בנות הסמינרים,

חנוך617

New member
בנות הסמינרים,

האם כחלק מלימודי הקודש שאתן לומדות, כלול גם מוסר? מדוע רק בישיבות יש כל יום חצי שעה של סדר מוסר ובסמינרים אין? כיצד אתן עובדות על המידות?

בותהמ

New member
עלק חנוך

אתה לא נשוי אין לך אחיות אימא שך לא למדה בסימינר?

למה לענות לא יפה

אולי הם לא למדו בסימינר לא כולם לומדים או למדו , שאלו שאלה או לענות יפה או לא להגיב בבקשה די למלחמות

חנוך617

New member
אמנם כולן למדו

בסמינר אך ברצוני לפתח את הנושא ולשמוע דעות נוספות. אולי גם בנות הסמינרים שכאן לא חשבו על זה?

sarav55

New member
ליאטושטוש כמה זמן לא שמענו ממך

מה קורה עם הבריאות הכל טוף

שרה יקרה

בס"ד משתדלת שיהיה הכי טוב שבעולם, אם כי זה לא תמיד הולך,
, ליאת.

בותהמ

New member
עלק חנוך

אתה לא נשוי אין לך אחיות אימא שך לא למדה בסימינר?

אתה מדבר? ואני תמיד חשבתי שרק

אנחנו לומדות כל היום מוסר. אני עוד זוכרת מימי הסמינר שתמיד התלוננתי- כל המורות מאלפות אותנו, כל הרבנים, ראשי ישיבות וכוללים באים להרצות לנו, ומה עם בחורי הישיבות? הם מוזנחים!!. פעם ראשונה שאני שומעת מהצד השני תגובה שכזו! אחי וגיסיםשלי דווקא סיפרו על החדר הריק והבחורים הישנים ב"מוסר"!!!

חנוך617

New member
למה את מתקיפה?

אני שואל שאלה שבאמת קשה לי. יש לבנות סדר מוסר או רק הרצאות?

עלק לא לומדות../images/Emo12.gif

אני לומדת בסמינר ויש לנו שיעור פעם בשבוע במוסר!!! האמת זה שיעור מאד משעמם וכולן ישנות בו אבל תכל'ס יש כזה שיעור!! אז אתה יכול להרגע...

חנוך617

New member
אבל לבחורים

יש סדר מוסר חצי שעה כל יום. אז את מבינה את ההבדל...

ברור שיש הבדל אבל

יש גם הבדל בין בחורים לבחורות!! כנראה שהחליטו בסמינרים ששיעור צניעות למשל יותר חשוב... ואת זה אין לבנים!! תחשוב ע"כ!

חנוך617

New member
שהרבנים

החליטו זה מאד מסתבר. השאלה למה? את עבדת על איזה מידה רעה שהיתה לך, אם היתה. או שעבדת על מידה טובה?

חנוך617

New member
מה לא הסברתי?

התכוונתי לשאול האם השיחה הזאת שאת שומעת פעם בשבוע שינתה אצלך משהו במידות? אם לא אז אולי אתן צריכות ללמוד כל יום מוסר?

למעלה