בנותתתתתתתתת

בנותתתתתתתתת

אני לא מאמינה שכבר הגיע היום הזה!!! ה-16.6.04..... חשבתי שהוא לא יגיע לעולם!!!!! היוםיש לי את הקטס סיום וזהו סיימתי תיכון... מי היה מאמין שהזמן הזה יטוס כל כך מהר...... ודרך אגב כמעט שנה שאני כאן בפורום ומכיר אתכן...... אז אני יודעת שאני אבכה כמו ילדה קטנה בטקס כשאני אעלה על הבמה.... בנות תחזיקו לי אצבעות....... לאבבבב יווווו אולללל שרון.

חחחחחחח

אתן מצחיקות!! אני אגיד לכן את האמת זה ממש אבל ממש לא כיף לסיים ובכלל פרידות זה דבר עצוב.. (כן כן גם מבית ספר...). אז ככה אתמול היה לי את הטקס היה טקס פשוט מדהים, מצחיק, מקסים אין מילים וכמובן שהיה מאוד מרגש ואני וכל השכבה שלי בכינו כמו ילדים קטנים...(כולנו מאוד קשורים) הקטס עבר מהר... אחרי הלכנו לים, למזח, כולם השתכרו זה היה כזה מצחיק ההתנהגות שלהם והדיבור זה היה ממש מצחיק עד שרובם התחילו להקיא ואז זה היה ממש גועלי.... הבנים התחילו להתפשט נשארו עם תחתונים ונכנסו לים הייתן צריכות לראות כמה פלשים רצו שם..חחחחחהקיצר היה אחלה וחבל שנגמר.. בטח כרגע אתן לא יודעות על מה אני מדברת אבל זמנכן עוד יגיע...!

היה אקשן ולא הייתי?????

בואנה אנשים צריך לרשום את זה בספר השיאי שםל גינס!!! טוב רוני את יודעת איפה את היום אחרה"צ!!!!! וגם אני יודעת!!!!! נ.ב. זה יכל לתרום לאיחוד המשפחה שלנו!!!! (המבין יבין)

חחחחחחחחחחחח

שמחתי מאוד לפגוש אותך היום, את ממש אחלה ילדה!!! ומאוד בישנית!!! אני מהטראומה שנעלנו אותי בבריכה ולא נתנו לי לצאת ברחתי ישר לבית של בת דודה שלי... חחח רק עכשיו חזרתי... וכשיצאתי ראיתי ניידת משטרה שבאה לשם וכשיצאתי מלא שוטרים נכנסו (חשבתי שעוד שנייה תופסים אותי על התפלחות לבריכה...) מה היה שם לכל הרוחות??. אם היה שם אקשן בטוח נהנת...חחח

כן, אבל יותר מדי אקשן!!!!!!

6 ניידות משטרה ו2 ג'יפים של משטרות צבאיות!!!!! היה מבחיל אל מצחיק!!!!! מרוב שכולם פחדו התחלתי לבכות!! אבל! ידעתי שאם עושים לי משו אז יש לי את כל עין כרם איתי ובאמת ככה היה!! הוציאו אותנו ב8 וחצי (במקום ב11) ואנחנו יצאנו דרך יצאות החחרום! ואני עם כל הגאונות שבי יצאתי עם בצפר אחר, הסוללה של הפלאפון שהיה איתי התרוקנה ואני לבד.... (כמה נחמד....) ואז פתאום הרמתי תראש ואני רואה שכולם סביב (עשיתי את עצמי לא רואה והמשכתי ללכת ואז איזה אחד חסם אותי.....) וואז כמובן שוב התערבה המשטרה...... ואם אתם רוצים את הסיפור המלא אז רק תגידו........ נ.ב. שרון מעניין מי זו הילדה ההיא שדחסה אותך לבפנים ובגללה נעלו אותך....

t a l i a1

New member
אנשים! (זו קרן)

שימו לב וכנסו לפו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2933684,00.html

למעלה