בנות אתן מתפרקות???

tairon

New member
בנות אתן מתפרקות???

טוב תקשיבו אנחנו הגברים מוצאים את כולכן לחופשה מרוכזת לאיזה אי הספינה תקח אותכם ישירות לאי אתם תעבירו יחד הכל בשיחת בנות ואנחנו נשאר מאחור ונשפץ את הפורום לקראת החזרה שלכם כי בלעדיכן הצבע לא אותו דבר וגם האור לא אותו דבר מה שכן שתיהיו שם כל יום נשלח אליכן בחור אחר מפה כל ערב מישהו אחר יהיה צוות הבידור יש סטאנד אפ קומדי עם רוחניות זה מסטולי יש צלם זה פוש אני אחראי על המוסיקה יש לנו קוסמים בקיצור תתכוננו לחוויה אחת ענקית רק מה תחזרו מחודשות

אני לא עולה על שום ספינה!

אני בים? ככה סתם? חס וחסה חומד אבל אם תרדים אותי כמו בי איי אני אגיע לאי ואתעורר שם מסכימה..... וחוצ מזה אני הייתי לוקחת איתי חוברת ציור וצבעים ואת הכלבה שלי או בן זוג לעשות איתו חוואק שוואק מהבוקר עד הבוקר הבא ומה אני עושה עם השמש?? אני לא יכולה הרבה בשמש..... טוב לא אקטואלי טוש

PoshKale

New member
וחוץ מזה טאי....

תחשוב....כמה בנות באי ואתה שולח אותי לצלם.... נראה לך אני אחזור ?!?!?!?

tairon

New member
יש לי פתרונות לכל..

הסכיתו ושמעו נא אח איזה כייף לרשום את המשפט הזה יאאא טוב חוצי אותך פטיש לו היה לי פטיש להלום בו מסטולי יעשה לך ממבו גאמבו לפני ואז אני ירים אותך על הזרועות שלי יניח אותך בספינה לכשתגיעי לאי הכינותי מבעוד מועד זכוכיות קנבס ומזגן דו רב תכליתי ושמשית שמש צמודה לו אה אה ראית??? עופרי אל דאגה תאמיני לי לא לדאוג את תצחקי מבטיח לך שפוש יגיע ואתה הוא הצלמן אני שולח אותו עם חגורת צניעות עם מנעול רב בריח עם שלט השלט ישאר אצל מרקי? לא יודע נראה כבר פוש לא לדאוג אי אפשר יהיה לעשות איתך כלום אי יהיה אפשר לעשות איתך כלום מהר יחיזרו אותך כמו ענק אהההה???

PoshKale

New member
חחחח

רב בריח או לא רב בריח.... שתי אבנים וזה מתפרק... רק צריך להיזהר על החברצ`יק שלי.

עופרי-

New member
רגע רגע...לחבר שלך אין שם?????

כנראה שלא היית עם שום מופרעת עד היום...

PoshKale

New member
האמת....

ממש לא מעניין אותי לתת לו שם. שיהיה משה, שיהיה פוחוצ`בסקי... WHO GIVES A FUCK ?

עופרי-

New member
רגע רגע..מי כותב לי עכשיו?

אתה או החבר שלך?? מה אתה מתייחס לשטויות שאני כותבת תגיד?

PoshKale

New member
אנחנו מתחלקים.

מה לעשות הוא צומי... ורוצה גם להשתתף...מה גם שעצבנת אותו.

PoshKale

New member
אני תמיד מעריך כנות

ואני משתדל תמיד להיות כנה....אחרת מה שאני הופך לזבל. אני נגד הצביעות ונגד זיוני שכל. אז איך אני לא אעריך כנות ?

עופרי-

New member
פושפוש לא נתחיל עכשיו

אני אשכרה על כל הראש עכשיו. ואותי, לא קשה לגרור, כידוע לך. אבל...מחר קמים בשש וחצי..יש עבודה!!

למעלה