בנות (ובנים גם, חחח)

Sababush

New member
בנות (ובנים גם, חחח)

אם אני אזמין אתכם אלי ליום בלו (כמה דפוק זה נשמע... חחח) לסוף שבוע הבא או סוף שבוע אחר כך יש מצב שמישהו יוכל לבוא? חחח

Sababush

New member
את תבואי אלי פעם באמצע השבוע

יא מעצבנת אחת אני לא מוותרת לך בכזאת קלות חחח אני אגרור אותך בשיער, את לא יכולה לוותר על לראות 2 קלטות וידאו של בלו (בתקווה זה יהיה 2 עד אז, חחח)

ריילי

New member
חחחחח! היי זאתלא אשמתי!

אני יבוא אל תדאגי!! הפיצול שלי יעזור לך למשוך אותי! חחחח

Sababush

New member
בלי

פיצולים בבקשה :-| אוקי, אז את תבואי, אני לוקחת את זה בתור הבטחה
שמעת אותי בטלפון, את יודעת שאני נורמלית (פחות או יותר) חחח

Sababush

New member
כלבים... חחח

לא כלב כלבים
יש לי 2... למרות שאולי ביחד הם מרכיבים כלב שלם, הם נראים כמו שני עכברים... חחח... מכוערים קטנים שלי יש את שוורצנגר, פינצ´ר... נובח כל הזמן אבל כמו שאומרים, כלב נובח לא נושח (אני יודעת שכותבים עם כ... אבל זה לא מתחרז עם ה´כ´... חחח) ויש את שניצל שהוא יורקשייר טרייר, הוא נראה כמו בובה קטנה והוא כזה פוציייייי חולה עליהםםםםם

Sababush

New member
חחחחחח

לא יודעת אם הם צחקו עליו... חחח שניצל... לפינצ´רים אין מה לספר... אז ברור ששניצל היורקשייר שלי, חחח הבאתי איתי תמונה שלהם לאנגליה והראיתי לחברות שלי וכשרציתי להראות לאנטוני את התמונה של עצמו, לא בכוונה כמעט הראיתי לו את התמונה הזאת.. חחח

ריילי

New member
חחח אם הוא היה רואה את התמונה של

הכלב שלך זה היה מעניין!!!! שניצלון מסכן! למה סיפרתם אותו!! ועכשיו חורף! טוב בטח גדל לו השיער!

Sababush

New member
חחחחחחח

כן... גדל... הוא כבר נהיה מסריח שוב... חחח ככל שיש יותר שיער הוא יותר מסריח

brians angel

New member
חחח!!!!

חחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרגת אותי!!! "... למרות שאולי ביחד הם מרכיבים כלב שלם" חחח!!!!!!!

אז ככה

בסוף שבוע הזה (שבץ שיבוא עכשיו, בולך עוד שבוע) אני אצל דני, אז זה לא מתאים, ולא בטוח שיתנו לי לבוא אלייך אחר כך

brians angel

New member
אממם...

אם את מדברת גם עליי (בגלל כל מה העבר בינייו..
) אז אני יכולה...

Sababush

New member
ברור..

העבר ביננו אני מניחה שזה יותר אי הבנה... בואי פשוט נמשיך הלאה? אני יעשה לך גם את העותקים של התמונות שהבטחתי לך לפני 100 שנה, חחח

brians angel

New member
סבבה!!

והתמונות... חחח! כבר שכחתי מה רציתי חוץ מניק ותמונה של דאנקן שלא יוצאת לי מהראש...

למעלה