בנותתת

אזעקה

New member
בנותתת

מה אתן אומרות על סקס עם בחור חרדי? היה לי אתמול סקס נועז עם בחור חרדי שוה חתיך וחמוד היה משהו מטריף ביותר.

אזעקה

New member
בתחילה

מאוד חששתי שהדתי הזה לא ידע מהחיים שלו אבל הוא עשה את זה טוב, איך שאתם מסתכלים על החרדים אבל יש ביניהם חרמנים שיודעים את המלאכה היטב. נסו ותגיבו פה איך היה.

דנטל

New member
כי לא היה לו מושג קלוש

אני מאלה שמעדיפות מנוסים. שונאת ללמד. היתרון אצלו היה שהוא ידע שאין לו מושג, והוא לא מאלה שנדמה להם שהם כבר יודעים הכל, והוא גם רצה ללמוד, אבל אני לא בנויה לזה. המזמוז בהתחלה היה סבבה (לא משהו לרוץ לספר לחבר'ה, אבל חביב), אז המשכתי איתו הביתה, אבל זה היה סקס גרוע.

אזעקה

New member
תצחקו

כמה שאתם רוצים, היה נועז! היה טוב! למה לזלזל בדברים כאלו? חרדי זה מין פנטזיה, כמו כל פנטזיה אחרת, ויש מתחת לזה המון אבל אני רואה שאתם מזלזלים אז למה לי להסביר את עצמי, בכל אופן לא אהבתי את היחס שלכם, אז מה אם שכבתי עם חרדי?!

חמודה ../images/Emo13.gif

נפלא שהגשמת פנטזיה. זה פשוט נפלא! רוצה לשתף איך הגעת לזה? איך הצלחת להגשים אותה? אני אשמח לשמוע...

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

אני גם אשמח לשמוע

אזעקה

New member
אז ככה:

הייתי עם חברות בטיילת בחוף ועברו קבוצת חרדים בשחור ורצינו להציק ולראות אם הם ידברו עם בנות ואחד מהם חתיך ממש זרם איתנו והם ניסו למשוך אותו מאיתנו אבל הוא היה דיי בקטע-

אזעקה

New member
-המשך

והם אמרו לו באידיש (הוא אח"כ תירגם לי) שאם הוא לא עוזב אותם הם הולכים הביתה, והוא בשלו ונשאר איתנו בקיצור דיברנו עד 5 לפנות בוקר ואני התנדבתי לקחת אותו הביתה ובדרך החלפנו טלפונים וככה אסאמאסים וטלפונים ולאט לאט עד הסקס סיפור ארוך!

אזאעוש...העיקר שנהנית..אבל..

תזכרי שניכם מעולמות שונים. מילה לא נכונה בעולם שלו יכולה לשנות לו את כל עולמו. אם אתם ממשיכים בקשר, תינהגי במשנה זהירות
ובכל אופן...תהני..

אזעקה

New member
אל תדאג

יש לו ראש פתוח יותר ממני חוץ מכמה עקרונות שהוא שומר עליהם אבל הוא סבבה ולא מצאתי הרבה משלנו כמוהו... אבל אל דאגה אני לא חברה שלו ואנחנו לא עומדים להנשא זע"ז...

../images/Emo13.gif

וזה היה חד פעמי או שנראה לך שזה יקרה שוב? האם הוא בדרך לחזרה בשאלה? או שהוא נשאר במקומו?

אזעקה

New member
שאלה טובה

אז : זה קרה ומסתבר שגם יקרה שוב כי אני ממש נהנית מדברים קצת משונים (כגון זה). ובענין החזרה בשאלה הוא אמר ואומר תמיד שהוא עושה מה בא לו גם בהיותו דתי ולמה לו לחזור בשאלה ולהפסיד חברים ומשפחה... ונראה לי הוא צודק.. לא?

אזעקה

New member
למה

שאחזור בתשובה בשבילו? אנחנו לא זוג קבוע, רק כשבא לי משהו מעניין אז אני מרימה טלפון ומזמינה אותו... דמייני לעצמך נשיקה צרפתית מחרדי חתיך, חרמן ומלומד!! לא מגרה??

למעלה