בנותיי היקרות!!!!!!

בנותיי היקרות!!!!!!

כל כך עצוב לי שאני לא יכול להיות איתכן כאן אני כל היום רק עובד ובערב אני מוצא קצת זמן להיות עם החברה שלי.אתמול במקרה נקלעתי למקום הפיגוע באזור כי שם זה המשרד של החברה (אמבולנס פרטי) אני ואבא שלי ירדנו לטפל בפצועים ועזרנו לכוחות ההצלה לפנות אותם.כל היום הרגשתי רע ומוזר והיה לי קשה עם זה.היום אני נוסע לאזכרה של סבי ואני מבטיח שכשיגמר החופש אני אכנס לכאן יותר.אני עדיין אוהב אתכן נורא ואל תשכחו את זה.שיהיה לכן יום מלא חיוכים עם הרבה אהבה וכוח ממני דודי. :cool:

@tagel

New member
בוקר טוב מלאך שומר שלנו!

אל נא תתנצל על היותך חי חיים של שיגרה בימי חופשתך. אנחנו מבינות ומצפות לך כשתוכל להגיח שוב... אל תשכח שאנחנו כאן אוהבות אותך יותר מכל... לעולם לא נשכח את הלילות שרצית שנעביר לך, ולמעשה אתה העברת לנו, חיזקת אותנו... אתה מלאך אמיתי ואין רבים כמוך נשמה. כואב לי שהיית לראות את הזוועות. קדוש אתה על שסייעת... אני לא מתפלאה, אתה הרי נשמה טובה. השתדל למצות את חופשתך, כל דקה ממנה... מאחלת לך להנות בסופשבוע... וזכור - אוהבות אותך מכל הלב! ד``ש לחברה... שלך, בנות פורום הפרעות אכילה...

לתגלי ולכל הבנות שלי!!!!!

תגל אני קורא את ההודעה שלך ופשוט מזיל דימעה זה מדהים מה את יכולה לעשות למישהו רק מלכתוב לו הודעה.אני מודה לכווווולכן שאתן מבינות אותי ואני אגיד עוד פעם:אני אחזור בקרוב ואני אוהב את כולכן כל כך.אני מרגיש כל כך קשור לפורום ומה שיש בו וכזה כיף לי להיות איתכן כאן.אני נוסע עכשיו לאזכרה ואני חוזר רק מחר אז כאחזור אכנס להגיד שלום ואתייחס לכל ההודעות שתשאירו לי(אם תשאירו בכלל.)אז ביי בינתיים אוהב הרבה הרבה ולא שוכח.שלכן לתמיד דודי.(אני מתגעגע כבר עכשיו!!!!!)

לנו, אל תדאג אבל..

זה שהיית שם לראות את הזוועות והרוע הזה.. פשוט נורא. מקווה שאתה חזק ותהיה בסדר. תנסה אל אף הכל לנצל את זמנך לטוב, כי אתה חוזר לצבא.. מחזירה לך גם המון כוח ואהבה ניב

למעלה