בנות אני בהריון!!

בנות אני בהריון!!

כולי בשמים רק שהפעם זה ימשיך כמו שצריך שומרת על רוגע... בנות אני מאושרת בשמים והבטא פשוט גבוה ויפיפיה!!!!!!!!

../images/Emo65.gif שיהיה בשעה טובה ../images/Emo65.gif

שהפעם ימשיך עד ל- Happy end !!!

תודה בנות, וחייבת לספר רונית פשוט

בשמים הרבה זמן שלא שמעתי אותה צועקת ככה מאושר.. אחרי ששבוע שעבר אם אתן זוכרות הייתה בבית חולים בגלל חסימת מעיים עכשיו היא אמרה לי בטלפון שכל הסבל היה שווה.. אני כל כך שמחה בשבילה ובשביל בעלה אפילו הוא בשמיייייייים.. כל כך שמחה היום, שבא לי לצעוק.. טוב זזה לארוחת צהרים נשתמע עוד בטוח..

רומי^^

New member
דרדי - כלכבוד../images/Emo70.gif

מחזיקה אצבעות שרק ימשיך ויכפיל ושתוכלי להביא לזוג היקר שלך את מבוקשו, ומבוקשך. בטא גבוהה זה מעולה!!! שימשיך ככה. היישר מפורום פוריות,,,

נוג

New member
מאחלת גם כאן ../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif../images/Emo95.gif../images/Emo49.gif

שפע ברכות ואיחולים, הודעות כאלה מחממת כפליים את בלב והנשמה. לדרדסית שיהיה לך הריון קל ופורח למשך 9 חודשים עגולים ומלאים. ולרונית ובעלה, מאושרת בשבילכם שיחד עם דרדי אתם סוף סוף מגשימים את המשאלה. שיהיה הרבה בהצלחה בהמשך הדרך, בלי בעיות ודפיקות לב מיותרות. מאחלת מכל ה
נוג(מפוריות)

מירבי*

New member
מ-ז-ל- ט-ו-ב ענק...../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|בלו

דרדסית יקרה, עשית את זה, הגוף שלך הוכיח שהוא יודע לקלוט את ההריון הזה. שמרי על עצמך, הקפידי להיות שמחה.. בהצלחה

יצא לי חצ´קון של מחזור......

דרדי מוכר לך המשפט הזה????????????????!!!!!!!!!! הרבה מז"ט ובהצלחה בהמשך!!!! נשיקות ביי בינתיים סיגל

אילת44

New member
דרדסית יאללה.. שיהיה בהצלחה../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

תשמרי על עצמך יותר הפעם ושיהיה הריון מקסים... מקווה שגם לי יהיו בשורות כאלה בקרוב...

מזל טוב

הדרדסית הנשית הסבלנות משתלמת אני שמחה מאוד עבורך ועבור הזוג סמדר שאלה אותי לא מזמן עליך וברשותך אעדכן אותה שיהיה בהצלחה

מזל טובבבבבבב!!!!! ~פרח~~בלון~~לב~

כל הכבוד דרדסית, עשית את זה!! מאחלת לך, לרונית ולבעלה את ההריון הכי קל וכיף שיכול להיות!

milanat

New member
דרדסית, מזל טוב!

תנוחי ותשמרי אליך ועל העובר. תזכרי שהעובר /עוברים האלו מ 18 עוברים (מספר חי) שיהיה לך הריון ארוך ובריא. מילנה

למעלה