בנות אני מפורקת....

בנות אני מפורקת....

אני אחרי יום ארוך מאודדדד שחצי ממנו ביליתי במיון...
בתור התחלה חטפתי לפני כמה ימים דלקת בשלפוחית שמסתבר שהגיע גם לכליות והיום קפץ חום ל-39.9, ובנוסף גם קיבלתי הבוקר ובאמת, אבל באמת שמזמן לא היתה לי מכשפה כל כך רעה.
אני מתפתלת מכאבים מטורפים מהבוקר ולא מפסיקה להקיא מרוב כאב, אז אחר הצהריים נכנעתי והגעתי למיון מיובשת.... קיבלתי עירוי ומשככים לוריד והוחלט לאשפז אותי להשגחה, אבל סירבתי.
אז עכשיו אני בבית, מסוממת כהלכה, הכאבים שם באופן מעומעם, אני רק מפחדת מה יקרה שתעבור השפעת המשככים... אם החום שוב אינו נשלט, או הכאבים חוזרים באותה עצמה אני מחוייבת לחזור למיון... תחזיקו לי אצבעות שיעבור בשלום

לצערי הרב מאוד מאוד זה מעמיד בסימן שאלה מאוד גדול את הגעתי למפגש מחר, וגם את הגעתם של הבורקסים

אוף
ממש ציפיתי לפגוש את כולכן...
כמה נחמד שאני יכולה לכתוב לכן שקיבלתי ואני כואבת בלי להרגיש שאני צרכיכה להתנצל, או שיחשבו שאני מבריזה :)

skylee

New member
תרגישי טוב

מקווה שתגיעי היום למפגש ושהמכשפה תלך לחפש את החברים שלה.

מה יש במפגש הזה שרובנו מקבלות/בדרך הבטוחה לקבל ?

זואילי

New member
תרגישי טוב ואל תתבאסי על המפגש

כי:
1. את בחברה טובה שמבינה ורגילה.

2. כי את ממילא דסי. ודסי מגיעה. אז לא נפספס אותך.

מה עם אנטיביוטיקה? נתנו?

o o z a

New member
אויש פסי

תרגישי טוב יקרה, אני מקווה שהמשככים עוד עובדים...

פיצ 50

New member
תרגישי טוב כי זה הכי חשוב

ועוד יהיו הזדמנויות....
מקווה שאת מטופלת בנושא הדלקת...

דסי31

New member
תרגישי טוב

מאוד מקווה שהכל יעבור בשלום ושתהיי על הרגליים תוך זמן קצר, גם אם זה אומר שתפספסי את המפגש היום, כולנו מבינות. יותר חשוב שתנוחי.

למרות שכבר רציתי להפריך את התיאוריה שאנחנו אותו בן אדם, ועכשיו את לוקחת לי את ההוכחה הפיזית, פשוט יצטרכו להאמין לנו

תרגישי טוב

narkis18

New member
תרגישי טוב יקירה!!

אני גם תוהה מה העניין עם המחזור הקבוצתי הזה... אני מזדהה איתך מרחוק עם הכאבים ההיסטריים, ואני מקווה שהדלקת תעבור במהרה.
תנסי לדבר עם הרופא המטפל שלך לגבי משככים, כדי שתוכלי להקדים תרופה למכה ולא להיכנס לעולם מלא כאב כשהתרופות של המיון יפסיקו להשפיע.

וזה באמת *ה*מקום שבו הכי יבינו אותך

ברור לכולנו שאת לא מבריזה ובאמת הכי חשוב שתנוחי ותצלחי את המחזור הזה.
תרגישי טוב ואני מחזיקה אצבעות שלא ייכאב לך ב-כ-ל-ל

תודה רבה לכולכן על העידוד

אתמול עבר בערך אותו הדבר כמו שלשום אבל היום אני כבר יותר מאוששת...
אתן מקסימות! אני כל כך מבואסת שהפסדתי את המפגש...

kikona126

New member
עכשיו אני מבינה איפה נעלמת

לנו אתמול.
מקווה שהיום כבר נרגע.

תרגישי טוב.
ואני אגיד לך מה היתרון בזה שאת לא היית אתמול... שאני יודעת מי זאת דסי, ובגלל שלא פגשתי את שתיכן ביחד אז בחיים הלא וירטואלים לא יהיה בלבול.

ודסי אם את מגיבה עכשיו במקום פסי, אני לא אשב על זה בשקט!!!!

למעלה