בנותת===>צריכה עזרה

RiN rOoN

New member
בנותת===>צריכה עזרה

טוב,אז ככה לחברה הכי טובה שלי יש בת מצווה שבוע הבא ואני מביאה לה 100 ש"ח ואני רוצה בנוסף לקנות לה מתנה בסכום צנוע של 50-70 ש"ח
הבעיה היא,שאין לי רעיונות... מישהי יכולה לעזור
דבר נוסף הוא שהיא רוצה לעשות משחקים מגניביםם הכוללים נשיקות חחח... והיא לא יודעת מה חוץ מנשיקה סטירה משחק החגורה וכו'. למישהי יש רעיונות
תודה רבה לכולן

Broken Smile1

New member
את יכולה, לקחת אותה לאיזה צלם או

משהו, או תמונה שלכן ביחד, ולהגדיל לגודל ענקי ולמסגר במסגרת יפה שמתאימה לבנות
. תמיד אפשר בגדים, איפור, וכל זה. רעיונות.. אממ.. מה עם אמת או חובה? אין לי עוד רעיונות
.

לילווש

New member
אמממ

את יכולה באמת להגדיל תמונה שלכן לענק ולמסגר.... זה יהיה ממש יפה! או בגדים... חח תמיד טוב לקבל עוד
ובקשר למשחקים... יש את כל האמת או חובה נשיקה סטירה 101 נשיקות (יושבים במעגל ומישהו מתחיל וצריך לתת נשיקה לאיזה בת ואז הבת קמה ונותנת נשיקה לבן..... נשיקה בלחי 5 נקודות ופה 10 או בלחי 1 ובפה 5.... איך שאתם רוצים.....) וחוצמזה יש מעגל ריקודים וכל אלה........ אממ זהו לא זוכרת עוד..... מקווה שעזרתי ויומולדת שמח לחברה!

ODana

New member
לדעתי...

אם את כבר מביאה לה 100 ש"ח אז באמת כדאי להוסיף משהו סמלי, אישי יותר. אהבתי את הרעיון של התמונה (אפשר גם קולאז' של תמונות), אפשר אולי מחברת או יומן ולכתוב לה משהו אישי בתוכו... או ברכה נורא מושקעת עם גזירות ממגזינים וכאלה!

סתיו מם

New member
אויש, אני חולה לגמרי!

והיצירתיות שלי טובעת בהרים של נזלת והאפצ'י. אני מבטיחה להיכנס מחר (טפו טםו שאני ארגיש יותר טוב) ולנסות לחושב על משהו יצירתי!

למעלה