בנות איפה אתן חיות?

הולי5

New member
בנות איפה אתן חיות?

אני לא מבינה דבר אחד, למה הלכתן על זה אחרי כל הפרטים והתיאורים ש"הפסיכולוגית" תיארה לכן? בעולמנו כל דבר מדליק נורה אדומה די עם התמימותתתתתתתתתת

baraktb

New member
הן לא אשמות!!!זה הוא הפסיכופאת!!

קודם כל- אני גם "זכיתי" לשיחות מהפסיכופאת הזה ואיתי הוא לא הגיע לפרטים המיניים כפי שנשמע בתוכנית, ואני מניחה שאלו לא נאמרו כיוון שהייתי די מסוייגת לגבי הצעת העבודה הזו, זה היה נשמע לי חשוד בכלל כל ההצעת עבודה הזו כבר בטלפון, ובגלל שזה נעשה רק בטלפון ולא פנים מול פנים עם ה"פסיכיאטרית". בכל אופן, אני לא בן אדם חלש ואני גם לא צריכה כסף בטירוף, ואני מוכרחה לומר שאף על פי כן "הפסיכיאטרית" כמעט הצליחה להשפיע עליי ולגרום לי להיפגש איתו. זה היה מסע של חפירות ומיליון טלפונים והיא נשמעת מאוד אמינה ומשכנעת, במיוחד לאור כל המושגים הפסיכולוגים שבהם היא השתמשה ( הוא השתמש בעצם...). אני למזלי לא הגעתי לסיטואציה של מפגש אבל אני יכולה להבין בחורות שהן קצת יותר חלשות נפשית או צריכות כסף שכן יסכימו לנסות לפחות מפגש אחד, וזאת כמובן במחשבה שזה באמת אמיתי ושאין פה שום עבודה בעיניים. אני בעצמי כל הזמן ניסיתי לחשוב מה יכול לצאת ל"פסיכיאטרית" מכל הסיפור הזה, כלומר, חשבתי שאולי זה באמת בחור שרוצה לנצל בחורות מינית, אבל תמיד עלתה בי המחשבה של "מה ייצא לפסיכיאטרית מכל הסיפור הזה?". עכשיו אני יודעת שגם אני נפלתי חלקית ברשת של המטורף הזה, בחיים לא הייתי חושבת שזה בעצם הוא שיוזם את השיחות, מתחזה לפסיכיאטרית והוא בעצם מדבר איתי כל הזמן בפלאפון. הבחור מופרע ולכל הבנות שניפגשו איתו ולצערי עברו חוויות מזוויעות איתו- אל תאשימו את עצמיכן!! הבנאדם מטורף שיודע איך לדבר ולנצל את החולשות של אנשים, הוא זה שלא בסדר, בטוח שלא אתן!!!! פשוט להבא תלמדו לא להתפתות כל כך מהר להצעות מפוקפקות על אף שהן נשמעות ממש אמינות, או כמעט אמינות. אל תסמכו ישר על אנשים זרים.אני לא יכולה לתאר בכלל מה עובר עליכן, אני רק יודעת שאני מרגישה בחילה וזה רק מהעובדה שדיברתי איתו בטלפון מספר שעות טובות במהלך תקופה של כמעט חודש. תהיו חזקות, הוא עוד ישלם על מה שהוא עשה זה בטוח.

למעלה