בנות, אנא עיזרו לי

שויו

New member
בנות, אנא עיזרו לי

ב- 10.7 הזרעה. ב- 24.7 בטא 11. קיבלתי תמיכה של זריקת גסטון ליום + 2X2 נרות אנדומטרין. היום בטא חוזרת - לדברי האחות (לא ראיתי במו עיני) "פחות מ- 10". אין בינתיים דימום האם זה בגלל התמיכה? הרופא שלי בחו"ל והמחליף שלו לא עונה לי. האם להפסיק את התמיכה??? בתודה מראש (קיויתי שיהיו לי היום בשורות הרבה הרבה יותר טובות)

ל א ו

New member
לא אמרה לך האחות מה לעשות?

תראי עד כמה שאני מבינה, בטא קטן מ-10 זה אין הריון (יכול להיות שהיה לך כימי) אבל אני לא יכולה להגיד לך להפסיק או להמשיך. תנסי לתפוס את האחות או את הרופא המחליף.

עינת ב6

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifשויו....

אני בטוחה שניסית ואת עדיין מנסה אבל חשוב שתשאלי את אחת האחיות או הרופאים...
אני מצטערת לומר אבל בטא בירידה לצערי לא כ"כ מסמן הריון
... אבל מי יודע כבר היו דברים מוזרים יותר... אם את לא תופסת אף אחד בינתיים אז לדעתי תמשיכי , זה לפחות מה שאני הייתי עושה - כי ת'כלס התמיכה לא פוגעת היא רק תעכב את המחזור אולי... אני שולחת לך מפה חיבוק ענק
ואוהב
וגם אם זה לא קרה הפעם זה עוד יקרה...
בינתיים אנחנו פה לחבק ולעודד ואז תמשיכי איתנו בסערה הלאה... ושוב, חיבוק ענק ענק ואוהב!!!

שויו

New member
תודה לכולכן

נראה לי שאני הולכת להפסיק. זאת פעם שלישית שזה קורה, פעם אחרונה לפני חודש בדיוק. טוב אין ברירה, נמשיך הלאה..... הפעם קיבלתי תמיכה אחרי התשובה החיובית של הבטא. מה אתן אומרות, כדאי לבקש תמיכה ישר מאחרי ההזרעה הבאה??? אולי זה ישפר את יכולת ההשתרשות כי הפריה כנראה שכבר הצלחנו להשיג בעזרת ההזרעות. תודה רבה לכולכן שוב ושוב ושוב!!

פּוֹנְג

New member
מצטערת ../images/Emo24.gif. וכן, אין דימום בגלל

התמיכה. וכן אם הבטא קטנה מ 10 אפשר להפסיק את התמיכה. הדימום יגיע.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gifשויו../images/Emo24.gif

אין טעם להמשיך עם התמיכה, פחות מ10 זה לא הריון
. התמיכה מנעה מהדימום להגיע עד עכשיו. כולנו קיווינו איתך, ועצוב שהתקוה שלנו לא התגשמה עדין
. נקוה שהפעם הבאה תתחיל בבטא גדולה ותסתיים בתינוק ריחני ומתוק
. עד אז קבלי חיבוק גדול ושימי ראש על הכתף שלנו, אצלנו מותר לך לבכות עם כל הלב.
נועם

שויו

New member
עוד שתי שאלות....

1. בערך כמה זמן אחרי הפסקת התמיכה יופיע דימום? 2. האם אפשר לבקש טיפול תמיכה מיד אחרי ההזרעה ולא רק אחרי הבטא כמו שקיבלתי הפעם?? הציצי כואב, הימום לא מגיע ואני עדיי לא אמינה לתוצאה (זאת פעם 3 שזה קורה לי, אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שוב תודה

עינת ב6

New member
../images/Emo24.gifשויו - מנסה לענות...

הי חמודה... בוקר טוב.
1. אין זמן מוגדר... יש כאלה שאצלן הדימום יגיע תוך יום יומים ויש כאלה שימתינו הרבה יותר
... זה מאוד תלוי בגוף שלך ובמחזור הטיפול שלך... 2. בטח, שאפשר לבקש תמיכה ישר אחרי ההזרעה... אני קיבלתי אחרי 3 ניסיונות ללא תמיכה... אני ממליצה לך בחום לשבת עם הרופא שלך ולשאול למה הוא לא נותן לך את התמיכה החל מההחזרה... אולי יש לכך סיבה טובה, ובמקביל תעלי בפניו את האפשרות של קבלת תמיכה ישר אחרי... שיהיה בהצלחה, עם כאב בציצי או בלי, מאחלת לך מכל הלב הריון תקין כבר על הפעם הזאת!

למעלה