהם קשורים לשירותים.
אני הייתי מתחתנת עם סוקי רק בשביל החצאית הסקוטית

M ar y K at e

New member
תעלו תמונות משותפות ../images/Emo15.gif

של לורוליי ורורי באיכות גבווה טופ

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה הרקע שלי במחשב! ../images/Emo9.gif ../images/Emo117.gif

זאת, לדעתי, התמונה הכי יפה שלהן ביחד.

M ar y K at e

New member
האתר נפתח ../images/Emo15.gif

תשרשרו לכאן תמונות שאתם רוצים שאני אעלה לאתר(אם מישהו רוצה להגיד שהתמונה שלו, או להגיד שהתמונה מהאתר... אין לי בעיה רק שישרשר לכאן עם התמונה) הכתובת: city.boom.co.il/alona4809 יש עמוד על ב"ג והתמונות בשביל העמוד תמונות.

YaLdoNet 4 EveR

New member
מה זה נ"ש לעזאזל?? o_O ../images/Emo117.gif

כבר פעמיים כתבתם את זהההה מה זההההההההההההההההההההה *דופקת ת´ראש בקיר* אה ואגב, שמתי ת´תמונה שלי למעלה אני אוצה תגובות

למעלה