בנות.. (אני מניחה)

girl-17

New member
בנות.. (אני מניחה)

שלום לכולן, קוראים לי נועה ואני בת 17 מירושלים, ואני לסבית מוצהרת וחברה בבית הפתוח.. (מחברה שם הגעתי לפה..) רציתי לספר סיפור קצר ולהתייעץ.. אז ככה יש בחורה שאני בקשר טוב מאד איתה, היא בת 16 וחצי מי-ם והיא מאד מתחשבת ויפה וחכמה, ופשוט מושלמת. אנחנו יחד שלושה שבועות ואתמול התחלנו לקיים יחסים מלאים בפעם הראשונה (מזל-טוב לנו..), והיינו בטוחות שזה הולך להיות ה-דבר שלנו, הכל הלך סבבה ואז, היא ראתה את הכוס שלי שכולו מגולח..(כזו אני..), והתחלנו להתווכח סתם על לגלח או לא, בכוס ובית-שחי, ורגליים, והיא הודיעה לי שהיא לא מגלחת בכלל..בשום מקום, ובאמת הסתכלתי בבית-השחי שלה שהיה כולו מלא שיער. אני לא יודעת למה אבל פתאום נגעלתי כ"כ, ולא רציתי לשכב איתה או אפילו לגעת בה.. אמרתי לה שאני לא מרגישה טוב וצריכה ללכת.. אני לא עונה לה לפלאפון ולא רוצה גם.. אני ממש נגעלתי מזה, אני לא יודעת למה.. אני ממש ממש אוהבת אותה והכל טובאבל אני לא יכולה לחשוב עלייה ככה..
האם בגלל הגילוח לא נהיה יחד?!?!
שלכן, בתודה נועה.

פלג^ר

New member
היי נועה וברוכה הבאה.את האמת לא

ניתקלתי בדבר כזה אך ניסית להסביר לה את המצב?ולמה שלא תיקחי יוזמה

פלג^ר

New member
ותגלחי אותה.המלצה:לגלח צורת לב

קטנטן פיצי כזה זה מדליק לאללה(את הפותה כמובן)ובהצלחה.מוניק

plus

New member
לא נעים..!!! ../images/Emo2.gif

היי נועה, אין לי כל כך פתרון לבעייה שלך, אבל נראה לי שזה עניין של זמן, אחרי מה שקרה - לשתיכן יש עכשיו הזדמנות לחשוב על המצב ואני מניחה שאם יש מספיק אהבה תמצאו את הפשרה. הכל תלוי בכמה תרצו אחת את השנייה. לכי תדעי, אולי היא עוד תופיע לך מחר מגולחת למשעי..! בקיצור, באמת סיטואציה מביכה למדיי.. בהצלחה, אחותי!
לירון

girl-17

New member
תודה, תודה לכולן!

אני אדבר איתה היום.. :) דרך-אגב, יש פה עוד מישהי שלא מגלחת בית-שחי?

DeadlyDoggy

New member
שיער זה מיותר....בדרך כלל ../images/Emo70.gif

אוקיי אז ככה...שיער בבתי השחי אצל בנות זה אכן דוחה את הנשמה..... אבל אם איכפת לך מהבחורה השניה תגידי לה את זה בעדינות, זה יכאב לה, והיא תרגיש מובכת אבל זה יעזור לשתיכן, בסופו של דבר. אם את מרגישה שזה לא במקום...ובכן...נכון שזה לא יפה מה שאת עושה אבל אני הייתי עושה את אותו הדבר למען האמת. ככה שאני מזדהה איתך באופן כללי בהצלחה :) דוגי

*אלה*

New member
לא אומרים שלום?

כבר לא מציגים את עצמנו פה? מה זה, שוק? אני דורשת לדעת מי כבודו/ה! במיידית! תודה
*אלה*

plus

New member
באמת! הלו מה זה פה...???

צודק צודק אבל דוגי, תגיד/י יפה שלום! ובייחוד ל*אלה* האלה שלנו! אה.. וגם... WELCOME!!! (שלא יגידו שאני לא נימוסית חס וחלילה..)

girl-17

New member
תודה לכולן! ../images/Emo13.gif

נראה לי שמצאתי מקום נחמד! נועה בת 17 מי-ם, ולפני בערך מממ.. חדשיים שלושה הבנתי שאני לסבית, ואתן יודעות מה?! אני מאושרת ככה!!

פלג^ר

New member
נדמה לי שכן יפה שלי כמדומני יש המשך

ולא אני חותכת ורידים.קרנינה קומו סאווה שרי?מתגעגעת מוניק

פ*ט*ל

New member
לזאתי מירושלים

פעם-פעם הייתי במרכז, בסופר, ואז ככה לידי עמדה מישהי פשוט מדהימה, וואו, והיא חייכה אליי, ואני אליה, והיא אליי, ואני אליה, והיא אליי, ואני אליה. ואז היא הרימה את היד לשלם למוכרת. והפסקתי לחייך :) תשאירי לה הודעה בפלאפון כי לא נעים להגיד דבר כזה בריל לייף - שאם היא לא מגלחת לפחות ת´בית שחי אין לה מה לדבר איתך. ואם לא אז את יכולה גם לקנות ת´משחות האלה, להורדת שיערות, ולשים בתוך בקבוק של סבון, ולהגיד לה שזה סבון מיוחד לשערות בגוף מיפאן, שעושה אותן רכות ויפות, ושצריך להשאיר אותו 5 דקות. חחחח:)

פ*ט*ל

New member
ועוד משהו...

אה אה, ואני לא גלחתי שום מקום בגוף כבר איזה חצי שנה. אבל אני לא, אותי, אל תשאלו שאלות כאלה:)

בוביט

New member
נועה..

קודם כל.. ברוכה הבאה... לפי דעתי חבל להפסיד אהבה כזאת בגלל דבר כזה.. ואם היחסים שלכן כל כך טובים את יכולה להרשות לעצמך להיות פתוחה איתה ולדבר איתה על הכל... גילוח במקרה הזה... יותר טוב להגיד מה את חושבת מאשר לסתום ולהפסיד... בהצלחה

פלג^ר

New member
לולולולולוייי תרועות שמחה של

אינדיאנית.אפשר גם קולולולוייש.ממני מוניק שמחה עד השמיים בשמחתך

meeee

New member
תביאו אמבולנססס אני "מתה" מצחוק חחח

נעים מאוד נועה... ו... welcom חחח לא שאני לא חדשה אבל לא משנה... בכל מקרה הצלחת להיכנס לכאן בסערה... ומה שלא יהיה יש לך איזה 14 תגובות שזו התחלה יפהההה... אני אישית עדיין בקושי נושמת מרוב צחוק אני יודעת שזה לא יפה אבל את פשוט קורעת... יש לך עוד סיפורים? חחחחח.... טוב נו סתם...מממ... מה אני מציעה מה אני מציעה? טוב אני ילדה קטנה מותר לי להיות חסרת הצעות... אני אישית הייתי נעלבת אם היו אומרים ל לגלח את בית השחי זה זכותי המלאה להיות עם בית שחי מלא בשיערות מכאן ועד ניו יורק..( שלא ממש קיימת...) איפה הייתי??? אה כן... בכל מקרה אני לא אומרת שלא כדי ורצוי לגלח שיערות אבל כניראה שהיא לא מגלחת מאיזו סיבה נכון? תבברי קודם לפני ה - ה -ת - ק - פ - ה :) חחח... בייי מותק...

מיכל22

New member
ילדונת את מתוקה לאללה אוהבת לקרוא..

את מה שאת כותבת וכמוני כמוך גם אני מתה מצחוק אחלה יום ילדונת

girl-17

New member
באמת באמת תודה לכולכן.

אני יודעת שאם תהיה לי עוד בעייה יהיה לי לאן לפנות..

למעלה