בנושא החול

GeJuFan

New member
לא יודעת להגיד זו פעם ראשונה שלי

אצלי בשק הכופתיות יחסית קטנות, באורך של כס"מ. אין לי בעיה עם זה, דווקא לדעתי זה עדיף כמה שיותר קטן ככה זה פחות אולי מפריע לחתול ברגל. מה שכן מאד אהבתי שעכשיו הפזרן שלי לא יכול לפזר יותר חול על הריצפה

dimitrygo

Active member
מנהל
לא ניראה לי אבל עכשיו יש לי תקווה שזה רק שק

אחד

neomiad

New member
רעיון מעניין

הקטנה בת ה-6 שבועות קצת לא מפותחת מוטורית, אז קופסא עם דופן גבוה לא תתאים, אבל הרעיון הכללי טוב. אני אבדוק איך אפשר ליישם! בינתים הולכים פה שיגועים..

N o k i

New member
בנושא החול

החתול שלי אצלי כבר 3 חודשים ועדיין לא למדתי לתפעל את העניין הזה. כמה פעמים צריך לנקות? פעם ביום מספיק? קניתי חול מתגבש עכשיו, באיכות טובה נראה לי - biosand, תוך שבוע הוא כבר מצחין ממש, ושמתי כמות ממש גדולה! אנחנו חיים בדירת חדר וכל הזמן עומד בחדר מעין ריח לא נחמד בגלל הארגז חול. אז כמה בעצם צריך לשים? מה הגובה שהחול צריך להגיע אליו בארגז חול, ומתי מחליפים? תודה רבה! נועה ונוח

tsou

New member
אני התאהבתי לגמרי בבסט קטס

וחול מתגבש=הסטוריה

itaipee

New member
איך הם מסתדרים ביחד ?

אם אני לא טועה אתה התעניינת קודם כל השתלבות של הגורים ?

neomiad

New member
נכון ../images/Emo13.gif

אני בחורה אגב. שישו ושימחו אצלנו - ביומיים הראשונים היו נשיפות ונהימות, ממש מלחמה של גמדים זועמים. היום, אחרי 4 ימים, הם משחקים בלי הפסקה. המשחקים לפעמים נראים ונשמעים אלימים אבל לרוב אני לא מתערבת. האלימות בעיקר מהצד שלו, בגיל 9 שבועות הוא הרבה יותר גדול וחזק ממנה (בת 6 שבועות) אבל היא גם לומדת לאט לאט להחזיר ומשפרת את הכישורים המוטוריים שלה במשחקים האלו
אני אנסה להעלות סרטון בהמשך.

itaipee

New member
בכיף תהנימהם

מצטער על הפניה הלא נכונה תהני מהמשחקים שלהם -להתסכל על שני גורים "נלחמים" זה אחד הדברים הכי ממרגיעים שיש

dimitrygo

Active member
מנהל
רק רגע - מה הצבע של שק - סגול או אדום?

סגול הוא לחתולים פרסיים והוא באמת יותר גדול. אדום הוא "רגיל". סגול מתפזר פחות אבל מתגבש פחות טוב. אדום מתגבש יותר טוב אבל גם פתפזר יותר בקלות.

GeJuFan

New member
שק ירוק עם פסים אדומים.

אצלי הוא לא מתפזר בכלל (והצעיר שלי הוא מאלו שאוהבים לשבת דקות ארוכות בארגז ולסדר לעצמו את החול בדיוק בצורה שהוא אוהב
= מלא חול שהיה בעבר על הרצפה). מצד שני יכול להיות שזה בכלל קשור לסוג הארגז, יש לי את הבלה מקסי (או מקסי בלה) של פרפלסט שהוא ארגז גדול וקצת יותר גבוה בכניסה שלו מהארגז הממוצע. והוא גם ארגז עם מכסה מעל. אולי בארגז רגיל או בלי מכסה יש יותר פיזור.

dimitrygo

Active member
מנהל
כן אז אנחנו מדברים על אותו חול "רגיל" ושוב זה

נותן לי תקווה שהשק שיש לי עכשיו הוא יוצא דופן.

dimitrygo

Active member
מנהל
הממ... לתפעל חתול? ../images/Emo3.gif

אם אני לא טועה יש כמה סוגים של biosand. האם קנית סוג מתגבש? משום מה מהתאור שלך נשמע שלא. בעיקרון חול מתגבש אשפר לנקות פעם אחת ביום. שמים שכבה של 4-5 ס"מ ופעם ביום מנקים את כל הגושים ושאר התוצרים. את כל החול מחליפים לפי הצורך כשהוא מתחיל להסריח, אמור להיות פעם בחודש, חודש וחצי.

N o k i

New member
כנראה שלא, אם כך

בחנות אמרו שהוא מתגבש אבל תוך כמה ימים כבר כל השכבה התחתונה הייתה רטובה ודבוקה לתחתית הארגז. אולי אני צריכה לנסות אחד אחר. ולתולעת הגשם- ניסיתי את השיטה הזו אבל בד"כ לחול הזול הזה יש ריח בעייתי משל עצמו והוא מייצר אבק. כמו שאת אומרת, אמשיך לבדוק סוגים. תודה רבה!:) נ.ב התכוונתי לתפעל את עניין החול, את החתול אין לי מושג איך לתפעל

dimitrygo

Active member
מנהל
או שזה באמת חול לא מתגבש או שהוא ממש גרוע

למעלה