בנות אני צריכה אתכן

לולי80

New member
בנות אני צריכה אתכן

לא להיבהל, אני בסיידר!!!!!!!!11 יש לי משימת שיעורי בית בעיצוב גרפי... אז ככה נתנו לכל אחת צמד מילים. לי נתנו תעשיתי ועבודת יד. אני צריכה את עזרתכן ברעיונות לחומרים שמסמלים את המילים הללו. ולאובייקטים שמסמלים את המילים הללו. שימו לב, הרעיונות צריכים להיות פרקטים, שאני אוכל לסחוב לבית ספר . רעיונות כמו של חבר שלי (מכונית וכרכרה) לא יתקבלו בברכה....
תודה מראש לוליטה

S u n n y 1

New member
אולי ...

בכיוון של כלי נגינה, אלה העשויים ממתכות (מקווה שאני בכיוון של תעשייתי כלומר חומר מעובד) כמו מפוחית, חצוצרה כו' ואלה העשויים מעץ כמו חליל, תופים מעורות וגיטרה.....

shtuty

New member
אולי...../images/Emo4.gif

את יכולה להשתמש בתכשיטים.... יש תכשיטים שהם מאוד תעשייתיים, ואפשר למצוא אותם בכל מקום, ויש תכשיטים שנעשים בעבודת יד וישר אפשר לשים לב לזה... או וילונות... או בגדים... (בגד עם שם המותג, כמו פוקס וקסטרו...) או צעיפים.... אם את מכירה מישהו שיודע לסרוג...

לולי80

New member
תודה לכן

אני אשן על ההצעות הנהדרות שלכן, אודיע לכן מה הוחלט.... המון תודה לולי

shtuty

New member
עוד רעיונות

אוכל... (עוגיות, סלט, סנדויץ...) נרות תספרי לנו מה עשית בסוף!

gitta

New member
הי לולי היקרה,

לדעתי, מבין 2 הדברים, נקודת המוצא צריכה להיות משהו בעבודת יד, כי דברים כאלה אין כבר הרבה בימינו. תראי מה יש לך בבית או בהישג יד מסוג זה, אולי ריקמה שעשית בביה"ס? כלי מחימר שעשית בחוג לקרמיקה? אפילו בצל ירוק שהנבטת אצלך בעציץ על אדן החלון במיטבח? אחרי שיהיו לך חפצים או חומרים כאלה מעשי ידייך, תתאימי אליהם חפצים דומים אך קנויים, מתועשים. אני לא בטוחה אם הבנתי בדיוק את כוונתך, ואם פספסתי, תסבירי יותר בדיוק ואנסה שוב, בסדר?

לונה..

New member
יודעת מה

משום מה הדבר הראשון שעלה לי בראש היה תמונה של בובה. ברבי, אל מול בובת הסמרטוטים עם העיניים הגדולות וחתיכות הבדים שאמורות להיות בגדים שאפשר להשיג מכל חנויות התחביב למיניהן. אבל (לפי דעתי) את צריכה לשים את הדגש על ההשקעה והרצון שעוטפים את עבודת היד, לעומת המסחריות והאוטומטיות חסרת הרגש שבתעשיה. תחשבי, תראי אם מתאים לך, אני אשמח לעזור לפתח את הרעיון.

לולי80

New member
אז מה שהיה זה

לקחתי חותמת, אמיתית שמתי את השם המלא שלי עליה חתמתי איתה הרבה פעמים על דף, דף מולה, חתמתי בכתב ידי.... זהו, זה היה לא רע.. תודה על כל הרעיונות הנפלאים YOU ARE DA BEST

למעלה