בנות!! דחווף!!

בנות!! דחווף!!

בכתבה שהתפרסמה באתר של מוסיקה 24 כתבה הניקראת מאחורי העמ"י מזכירים את הבויז שלנו ואף לועגים להם... אני מוסיפה לכם פה את הקטע של מה שהיה כתוב בכתבה אני מבקשת תיכנסו לאתר של 24 ותרשמו בתגובות תגובות חריפות לערווווץ!!! הנה הקטע: אבל לאיזה כיוון שאני לא מסובבת את הנושא, אני לא יכולה להמלט מהזכרון הראשון שלי מאותו ערב, מהפרצוף הראשון שראיתי כשהגעתי לכניסה הלומת הפלאשים והילדות הצורחות. אותו מבט שהזכיר לי שאחרי הכל, ועם כמה איפור שלא נשים על עצמנו, ואפילו שנלבש את השמלות הכי מהממות של המעצבים הכי יוקרתיים- אנחנו עדיין במידל איסט, בפרובינציה הקטנה שלנו. האדם הראשון, שפסע לפני, ושבגללו פספסו אותי כל המצלמות, היה לא אחר מאשר שימי תבורי, מלווה בבלונדינית במעיל (דמוי?) פרווה שחור. אין מלים. מאחורי, אגב, צעד אחד מהערסים המוערצים מהגיים בויז, לקול צרחותיהם של הילדות שקראו "הנה הוא! הנה הוא!". אני והפמלייה התקשנו לשים את האצבע בדיוק על מי זה "הוא", ולמען האמת, רוב חברי הפמלייה הגיבו בהרמת גבה כשטענתי שהוא מהגיים בויז. בחיי, לפעמים נדמה לי שהם חיים בבועה. בנות נראה לי היא התכוונה לערנו'ש שלנו!!

Brwonie22

New member
שוףףף איזה קופיפה

מותקק גםם אם תעשיי ניתוחים 35464676546463 פלסטיים בחיים לא תזכי ליותר תשומת לב מהבויזז!! פריחה מצויה!

maayanush18

New member
נראה לי היא התכוונה לאביחי דווקא

אני חושבת לארגן עליה עלייה קטנה מה אתן אומרות ?

oreloosh

New member
סורי שהייתי פה המון זמן!!

היו לי בעיות עם המחשב.. הוא כמעט קרס לי חח מרוב תמונות של הגיים בויז!

oRTaLi 612

New member
מה אתן מתעצבנות?../images/Emo12.gif

תקראו שוב. היא סך הכל אמרה את המילה האסורה "ערסים"
אז מה? אנחנו הרי יודעים ויכולים להוכיח לכל העולם שהם הכי לא ערסים נכון? היא באמת יכולה ללכת להמציא חלטורות! (ההההההה נדבקתי למילה הזאת ברמות!) וחוץ מזה, ערסים? הם אחלה אנשים תאכלס, לא?
שוב כתבת סוג ח' לא תוציא מאיתנו עצבים! נה נה בננה!

עשכרהה!מה רע בערס?

ערסים זה טבו מה אתן רוצות שהם יגידו עליו שהוא חנון?..דווקא סבבה ערס..

litalg06

New member
כ=ל=ב=ה!!!! אף אחד לא ידבר ככה על

בעליי המושלםם!! מילה אחת יש לי לומר ק=נ=א=ה

NavooShiT

New member
שמו את זה כבר..

וכמו שאמרתי, הם לא שוו'ים ת'יחס שלנו
ובקשר לערס..הם התכוו'נו לערן..בדוק.ס'מכו עלי.

litalg06

New member
אני יודעת שהיא התכוונה לערן..

ערן הוא בעלי... חחח אפ'חד לא מדבר ככה על מושלמי שליי!

litalg06

New member
מאיפה לי?! אז הוא בעלה של שתינו..

חוץ מזה בנינו אני לא חושבת שאפ'חת פה צריכה לרשום הוא שלי והוא שלי... הם שייכים לעצמם! ולהורים שלהם.. ואפילו שאני רושמת שערן הוא בעלי אני לא מתלהבת מזה יותר מדי..

למעלה