בנות האם אתן

בנות האם אתן

בבית ולא עובדות והם אים ישר הביתה מה אתן מכינות להם לאכול ? אצלי זה בעיה כי הבת שלי בעייתית באוכל מאוד אני לא יודעת מה לעשות איתה אוףףףףףףףףףףף כל יום אותו סיפור אמש היא החזירה את הפרוסה שלמה כי היא לא הספיקה לאכול היום הכרחתי אותה לאכול משהו קטן בבוקר כי לפחות אם היא לא תאכל אז היה לה מאגרים מהבוקר וגם נדלקה יום גבינה צהובה יום גבינה לבנה מה היהמה אם נקניק חביתה לא אני לא אוכל ת אוף זה משגע אותי אז לצהריים מה אתן מכינות ? אולי ציפס ושניצל נקניקיות מה מה מה

רחלוש29

New member
עונה- אוכל נושא בעייתי

.אני בבית ומכינה לרוב כל יום אוכל עם נשאר מיום לפני אז זה מה שאוכלים מציעה לך לשאול אותה מה היא רוצה לאכול לבה"ס בערב לפני השינה וככה אולי לא תיהיה בעיה תני לה להחליט מה היא אוכלת בבה"ס אפשרויות- טונה ממרח חמאת בוטנים גבינה עם זיתים או מלפפון ריבה חלבה בריא מאוד יש בה טחינה גולמית ביצה מקושקשת + ירק ממרח שוקולד אני מכירה את הבעיה הזאת מקרוב מאוד אצלי הבת שלי במשך 3 שנים בגנים ועכשיו בבה"ס מוכנה לאכול רק ממרח שוקולד ולפעמים חלבה ותפוח וככה שנה שלמה של לימודים אם אני שמה לה משהו אחר בתיק אוכל היא פשוט לא אוכלת כלום וחוזרת רעבה ועם ארוחת הצהריים גם לא לטעמה היא יכולה לדלג גם עליה עד הערב בדר" לצהריים אני מכינה שניצל עם צי"פס או כבד זה מה שהיא אוהבת אני מעדיפה לשאול אותה מה היא רוצה לצהריים כי ככה אני יודעת שהיא תאכל מכינה גם לפעמים קציצות עם עוף ואורז את זה היא פחות אוכלת מוותרת אוכלת רק אורז מציעה לך לא להכריח אותה לאכול זה יבוא לה לבד בבום בתי פתאום במהלך שנה 1 היא התעגלה לגמרי ולפני שנה הייתה נראית כמו אנורקסית אני לא מגזימה

אצלי היא לא

אוהבת שמנים ואין מצב שהיא תאכל יותר מידי כי יש לי אחיינית של בעלי וגיסי ובקיצור הרבה שמנים במשפחה אז היא לא רוצה היא אוכלת קצת אני מכריחה אותה לאכול היום הכנתי ציפס אמש הכנתי ציפס ונקניקיות ואכלה רק את ציפס וקצת אורז לבן ללא רוטב תפ"וא רק עכשיו היא התחילהנ לאכול לבית הספר רק גבינה לבנה או צהובה זהו

אני לא מבינה בכולסטרול

אבל לא מאמינה שמאכלים אחרים ימנעו את זה. אם כיף לה כל יום לאכול אותו הדבר למה שזה יהיה רע? יש כאלו שלא אוהבים שינויים (האמת אני גם כזאת).

שניצל, פירה, פסטה, עוף בתנור, קציצות ברוטב,

אורז, תמיד יש ירקות ולקינוח פרי. לא כל יום מכינה הכל אבל כל יום משהו אחר טרי.

אני גם מכריחה לאכול ארוחת בוקר

לפני הבי"ס. בדר"כ אוכלת קורנפלקס (ניסיתי לתת משהו אחר, אבל זה מה שהן אוהבות). לבי"ס בדר"כ אוכלת לחמניה עם כרוב סגול וגבינה צהובה (כל יום אותו הדבר, למרות שאני כל בוקר שואלת מחדש מה היא רוצה). לצהריים אני משתדלת לגוון: היום שניצלים עם אורז נותנת גם: קציצות, נקניקיות, פסטה, צ'יפס ותוספת של ירקות מבושלים: גזר, אפונה, שעועית ירוקה וכו'. אתמול הם היו עם סבתא וצ'ופרו ע"י סושי לצהריים.

רחלוש29

New member
יכול להיות שהבת שלך מפחדת להיות שמנה?

לבת שלי היה ועדיין יש את התסביך פחד שחס וחלילה לא תיהיה שמנה יש סביבנו שמנים גם הויא למשל מעבירה ביקורת על כמויות האוכל שאבא שלה אוכל עם נראה לה שהוא אוכל יותר מדי והיא מעירה לנו על דרך האכילה מריחה את האוכל ומנקה אותו לפני שהיא אוכלת ובררנית באוכל מאוד למשל אצל חמותי היא מוכנה לאכול מרק ורק לאחר סינון הירקות מרק נקי וחובה שקדי מרק בלי שקדי מרק היא לא אוכלת זו הארוחה הקבועה אצל חמותי לבתי בלבד היא גם לא יכולה לראות את הצלחת מלאה רק משהו אחד בצלחת ומעט למשל שניצל 1 או כמות של פסטה קצת בלי תוספות אולי תציעי לה חומוס ,טחינה,ביצה קשה,לבה"ס הבת שלך גם מתנהגת ככה?

אומרים שזה גנים

אנחנו רזים בעלי אוכל וממש רזה והוא אוכל כמות כאילו הוא בהריון היא אוכלת מכל דבר קצת באותו צלחת הבת שלך מזכירה לי אותי שאני הייתי בצה"ל היית לוקחת צלחת לכל דבר לא מסוגלת שהכל ביחד נראה לי עד היום זה מגעיל שהכל ביחד הבעיה אם יש לה משהו אחד על הצלחת אז זהו שבעתי עושה לי גרפס שבעתי ביי אני סיימתי לא בא בחשבון אני כל יום משכנעת וגם אומרת לה שבסוף היא תראה כמו גבינה צהובה לא אכפת לה

רחלוש29

New member
חחחחח..........

זה לא מזיז להםאם הם יראו כמו גבינה צהובה או שוקולד זה מה שהם אוהבים ולא זזים מזה מה שנקרא עקשניות קטנות אולי תגידי לה שהיא תראה כמו טוסט אהבתי את הקטע של הגבינה צהובה מבנה גוף זה אכן בגנים וגם עניין האכילה אני למשל אוכלת לאט מאוד אומרים שכמו ציפור וגם בנותיי אוכלות כמו ציפור זה בגנים

גם אני והבת שלי

אוכלות לאט ככה זה טוב למההיא תמהר אבל בבית הספר זה לא טוב כי היא לא מספיקה לאכול אתמול שיחקתי איתה גומי איזה קטע זה הזכירה לי אותי 24 שנה אחורה בעלי עמד וזה היה מצחיק ואני קפצתי וגם היא

למעלה