בנות ובנים :)

בר דותן

New member
בנות ובנים :)

זה בר :) חחח כאילו שלא ידעתם .. אמ.. יאללה יש לנו מישהו חדש בפורום שלא מכיר אותנו .. אז .. שאלון נחמד לכבודו ברוך הבא ליאור: 1. שם 2. עיר 3. מידת נעלים 4. זמרים מעודפים 5. איך הכרתם את נועם 6. איך אתם מתארים את הפורום הנ"ל (איזה רישמיות) 7. 2031 או 243? 8. מה הקשר שלכם למנהלת D: 9. איך אתם מגדירים את הסגנון המוסיקלי שלכם 10. שאלה חופשית : תישאלו ותענו :) ומי שבא לו להוסיף צבע לפורום אהמ אהמ יכול להוסיף תמונה :)

בכיף נענה...

1. שם: דנה לייפציגר 2. עיר: חיפה 3. מידת נעלים: 36 4. זמרים מעודפים: נועמיקו, איתי פרל, יואב דגני, BELINDA 5. איך הכרתם את נועם: עשיתי עלי סרט - חפשו ביו טיוב נועם פנחסוב דוקו מיני סלב למי שעוד לא ראה... 6. איך אתם מתארים את הפורום הנ"ל (איזה רישמיות): הפורום הכי מדהים שיש
סוג של משפחה בשבילי 7. 2031 או 243? ברור ש2031 8. מה הקשר שלכם למנהלת D:: אחלה קשר... מכירות ממהופעות 9. איך אתם מגדירים את הסגנון המוסיקלי שלכם: רוק פופ ישראלי ודרום אמריקאי.

המחצללת

New member
יאללה הכרות!! :)

1. שם: ספיר אלון 2. עיר: באר שבע 3. מידת נעלים: 39 4. זמרים מעודפים: נועם פנחסוב, אביב גפן, שלומצ', אביתר בנאי, עברי לידר, שלום חנוך, שלמה ארצי.. טוב זה לא נגמר.. חח 5. איך הכרתם את נועם: נראה לי מהמייספייס או משו כזה... 6. איך אתם מתארים את הפורום הנ"ל (איזה רישמיות): כמו שכבר בר אמר שאני מתארת בשרשור הקודם... אז כן, זאת משפחה, משפחה שיש לה חלק נכבד מה
שלי... משפחה של בנות ועכשיו גם שני בנים :) 7. 2031 או 243? ללא ספק- 1 3 0 2 8. מה הקשר שלכם למנהלת D: במקרה היא אחותי XD 9. איך אתם מגדירים את הסגנון המוסיקלי שלכם: רוק לא רע בכלל :) 10. שאלה חופשית : תישאלו ותענו :) ובגלל שכתבת אחר כך צבע וזה... אז השאלה שלי היא : איזה צבע הכי אהוב?..סגול. והנה תמונה :)

בר דותן

New member
עכשיו תורי.. עכשיו תורי לאהוב..

1. שם: בר דותן .. !!! 2. עיר: ראשון לציון .. 3. מידת נעלים: נו באמת אני לא מאמין שעניתן על זה בנות !!! 4. זמרים מעודפים: אביב , אורית שחף תום פרטובר, נועם, אסף אבידן אנד המוז'ס, יובל :) ועוד כמה חננות .. 5. איך הכרתם את נועם: ועידות במסן חפירות על יופי .. אומרים שיש לך יופי :) 6. איך אתם מתארים את הפורום הנ"ל (איזה רישמיות): אין מה להגיד חוץ מ .. שיר :) 7. 2031 או 243? 2031 :) ברור 8. מה הקשר שלכם למנהלת D: אואו .. להתחיל ? 9. איך אתם מגדירים את הסגנון המוסיקלי שלכם: רוק 10. שאלה חופשית : תישאלו ותענו :) חחח סגרנו שנישארים 2031 ובר ? כמו פעם :)?

WakeUpMan

New member
האא!!

מגניב, שרשור בשבילי! xD אוקיי אז קודם כל תודה בר 1. ליאור 2. ישוב קטן שנקרא מיתר 3. 45,46 4. זמרים ולהקות (וזמרת): בועז בנאי, מרסדס בנד, מיתר קוטלר, סטנגה, התבלינים, מרפסות, יוני בלוך, נועם פנחסוב, הגברת הראשונה, אוהד חיטמן, מוניקה סקס, מופע הארנבות של ד"ר קספר, משינה, ו.. זה לא נגמר :) אה, וסטנגה! עכשיו, לועזית! Simple Plan, Avril Lavigne, Mika, Noble Brats, Three Days Grace, Useless ID, My Chemical Romance, Linkin Park, and this is all pretty much. 5. אין לי שמץ של מושג. 6. פורום נועם פנחסוב (?) 7. או 8. אממ... היא המנהלת? 9. רחב ביותר, ופתוח לסגנונות חדשים. 10. צבע אהוב (כי מישהי רשמה את זה קודם) - כתום

בר דותן

New member
כנס

. אין לי שמץ של מושג. 6. פורום נועם פנחסוב (?) כן אז איזה פורום .. חחח : 7. או 2031-נועם והשני שכתבתי זה פורום אביב 8. אממ... היא המנהלת? שיר :) 9. רחב ביותר, ופתוח לסגנונות חדשים. 10. צבע אהוב (כי מישהי רשמה את זה קודם) - כתום שחור יותר יפה :)

לפני שאני הולכת לישון...

1. שם: הילי 2. עיר: כרמיאל 3. מידת נעלים: 40 4. זמרים מעודפים: אביב גפן, ברי סחרוף, עברי לידר, שלום חנוך, שלמה ארצי, נועם פנחסוב, כפיר אפשטיין, אבייתר בנאי, נועם רותם, גבע אלון וכו וכו'... 5. איך הכרתם את נועם: לפני כשנתיים דרך המייספייס... סיפור מופלא...
6. איך אתם מתארים את הפורום הנ"ל (איזה רישמיות): משפחה ללא ספק, כמו שחבריי אמרו כאן. 7. 2031 או 243?
2031.. כ"כ.. אין מה להשוות.. 8. מה הקשר שלכם למנהלת D:? ת'אמת שאני לא מכירה אותה בכלל
סתםםם, אל תשכחו בגלל מי היא מנהלת פה
9. איך אתם מגדירים את הסגנון המוסיקלי שלכם? איכותי. 10. שאלה חופשית : אין לי.

יובלל ג

New member
שלפשטונדה:]

(שנת צהריים ביידיש
) 1. שם יובל 2. עיר -מושב במרכז 3. מידת נעלים 38-39 תלוי בחברה 4. זמרים מעודפים:אביב,נועם,שלמה,שלום,עברי,אביתר,מוניקה,מרסדס,יוני,שייגעצ,היהודים,הכנסייה,אריק אינשטיין,אריק ברמן,דניאל סלומון,שולי רנד - באמת באמת אין סוף:) כמובן שגם המון רוק בלועזית אבל אם אני אתחיל אני לא אצליח לסיים בחיים 5. איך הכרתם את נועם - מישהו שרשר עליו כתבה בארכיון של אביב:) 6. איך אתם מתארים את הפורום הנ"ל (איזה רישמיות) נחמד מאד מאד-ממש בולט לי הטעם המוסיקלי הנהדר של כולם כאן
7. 2031 או 243? 2031 כמובן, הייתי באביב - היה מפוצץ מדי; אז נשארתי רק בארכיון
8. מה הקשר שלכם למנהלת D: - כמו עם כל חברי הפורום
9. איך אתם מגדירים את הסגנון המוסיקלי שלכם- מממ מגוון? 10. שאלה חופשית : תישאלו ותענו :) אין לי.

פלדלמן

New member
והדרת פניי זקן ../images/Emo8.gif

1. שם:
יעל 2. עיר:
לוד / נשר...תלוי באיזה שלב בשבוע 3. מידת נעלים:
41-42 4. זמרים מעודפים:
יגאל בשן, פבלו רוזנברג, אבישי כהן, רמי, עברי לידר, אביתר בנאי, עידן רייכל 5. איך הכרתם את נועם:
וואווווו!!! ישןןןןן, רוק עצמאות או משהו באיזור כיתה ט' או י' כשעוד היה בזנגוולים 6. איך אתם מתארים את הפורום הנ"ל (איזה רישמיות):
מדהים מדהים מדהיייםםם 7. 2031 או 243?
מה זה 243?? 8. מה הקשר שלכם למנהלת D:
הקשר לשיר? סתם, לא משהו...מי מכיר אותה בכלל
9. איך אתם מגדירים את הסגנון המוסיקלי שלכם:
מגוון - אני שומעת הכל מקלאסית ועד מטאל דרך פופ, רוק, וכו' 10. שאלה חופשית : תישאלו ותענו :)
מה עושה בחיים? לומדת בטכניון ומייחלת לקפוץ מהמרפסת של הבניין

למעלה