בנות , בנות

בנות , בנות

טוב , התרגלתי שאני כאן הגבר היחידי בפורום הזה , לא נורא מרוב התלהבות מהחתונות שכחתן כי היום הוא יום האישה הבין לאומי , אז תספרו אך עבר עליכן יום זה. אני אהיה ראשון: "את האמת לא עשיתי כלום בגלל שלא היה מצב רוח לשנינו , היינו בבוקר באזכרה שלושים להירצחם של מירי ויעל אוחנה ממושב חמרה שנרצחו על ידי מחבל שחדר לישוב , ככה שהמצב הרוח היה בקנטים , הזכרתי לאישתי עכשיו כי היום הוא יום האישה הבין לאומי והיא ענתה לי " ומה זה אומר? שאני לא עושה כלים היום?" בזה סגרתי את עניין יום האישה , ועד לשנה הבאה נחייה ונראה" שבת שלום ומבורך

אז זהו.....

אני עשיתי את הכלים של ארוחת ערב שבת............. ולא תאמינו , אבל נשארתי בחיים אחרי ההדחה

שמופית

New member
יום האישה הבינלאומי...

עוד יום ככל הימים. שום דבר לא מיוחד. לא הרגשתי יותר אישה או גאווה מיוחדת על זה שיש לי יום (כללי למדי).

שמופית

New member
זו בעיה...

מפני שבן זוגי מפנק אותי בלי קשר לתאריכים אלו או אחרים, כך שיום שישי עבר בכיף כמו כל יום אחר.

שמופית

New member
אני לא מכירה כאלה שמפנקים בכורח....

כמה זמן אתם נשואים ? אוהב במבה ?

הסבר

מכורח הכוונה היא שהאישה לוחצת לעסות לה את הגב למשל ,או שבאים הימים האלו כמו יום האישה חג האהבה יום המשפחה שבו ישנה סטיגמה של פינוק האישה ומי שלא מפנק טורחים להעיר לו אני כבר נשוי 8 וחצי שנים עם 2 ילדים לא סובל במבה

שמופית

New member
הבנתי ../images/Emo13.gif

אז נראה לי שאתה בעל הנסיון הרב ביותר בפורום נשואים טריים
אז איך זה אחרי 8 שנים ו 2 ילדים ? עדיין מרגישים נשואים טריים

תלוי את מי שואלים../images/Emo6.gif

אם שואלים את ההורים שלי אזי אני טרי טרי אם שואלים את אחותי הרווקה [פנוייה למוניינים] אני קשיש בנישואים אם שואלים את אישתי אז מספיק לה כבר אם שואלים אותי אני רק בתחילת הדרך בקיצור , סמטוחה אחת גדולה

יום האישה .....

טוב אז אתמול הייתי עם לירון בבסיס כי הוא היה תורן , וכשהוא תורן שבת אז גם אני חוזרת לימי הצבא.... אבל בקשר ליום האישה- זה יוצא כל שנה ב- 8/3 . ובדיוק באריך זה נפגשנו לראשונה לפני 4 שנים, כך שיוצא שכל שנה אנו חוגגים את תאריך זה, אז כאילו גם חוגגים את יום האישה. קיבלתי מלירון אתמול בבוקר זר פרחים ענק לחנות עם משלוח, שהוא דאג לארגן מהבסיס...

למעלה