בנושא שאיבות...

בנושא שאיבות...

אני מתחילה לשאוב לקראת חזרה לעבודה ויש לי מס' שאלות: - הבנתי שיש צורך בבקבוק שבסיס הפטמה עבה כמו אוונט לדוגמא, שאלתי היא, אם פטמה מס' 2 הינה בעלת זרימה איטית מספיק או שיש צורך בפטמה מס' 1? - מה האמצעי המומלץ להקפאת חלב- בקבוקים או שקיות הקפאה? -אני רוצה לשאוב על מנת ליצור סטוק, איך אני יכולה לתזמן את זה כדי שזה לא יפגע לי בהנקה השוטפת? תודה

גרגרי

New member
עונה מה שאני יודעת

קודם כל כמה שהחור בפטמה יותר קטן יותר טוב ולכן צריך פיטמנה מ"ס 1 של אוונט. לגבי האמצעי המועדף- לדעתי אם את רוצה ליצור סטוק עדיף שקיות, גם תופס פחות מקום במקפיא וגם יותר זול- את תצטרכי המון בקבוקים בשביל לאחסן את הסטוק שלך. את צריכה לשאוב כל יום בשעה קבועה ואז הגוף שלך ידע לייצר ארוחה נוספת בנוסף למה שהתינוקת שלך צורכת. בהצלחה

רק עוד דבר אחד כתוספת

כדי שזה לא יפגע בהנקה השוטפת, תדאגי לשאוב מיד לאחר ההנקה- בהתחלה לא יצא הרבה, אבל אחרי מספר ימים את תראי שהגוף ילמד לייצר עוד כמויות חלב. הכי טוב לשאוב בבוקר- אז יש הכי הרבה חלב.

שקיו אחסון

אם יש לך אפשרות לרכוש מארה"ב, יש את השקיות של גרבר שהן מעולות. אם לא, תקני בקבוקים זולים והכי פשוטים (אני קניתי 3 ב 10) לאכסון חלב, זה פתרון טוב לא פחות משקיות

השקיות של פלייטקס סבירות וגם..

בזמנו אסתר המליצה על שקיות טובות אבל יותר יקרות מהפלייטקס (גם יותר טובות מבחינת האיכות) - תעשי חיפוש בפורום

למעלה