בנות גילמור

fluppster

New member
בנות גילמור

דבר ראשון, מגיעות לי מחיאות כפיים על שאני כותבת סוף סוף הודעה עצמאית ולא תגובה! דבר שני, בנות גילמור, הפרק של היום: 1. לוק, יש לי בקשה בשבילך- תציע כבר ללורליי לצאת איתך! די כבר למשוך את הענינים כמו בכל הסדרות.... אני כבר מתה שלוק ולורליי יהיו ביחד, אבל זה היה צפוי שיקח הרבה מאוד זמן עד שזה יקרה (אולי רק בסוף העונה). (ובבקשה אל תגלו לי מה יקרה איתם בפרקים הבאים.....) 2. דין ממש מתוק! אני בת 16, למה לי אין חבר כזה? (או בכלל...) 3. איזה יופי לסוקי ולמה שמו. גם לה מגיע קצת ליהנות! וזה הכול לבינתיים.

כן...

דין באמת מתוק,אני חושבת שכל אחת מאיתנו לא הייתה מתנגדת לחבר כזה ואני דווקא רציתי שלורליי והמורה של רורי יהיו ביחד,למה זה לא הלך ביניהם בסוף?

fluppster

New member
אני העדפתי שלורליי תהיה עם לוק.....

אבל אני מודה שאם לוק לא היה בשטח, הייתי מתבאסת מאוד מהפרידה של לורליי ומקס. מה לעשות, לוק כזה חמוד, ואני מתה על רומנים בטלויזיה שמתחילים מידידות וממשיכים להרבה יותר. (ראה מוניקה וצ`נדלר, וכמעט לוסי נייט וד``ר קרטר באי.אר).

ריקו`

New member
עד שלוסי נייט נרצחה...

אבל נעזוב את הנושא למה אין יותר אנשים שאוהבים בנות גילמור?? זאת סדרה פשוט חמודה... חבל ריקו`

~*~gaL

New member
אני דווקא רציתי את אנה או

או את אבי עם קרטר.. ללוסי היה סתם קטע איתו! אפילו שהיא חמודה. ודין.. דין הופיע באי. אר. השנה דרך אגב!

fluppster

New member
מתי דין הופיע באי.אר?

אני ממש מתתי על לוסי וג`ון ביחד. הם היו כאלה חמודים!!! התחלתי לראות אי.אר רק בתחילת העונה הרביעית (וכמובן שמאוחר יותר ראיתי גם פרקים יותר ישנים), שזה היה גם הפרק הראשון של לוסי בבית החולים. כבר בפרק הזה, למרות שהייתי חדשה בעסק ועוד לא הכרתי ממש את הדמויות, אמרתי שלוסי וג`ון יהיו ביחד. אחד הפרקים הכי אהובים עליי בתולדות הסדרה הוא הפרק שבו ג`ון ולוסי התמזמזו בחדר התפירה. איזה חמודים הם היו ביחד! כל כך התעצבנתי על ג`ון בפרק שבא אחריו שבו הוא אמר ללוסי שהם לא מתאימים ביחד. והפרק שבו היא נרצחה, היה בהחלט הפרק הכי טוב בתולדות הסדרה. הוא היה ממש מרגש ועצוב!

~*~gaL

New member
הוא הופיע העונה..

בפרק ``Piece of Mind`` הוא נפגע עם אבא שלו בתאונת דרכים.. ואני חושבת שזה הוא.. (ראו תמונה) קוראים לו Jared Padalecki במקרה? ואני חושבת שהתחלת לראות את הסדרה מהעונה החמישית! כי הפרק הראשון של לוסי הוא הפרק הראשון של העונה החמישית - מה שאומר - שפספסת את אנה (היא עזבה בסוף העונה הרביעית). והפרק שהם התמזמזו היה הפרק הלפני אחרון של ג`ורג` קלוני בסדרה, וזה כמובן, היה פרק בלתי נשכח (``The Storm``). וכן, הפרק שבו היא נרצחה, היה פרק אדיר, ראיתי אותו כבר מלא מלא פעמים, יש לי את התסריט שלו.. אני יודעת אותו בע``פ! מקווה שלא שכחתי משהו.. כי מרוב שאני חכמה, סגרתי ת`חלון מקודם, וכל מה שהיה רשום נמחק :( אז שחזרתי.

כן...

דין באמת מתוק,אני חושבת שכל אחת מאיתנו לא הייתה מתנגדת לחבר כזה ואני דווקא רציתי שלורליי והמורה של רורי יהיו ביחד,למה זה לא הלך ביניהם בסוף?

למעלה