בנות הי

בנות הי

לאחר תקרית מאוד מאוד לא נעימה שקראה לי באחד הפורומים של תפוז(פוריות) החלטתי להתנתק מהאינטרנט לזמן מה. האינטרנט היום יצר לי אי נעימות גדולה לכן אני רוצה להגיד לכן ביי ביי לא,חס וחלילא אני לא מפסיקה את הפונדקאות אני ממשיכה עם זה,עם כל הכוחות שיש פשוט מאוד אני לא רוצה להיות בזה,+בפוריות גם במחשב.... אני רוצה "להשתחרר" קצת אז.... אני מאחלת לכל הבנות במיוחד ל : מירבי וסלי הריון קל ובריא ולידה קלה ומהירה. לסיגל ודרדסית,שתביאו את האושר לזוגות מהר! למלינה ודניאל,ובנדה,ואוסוש,ואינס בהצלחה גדולה אתן יודעות אני מרגישה ממש "התמכרות" וזה לא טוב. אני רוצה להיות באיזי איזי לא רוצה שיהיה לחצים שונים(לא ממכם חס וחלילא) רוצה להתנתק "מתפוז"..... לילה טוב לכן,והיה לי כייף לפגוש אותכן......

מירבי*

New member
ענת יקירה

ראתי את כל השתלשלות העניינים בפורום פוריות. חבל לי כל כך שלזה זה הגיע, לא מבינה מה מקור הדברים..לא רוצה להיכנס לזה רוצה רק להודות שכאן נשמרת אוירה טובה בין הבנות. ענת, את ילדה גדולה ואני בטוחה שאת שוקלת את צעדייך, את רצויה פה מאוד ונוכחותך נתנה כח להרבה מאוד בנות כאן. קחי לך את החופש שאת זקוקה לו ותחזרי חזקה ומאוששת. כולנו נחכה לך יקירה. הכי חשוב עכשיו שתתרכזי בטיפול, שיהיה לך בהצלחה חברה יקרה.

סלי1234

New member
ענת יקרה.......

חיזקי ואימצי, אני אתגעגע אלייך שיהיה לך הרבה הצלחה, ושתחזרי אלינו עם בשורות טובות שולחת לך ה מון נשיקות....

בנדה1

New member
הי ענת, לא יודעת מה קרה בפורום

פוריות, אבל חבל שזה הביא אותך לנקודה הזו. דווקא חשתי שהמקום כאןנותן לך כח. בכל מקרה תעדבני אותנו מדי פעם בשלומך. הרבה בהצלחה.

ענת יקרה ../images/Emo24.gif

ממש חבל לי שבעקבות השתלשלות העניינים האומללה בפורום פוריות הגעת להחלטה כזאת אבל עם זאת אני מכבדת את החלטתך ומבינה את רצונך בקצת חופש מהפורום אז קחי לך את החופש הזה מאיתנו (אבל שיהיה קצר, טוב ?!) ונצלי אותו כדי להתרכז בעיקר מקווה שתחזרי אלינו בקרוב עם הודעה משמחת מחזיקה לך אצבעות להמשך קל ונטול לחצים

שורצמן

New member
מה זה?????????פורום גירושין???

ענת חמודה!!!! לא יודעת מה קרה שם בפורום פוריות אבל זה לא משנה בכלל!!! מה פתאום שתתנתקי מאיתנו??????????? אולי את צריכה קצת אויר...אין בעיה ניתן לך אויר...לחמש דקות בדיוק!!! אנחנו חברות שלך!!!!!!! אז אל תכנסי לפורום פוריות , מה זה קשור אלינו???? אנחנו כאן מכירים בגלל הנסיבות....ושואבות אנרגיות אחת מהשניה... אל תוותרי עלינו!!!! אל תיעלמי!!!! אפילו תורידי קצת פרופיל...תהיי שותפה סמויה.... אבל תגידי לנו שלום ובוקר טוב כמו שהרגלת אותנו!!!! מחכה לשמוע ממך בייי סיגל

למעלה