בנות- המין החזק!!!!!!

mmichalilo1

New member
בנות- המין החזק!!!!!!

אוקייייייי כל הבנות למינהן תמליצו לי איפה אפשר לקנות בגדים בזול ובגדים מטריפים.. ותשתפו אותי.. מה לדעתכם הלוק השולט????? אני חושבת.. שג'ינס כחול רגיל כזה סואטשירט וכובע תשתפו אותי!!! להתראות

Roniii

New member
אין לי מושג, אבל...../images/Emo101.gif

אני בטוחה שדנה תוכל לעזור לך בעניין הזה. היא בטח תיכנס בקרוב. שווה לחכות

mmichalilo1

New member
../images/Emo51.gif

תודהה אבל לא שמתי לב.. איך קוראים לה דנה??? אויי אני יחפש אותהה בה ביי תודה רבה!!!

ODana

New member
כן, קוראים לי דנה ../images/Emo3.gif

קודם כל ממש לא בעיה למצוא בגדים בזול - אפשר בשווקים וחנויות מעפנות פתאום למצוא יציאות, צריך פשוט לחפש... הקטע הוא לדעת איך לשלב בין הדברים!
קשה להגיד מראה אחד ששולת
, הכי כיף זה לשנות כל הזמן... אני עכשיו אוהבת חצאית קצרה, גרביונים ומגפיים וכל האקססוריז של החורף
- כובע, צעיף, כפפות (רצוי כמה שיותר צבעוני!)

Rosh zzair

New member
Shgiat ktiv vehazzait kzzara.......

1.keshekatavt et amila "shesholet" katavt "shesholet"im taf bimkom im tet. 2.katavt sheat olehet im hazzait kzzara.ma pitom at olehet bahoref im hazzaiot kzzarot?

ODana

New member
הלו? את ממש לא בעניינים...../images/Emo4.gif

את לא יודעת שכותבים שולת בת' בכוונה
ואפילו שולתתתתתתתת
וחוץ מזה, אני הולכת עם גרביונים, אז לא קר לי...

a good demon

New member
ובכן../images/Emo141.gif

ג'ינס תכלת מתרחב, נעלי סקט או אולסטאר, סווטשירט שגרתי רחב וצעיף.

SבובהS

New member
לא לא

ברור שג'ינס זה ביינתיים שולט.... והכי יפה... ופשוט גם! כובע זה סתם התלהבות- לא, לא כדי לך! איפה את גרה....? אני קונה המון פעמים ביחסית זול בנתניה (אנ'לא גרה שם) ויש את המותגים- אם את מליינית תקני שם.... ג'ינס פצצים יש בדיזל! לי קופר! וחולצות אממממ.... הכי יפה ופשוט זה חולצות Tשירט, המסוג של בלינד... אם את מכירה.... קיצור! מה- למה צ'כה את זה??

Meitar Rojas

New member
אזכככה...

לחורף : ג'ינס פצצה של לי קופר , קרוקר , דיזל או פויטה..אם עולים בסביבות ה-200 עד 700 , לעתי ה-700 קצת מוגזם אבל ב-200-300-400 זה פסדר.. אז הקיצר את משלבת את זה איזה סריג פצצצה עם איזה צעיף או משו.. את הג'ינס את מכניסה למגף בצורה יפהה..ויש לך אחלה הופעהה

סתיו מם

New member
אני בדיוק רוצה לקנות ג'ינס

איזה כדאי לי? לא יותר מ 350 ש"ח!!! זה נראה לי ממש מוגזם. וחוצמזה, איזה מגפיים יש לך?

ע ד י ד ע

New member
אני חושבת שהיא מתכוונת משהו

בסגנון הזה---> אגב, אני ציירתי את הדולי הזו
אם תרצו לראות עוד אני אעלה.

ODana

New member
איזה מהמם! ../images/Emo45.gif

את נורא מוכשרת! בטח שאנחנו רוצות שתעלי עוד...

למעלה